10 legjobb férfióra a Slazengertől

2017. február 02. 09:51 - Phone Fanatics

Számos esetben inkább a sportos kivitelű órákat preferáljuk, még akkor is, ha nem feltétlen sporthoz használnánk őket. Az öltözékünk remek kiegészítőjeként szolgálhatnak ezek a termékek, különösen, ha elsősorban a fiatalos és lezser megjelenéshez választanánk órát. A Slazenger esetében kevesen az órákról ismerik fel a márkát, noha első órakollekciójukat már 2007-ben piacra dobták, inkább a kifejezetten a sportos, divatos és fiatalos stílusról híres. A karórák robosztus, strapabíró, mégis vidám és elegáns megjelenésüknek köszönhetően a hétköznapok során is kiváló választásnak bizonyulnak. Hiszen akár az utcán, akár sportolás közben viselve is lendületes megjelenést kölcsönöznek tulajdonosuknak. Legújabb cikkünkben bemutatjuk a 10 legjobb férfi óramodellt a márka kollekciójából. Lássuk, melyek is ezek:

635766281224218750.jpg1. 1166.2.02 - Slazenger férfi karóra

Első óramodellünk mindamellett, hogy sportos, rendkívül divatos megjelenésű óra is egyben. Funkcióban rendkívül gazdag és szinte mindent megtalálunk rajta, amit egy sportos órától elvárnánk. Dátum és napkijelzésen túl találkozhatunk stopperrel és természetesen itt is alapfelszereltség a vízállóság. Sok esetben, ha vízálló órákról beszélünk, messze nem azt jelenti, hogy akár úszhatunk és fürödhetünk is benne, de ennél a modellnél ezzel biztosan nem lesz problémánk. 100 méterig tökéletesen megvédi az óraszerkezetet attól, hogy beszivárogjon a víz. A számlapot jó minőségű kristályüveg borítja ezzel is védelmet nyújtva a külső megrongálódásoktól. Alapvetően itt is megfigyelhetjük a divatosan nagy számlapot és a hozzá tartozó kék bőrszíjat. Mind a sportos, mind pedig az általános megjelenéshez jó választás lehet ez a remek kvarcóra.

1.jpg

2. 9.1070.2.07 - Slazenger férfi karóra

Következő lenyűgöző óránk már bátran használható a hétköznapi vagy munkahelyi viselet során is a sportossága ellenére. Nap nevét és 24 órás kijelzést is találhatunk rajta, ebben az esetben viszont inkább csepp, mint vízálló az óra, tehát zuhanyzáshoz lehetőség szerint ne használjuk azt. A tok és a szíj anyaga egyaránt minőségi nemesacélból készült. Biztosak lehetünk benne, hogy bőven a két éves garancia idő felett is használni fogjuk az órát. Nagyságrendileg 40.000 Forintért juthatunk hozzá, amely bőven a megfizethető kategóriába tartozik. A divatos megjelenésű kvarc szerkezetes óra egy igen népszerű modell a márka kedvelőinek körében. Jó választás lehet azoknak, akik szeretnének egy divatos ugyanakkor férfiasan sportos órát birtokolni megfizethető áron, miközben nem szeretnének kompromisszumokat kötni a minőség terén sem. Szintén kristályüveg védi az óra számlapját és két év gyári garanciát kapunk rá.

2.jpg3. 27.1338.2.01 - Slazenger férfi karóra

Ez az óramodell a már jól megszokott teljesen fekete megjelenést kapta némi sportossággal vegyítve. Mind a hétköznapi, mind pedig a munkahelyi viselet mellé remek választás lehet a szerkezet. Funkcióit tekintve itt is számos lehetőségünk van. Dátum kijelzést és az aktuális nap nevének megjelenítésére is képes, mindamellett, hogy 100 méterig vízálló. Bátran elvihetjük az órát strandra és úszhatunk is benne. A tok anyaga természetesen nemesacélból készült és a hozzá tartozó bőrszíj is minőségi darab. Rendkívül jól össze vannak hangolva ezek a funkciók és precízen működnek. A két éves gyári garancián túl még sokáig hű társunk lesz ez a termék, ebben biztosak lehetünk. A kronográf és a stopper funkciókat nélkülöznünk kell jelen esetben, ennek ellenére kifejezetten ajánljuk azoknak, akik szeretik a minőségi és sportos órákat. Körülbelül 50.000 Forintért juthatunk hozzá ehhez a remek órához.

3.jpg4. 9.1220.2.03 - Slazenger férfi karóra

Haladjunk is tovább a valamivel elegánsabb megjelenés felé, amely változatlanul megőrizte a sportosságát. A minőségi bőrszíjhoz egy ezüst tok társul ebben az esetben és kétségtelenül bátran felvehetjük a munkahelyünkre is az általános viselet mellett, hiszen remekül harmonizálnak az óra megjelenésében a sportos és elegáns vonalak.  Funkcióit tekintve találkozhatunk dátum és 24 órás kijelzéssel az eszközön. A tok rozsdamentes acélból készült és egy bizonyos szintig (5ATM ) még vízálló is a szerkezet. Azoknak a férfiaknak ajánljuk ezt az órát, akik szeretnek, olyan szerkezetet hordani, amely minden viseletnél kiválóan megállja a helyét. A funkciókhoz és a minőségi anyagokhoz képest az ár világbajnok, közel 35.000 Forintért már hozzájuthatunk az órához, melyhez természetesen jár a két éves gyári garancia is.

sl_9_1220_2_03.jpg
5. 9.1301.2.01 - Slazenger férfi karóra

Ahogy már a Slazenger márkától jól megszokhattuk, szintén egy remek ár-érték arányú órát mutathatunk be nektek. Ez a sportos és divatos kvarcóra mind a munkahelyi, mind pedig az általános viselet mellé jó választás lehet egy igazán egyedi és lenyűgöző megjelenésű termék. Dátum és 24 órás kijelzést találhatunk meg az eszközön 50 méterig vízálló. A nemesacélból készült ezüstszínű tok és a fekete számlap kiváló harmóniát alkot egymással, különösen a szintén ezüstszínű indexek kiváló harmóniában vannak egymással. A tok átmérője 50mm, vagyis egy divatosan nagy számlapot kapunk. Ebben az esetben sem kell mélyen a pénztárcánkba nyúlnunk, hiszen az óra már 36.000 Forinttól elérhető ráadásul két éves gyári garanciával. Kifejezetten ajánljuk ezt a terméket nem csak az egyedisége és a különböző funkciók, de a kedvező ár miatt is.

6.jpg6. 9.1291.2.01 - Slazenger férfi karóra

Sportos elegancia, amely bármilyen viselethez tökéletes választás lehet. Leginkább ez jellemzi a következő óramodellünket.  Az óra inkább cseppálló, tehát fürdéshez és úszáshoz ne használjuk, mindazonáltal jól véd a mindennapi használat során. Szintén kristályüveg fedi az egyedi és tetszetős számlapot és a dátum kijelzést, illetve 24 órás kijelzést is megtalálhatunk rajta. Az ára természetesen itt is rendkívül kedvező a kapott minőséghez mérten, 36.000 forintért akár évekre elkötelezhetjük magunkat egy ilyen remek óra mellett.  Alapvetően itt is megkapjuk a két év garanciát, bár biztosak lehetünk benne, hogy nem lesz panaszunk a termék minőségére. A tok és a szíj egyaránt nemesacélból készült és egy kifejezetten tetszetős megjelenést kölcsönöz ennek a kiváló terméknek. Az óra külleméből adódóan inkább munkahelyi viselet mellé ajánlanánk.

 

 

7_1.jpg
7. 27.1336.2.04 - Slazenger férfi karóra

Már megszokhattuk a sport mellett elkötelezett márkától, hogy nem csak funkciókban, de megjelenésben is jeleskedik. Erre a legjobb bizonyíték a következő óra, amely szintén egy figyelemfelkeltő, divatos és mégis sportos design kialakítást kapott. A nemesacélból készült tok és a hozzá kapcsolódó kék számlap egy gyönyörű megjelenést prezentál a modellnek, ráadásul itt sem kell szűkölködnünk a különböző funkciókat illetően. A tok átmérője 47mm és az óra szintén vízálló 100 méterig. Használhatjuk mind úszáshoz mind pedig zuhanyzáshoz, biztosan nem fog károsodni a szerkezet. A bőrszíj is inkább hozzáad, mint elvenne a termék sportos megjelenéséből. Mind sportoláshoz, mind pedig általános viselethez kiváló választás lehet. Árkategóriában már kicsit magasabb társainál, 54.900 Forintért vásárolható meg.

8.jpg

8. 9.1341.2.04 - Slazenger férfi karóra

Ebben az esetben is teljesen fekete a design, amivel találkozhatunk. Az óra egyértelműen a sportos megjelenéshez járul hozzá, de az általános viselet során is jól megállja a helyét. Plusz funkcióként itt is megjelenik a dátum és a 24 órás kijelzés, azonban a kronográf funkciókat sajnos nélkülöznünk kell. Az óra természetesen minőségi anyagokból készült, itt is találkozhatunk kristályüveggel és nemesacél tokkal. Szintén nem tartozik azok közé az órák közé, amelyekben bátran úszhatunk vagy zuhanyozhatunk, de minimális vízálló funkciót kapott a termék ( 5 ATM ). Szintén két év garanciát kapunk a termék mellé. Körülbelül 44.000 Forintért bárhonnan megrendelhető az óra.


10_1.jpg

9. 1.1285.2.05 - Slazenger férfi karóra

Következő óránk újfent a kifejezetten sportos design megtestesítője. Az általános viselet mellé ajánlott a használata, de bátran hordhatjuk munkahelyünkön is. Az ezüst, fekete és piros színek váltakozása adja az igazán egyedi megjelenést. Szintén megtalálható rajta a dátum, valamint a 24 órás kijelzés. Az analóg óra 100 méterig vízálló, tehát úszhatunk és fürödhetünk is benne, nem kell tartanunk tőle, hogy bármilyen problémát okoz. A tok 45mm-es átmérője ebben az esetben is egy igazán divatos stílust kölcsönöz a terméknek. Megközelítőleg 53.000 Forintért hozzájuthatunk, amely bár nem a legolcsóbb a kollekcióban, de egy igazán érdekes és egyedi kialakítást kapunk érte és biztosan nem fogunk csalódni benne.

 

11.jpg10. 9.1974.1.01 - Slazenger férfi karóra

A végére pedig, íme, egy darab a Slazenger minimalista óráiból, amelyek elsősorban az elegáns megjelenés mellé szolgálnak látványos kiegészítőként. Bár tudjuk, hogy alapvetően a márka a sportos vonalat képviseli, érdemes megfigyelni az elegánsabb kollekciót is mert mind árban, mind pedig minőségben kiváló darabokat találhatunk rajta. Minimális vízálló is az óra, amely nagy előny lehet a hétköznapokban, de úszáshoz semmiképp sem ajánlott. A számlapon egyedül a dátum kijelzés kap helyet, plusz funkcióval nem találkozhatunk, egyértelműen ezzel is növelni akarta a gyártó az óra letisztult és minimalista jellegét. Extra funkcióként megrendelhető bőrszíjjal is, ezzel is fokozva a kölcsönzött eleganciát. Szintén jár hozzá a két év gyári garancia is.

12.jpg

Köszönjük, hogy elolvastad!

Tetszett a cikk? Lájkolj minket Facebookon!

Rólunk

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://watchandfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr9712174694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása