A legjobb tavaszi férfi órák

2017. április 03. 18:51 - Phone Fanatics

Előző nagy sikerű cikkünk folytatásaként most a férfi órákra fogjuk helyezni a hangsúlyt. Szintén olyan óradarabokat válogattunk ki, amelyek ár-érték arányban a legjobb termékek és a minőséggel kapcsolatosan sem kell majd kompromisszumokat kötnünk.Számos olyan óramodellel találkozhatunk az új tavaszi kollekciókból, amelyek jó választásnak tűnnek. Vajon tényleg azok is a legjobb darabok? Cikkünkben segítséget nyújtunk a választáshoz és górcső alá vesszük az ismert divat márkák különleges termékeit. Lássuk a 10 legjobb férfi órát.

0.jpg1. Bering 11139-504

Íme, egy igazán elegáns óra, amely tökéletesen passzol a tavaszias megjelenéshez. Különösen a minimalista design kedvelőinek lehet jó választás ez a termék. Az óra 30 méterig vízálló, mindemellett pedig remek minőséget képvisel, amelyre három éves garanciát ad a gyártó. Mind az elegáns megjelenés mellé, mind pedig a munkahelyi viselethez kiváló választás lehet az óra. A számlapot zafírüveg védi, a tok anyaga pedig nemesacélból készült. Körülbelül 43.000 Forintért juthatunk hozzá az eszközhöz.

 1.jpg2. Guess Smartwatch férfi karóra

Egy olyan okosóra, amely amellett, hogy megtartotta a hagyományos formáját, funkcióiban is rendkívül gazdag. A megjelenése inkább sportos, de általános viselethez is kiváló választás lehet. A Guess inkább a hölgyek körében kedvelt márka, mégis számos figyelemreméltó férfi órát is kínál a kollekcióiban. Kristály üveglap védi a számlapot és rozsdamentes acélból készült az óratok. Főleg a funkcionalitás kedvelőinek ajánljuk a terméket. Dátum kijelzés, stopper, ébresztés és számos érdekes okosóra funkcióval is találkozhatunk az eszközön. 120.000 Forintért már hozzá juthatunk ehhez az órához.

 

2.jpg3. Michael Kors Gage

A Michael Kors férfiórákra az igazán egyedi formaterv a leginkább jellemző. Természetesen a minőségre sem lehet panaszunk a megjelenés pedig lenyűgöző. A Gage kollekció egy kifejezetten figyelem felkeltő reprezentatív darabját mutatjuk be nektek. A gyönyörű aranyszínű tok nemesacélból készült és kristályüveg gondoskodik a számlap megfelelő védelméről. A termék 50 méterig vízálló. Mindemellett, találkozhatunk rajta dátum kijelzéssel és stopper funkcióval is. Körülbelül 70.000 Forintért már elérhető bármelyik kiskereskedelmi egységben.

3.jpg4. Paul Hewitt Classic Line unisex karóra

Következő óránk is kiváló választás lehet a tavaszias megjelenéshez. Egy kifejezetten sportos és divatos termék, amely ráadásul kiváló minőséget is képvisel. Két év garanciát kapunk a számlapot zafír kristályüveg védelemmel ellátott szerkezetre. A tok nemesacélból készült, biztosan hosszú évekig kiválóan ki fog szolgálni minket. A klasszikus római számok megjelenítése kiváló designt kölcsönöz az órának, remek választás lehet a laza, tavaszias megjelenéshez. Körülbelül 45.000 Forintért megvásárolható a termék.

 

4.jpg5. Roamer Rotodate II

A márka alapvetően az elegáns, üzleties és komoly megjelenéshez készít termékeket. Ugyanakkor találkozhatunk olyan eszközökkel is, amelyek a hétköznapi vagy munkahelyi viselethez is remek alternatívák lehetnek. Az ezüst és rózsaarany kombinációja egy igazán érdekes és figyelemre méltó megjelenésben összpontosul ebben az órában. A mechanikus szerkezetű óra 100 méterig és 10 bár nyomásig vízálló, mindemellett megfelel az ISO2281-es szabványban leírtaknak. Mivel az óra már bőven a komolyabb kategóriába tartozik, természetesen az ára is magasabb, mint korábban bemutatott társaié. Mindazonáltal még így is remek érték-ár kategóriában van. Hozzávetőlegesen 167.000 Forintért juthatunk hozzá.

5.jpg6. SKW6104 - Skagen Ancher

Elegáns, divatos, élettel teli. Leginkább ezekkel a jelzőkkel tudnánk definiálni a következő bemutatott óránkat. Letisztult, minimalista designt mutat be az óra megjelenése. A dátum kijelzés mellett két év garanciát is kapunk az eszközre. A tok ezüstszínű és nemesacélból készült. Mind a munkahelyi, mind pedig az általános megjelenéshez kiváló választás lehet az óra. Körülbelül 56.000 Forintért juthatunk hozzá.

6.jpg7. 1.1206.2.09 - Slazenger 

Igazi sportos, tavaszias lendületet kölcsönöz a Slazenger órája. A kronográf funkciói mellett rendkívül tetszetős a megjelenése is. Mind az általános, mind pedig a sportos megjelenéshez kiváló választás lehet ez az óra. Dátum és 24 órás kijelzést is találhatunk az eszközön. A rózsaarany színű tok rozsdamentes acélból készült és két év garanciát kapunk a termékre, noha biztosan sokkal tovább hibátlanul fog működni. Megközelítőleg 44.000 Forintért juthatunk hozzá.

7.jpg8.FS4813 - Fossil Grant

A Fossil rendkívül közkedvelt órákat készít, amelyek nagy népszerűségnek örvendenek. Mindemellett a funkcióiban is rendkívül gazdag. A Kronográf szerkezetű óra 50 méterig vízálló. Mind az általános mind pedig a munkahelyi viselethez kiváló választás lehet ez a termék. Két év garanciát kapunk rá és hozzávetőlegesen 43.000 Forintért juthatunk hozzá.

 

 

8.jpg

Tetszett a cikk? Lájkolj minket Facebookon!

Rólunk

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://watchandfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr4612397797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása