A 10 legrondább óra a világon

2017. április 13. 17:43 - Phone Fanatics

Korábban bemutattunk nektek számos érdekes, különleges, ikonikus és drága órát. A szépség szubjektív, szokták mondani, viszont ezeknél a karóráknál biztosan könnyen találhatunk szebbet is, anélkül, hogy különösebben megerőltetnénk magunkat. Bemutatjuk nektek a világ 10 legvisszataszítóbb időmérőjét, amelyek ráadásul indokolatlanul drágák is. Figyelmeztetünk, ha egyszer megpillantjátok ezeket a karórákat, soha nem tudjátok kitörölni az emlékezetetekből! Ezúttal nem fogjuk rangsorolni őket, ugyanis mi magunk sem tudjuk eldönteni melyik kerülhetne a lista élére, ezt rátok bízzuk. Írjátok le kommentben, szerintetek melyik kerülhetne az első helyre!

Montegrappa Chaos Gold & Enamel

Ez az automata óra valóban káoszt teremt, legalábbis az elénk táruló látvány szempontjából biztosan. A cseppet sem visszafogott design két legfontosabb eleme a kígyó és a koponya. Mindez természetesen egyáltalán „nem” eltúlzott arany formába öntve. Mi mást is kívánhatnánk mindössze 25 millió forintért, nem igaz? A tökéletes ízléstelenség.

0.jpg

Cabestan Winch Tourbillion

Ez a „lenyűgöző óra” a második legdrágább termék a listánkon. A Tourbillon szerkezetes csoda közel 120 millió forintos árral büszkélkedhet. Az igazán egyedi formaterv három különböző színben vásárolható meg, abban az esetben, ha szeretnénk saját ízlésünkre formálni a designt. Az árba láthatóan már nem fért bele, hogy ne kézzel kelljen felhúznunk az órát, de mindent azért ennyi pénzért nem kaphatunk meg, ezen jobb túllépni. Mindenesetre legalább nem túl feltűnően vannak az órán elhelyezve.

1.jpg

Whimsical Watches Siamese Cat

Ez az óra árban már különbözik a korábban bemutatottaktól, mert tényleg bárki hozzájuthat. Körülbelül 7000 Ft-ért már elérhető. De mit is kapunk érte? Egy analóg órát, amelynek számlapján egy sziámi macska látható (természetesen kézzel festett, bár ezt le se tagadhatná a készítője), némi virággal tarkítva. Végezetül pedig az ízléstelen szíj teszi tökéletessé, hogy felkerüljön a listánkra.

2.jpg

Dolce & Gabbana Medicine Man

Számunkra teljesen érthetetlen okokból kifolyólag meglepően népszerű ez az óra. Mindenesetre csak remélni tudjuk, hogy élőben azért jobban fest az eszköz.

3.jpg

Casio G-Shock Classic Green Zebra

Ki ne szeretne egy igazán vagány, zebra mintás sport órát birtokolni, amelyből csak úgy sugárzik a vad férfiasság? Aki egy ilyen „fenomenális” és „lenyűgöző” szerkezetre szeretne szert tenni, annak van egy jó hírünk. Szerencsére (vagy sajnálatunkra) a Casio már megalkotta ezt az órát. Ha idáig nem hallottatok róla, érdemes megtekinteni, mert garantáltan nem lesz felejthető a látvány.

 

4.jpg

Hysek Colosso

Miért is ne akarnál egy mozgó földgömböt az órád tetején? Hiszen abban mindenki gyönyörködne, nem igaz? Hát ezzel az eszközzel mindenképpen eléred a kívánt célt. Ráadásul mindezt csupán 161 millió forintért, igazán csekély ár mindezért, nem? Természetesen a földgömbön túl számos „lenyűgöző” design elemet is tartalmaz az óra.

5.jpg

Meyers Flower Watch

Szereted a virágokat? Szereted a drágaköveket? Ha erre a két kérdésre igen a válasz meg is találtad a neked legmegfelelőbb órát. Abból, amit szeretünk elvégre sosem elég, vagy nem ezt szokták mondani?

meyers-flower-watch.jpg

Corum Rolls-Royce 

A Corum által készített óra a Rolls-Roys hűtőrácsát igyekszik élethűen szimbolizálni a megjelenésében. Ráadásul milyen jól teszi! Különös tekintettel arra, hogy a szíj is szigorúan követi az elvárt megjelenést.

rolls-royce_2x.jpg

Azimuth Mr Roboto

Tény, hogy az Azimuth órakészítő műhelyének kijár a tisztelet a kreativitásáért, viszont megjelenésében akár dobogós is lehetne a Mr Roboto. Ti felvennétek egy ilyen órát a csuklótokra?

8.jpg

Oulm Square Military 

Íme, az utolsó játékosunk a világ legrondább órájának megtalálásáért felállított versenyünkben. Katonai designt kapott az óra. Ha jobban megfigyeljük és összehasonlítjuk a korábban bemutatott órákkal, talán annyira nem is csúnya. Vagy mégis? De, sajnos az.
51ovu71tevl.jpg

Tetszett a cikk? Lájkolj minket Facebookon!

Rólunk

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://watchandfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr8112424499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mr Eggs · http://farmprojekt.blogspot.com/ 2017.04.17. 09:04:56

A földgömbös óra van az indexen kirakva mint blogajánló. Első gondolatom az volt, hogy mi a pi... ez, aztán elolvasta a címet s megértettem.

fénycsepp 2017.04.17. 09:05:03

A macskát nem az a bizonyos olasz freskó "restauràtornő" festette? :D

Velato 2017.04.17. 09:05:08

Az a helyzet, hogy a második kéne! :)

LoveKills 2017.04.17. 09:05:14

Nagyon sok ronda óra akad még, olyanok, amelyek a fentieknél is ízléstelenebbek. Bármelyik HUBLOT ilyen, még a LaFerrari is. Ocsmányaik még a Panerai órák is, de a Rolex és Breitling órák többsége is nettó ízléstelenség.

2017.04.17. 09:05:33

Kiváló válogatás, egyrészt az ízléstelen giccs, másrészt a mindenáron újat mutatás vágya által vezérelve tervezett, az öncélú technikai virtuózitással előállított funkciótlanság ékes példái. Persze felfért volna a listára egy leopárdmintás Rolex Daytona, az MB&F, az Urwerk, vagy a Romain Jerome szinte teljes kínálata, de számomra akár egy Breitling Navitimer is, amelynek a számlapjára teljesen feleslegesen és magamutogató módon ötször annyi számot zsúfoltak fel, mint amennyi még leolvasható lenne.

Tökönrúgott Feleségek 2017.04.17. 09:05:42

Azért a "Hysek Colosso" csak annyira randa, mint a többi un. skeleton (vagy mi a túró) óra, mínusz földgömb. Viszont az legalább emlékeztet engem a 70-es években kapható óraszíjra az iránytűvel :)
süti beállítások módosítása