A Coach legjobb 10 női órája

2017. május 03. 14:47 - Phone Fanatics

A Coach egy multinacionális luxusmárka, amely New York városából indult világhódító útjára. A Michael Kors-hoz hasonlóan, számos kiegészítőt kínál nőknek és férfiaknak egyaránt. 1941-ben még családi vállalkozásként indult, 2001-re pedig annyira népszerűvé váltak a termékeik, hogy közel 616 millió dolláros forgalma volt a cégnek.  Óráik egyszerre divatosak és egyediek, akárcsak az egyéb kiegészítőik, amelyeket gyártanak. A Coach az egyik legnépszerűbb divatmárkává nőtte ki magát napjainkra,, amely kiváló minőséget kínál. Jelen cikkünkben bemutatunk kilenc kiváló órát a márkától, amelyek nagyszerű választásként szolgálhatják boldog tulajdonosukat.

0.jpg1.Coach boyfriend – Női karóra

Egy igazán szemet gyönyörködtető formatervet ismerhetünk meg ebben az órában. Mindamellett, hogy divatos és mutatós termék, kifejezetten minőségi is. A tok PVD bevonatot tartalmaz, mely lényegesen időt állóbbá teszi ezt a karórát.  Azoknak a hölgyeknek lehet remek választás, akik szeretik a divatosan elegáns termékeket. Mind munkahelyi, mind pedig az üzleti megjelenéshez kiváló kiegészítőként szolgálhat az óra. Nagyságrendileg 73.900 Forintért juthatunk hozzá.

1.jpg2. Coach - W1415 – Női karóra

Következő óránk már inkább a sportos és a hétköznapi megjelenéshez lehet kiváló választás. Az ezüstszínű tok anyaga nemesacélból készült. A számlapot kristályüveg védi a külső megrongálódástól. Alapvetően az óra cseppálló, tehát messze nem az a kategória, amelyben zuhanyozhatunk is, de a hétköznapok során jó szolgálatot tehet ez a funkció is. A tokhoz egy sportosan elegáns szíj csatlakozik. Körülbelül 70.000 Forintért hozzájuthatunk az órához.

2.jpg3. W1426 - Coach női karóra

Egy kifejezetten elegáns darab, amely mind munkahelyi, mind pedig az üzleti találkozókhoz kiválóan passzol. Az aranyszínű tok mellé egy elegáns bőrszíjat is kakapunk. A tok a nemesacél mellett tartalmaz még sárga arany bevonatot is, ezzel is növelve az óra minőségét.  A szerkezet 30 méterig vízálló és egy év garanciát kapunk rá. A számlapot kristályüveg védi, így nem kell tartanunk attól, hogy rövid időtartamon belül karcos lesz a felülete.  Annak ellenére, hogy egy minőségi és időtálló darabról beszélünk, az ára egyáltalán nem elrugaszkodott, közel 50.000 Forintért már hozzá is juthatunk a karórához.

3.jpg
4. W6051 - Coach női karóra

Íme, egy kifejezetten divatos óradarab, amely méltán vált népszerűvé a márka kedvelői között. A számlapon rendkívül gyönyörű díszköveket találunk, amit ebben az esetben is kristályüveg véd. A cseppálló óra tokja nemesacélból készült, ezért biztosan nem lesz panaszunk a minőségre. Mind a munkahelyi, mind pedig az általános öltözék mellé jó választás. Átlagosan egy év garanciát kapunk rá és 52.000 Forintért juthatunk hozzá ehhez az órához.

4.jpg
5. W6215 - Coach fekete szilikon szíjas női karóra

Ez az óramodell már inkább azoknak, ajánlott, akik szeretnek fiatalos, színes és különleges órákat hordani a csuklójukon. Az érdekes, tavaszias megjelenésű számlaphoz egy szilikon szíj csatlakozik. A tok ebben az esetben is nemesacélból készült és cseppálló funkciót is kapott a termék. Főleg az otthoni és az általános viselet mellé ajánljuk.  Egy év garanciát kapunk rá és 50.000 Forintért juthatunk hozzá.

5.jpg6.Coach Pink szilikon szíjas női karóra

A Coach Pink egyszerre fiatalos és divatos megjelenést tükröz. Az ezüstszínű tokhoz egy rózsaszín szíj társul, ezzel is fokozva az óra divatos jellegét.  Kristályüveg védi a számlapot és egy év garanciát kapunk a termékre. Főleg a fiatalos, tavaszi megjelenés mellé ajánljuk az órát továbbá, a hétköznapi használathoz. A szerkezetet50.000 Forintért vásárolhatjuk meg a legtöbb kiskereskedelmi egységben.

6.jpg7. W6049 - Coach női karóra

A kifogástalan elegancia és az örök minőség. Leginkább így lehetne jellemezni ezt a karórát. Mind munkahelyi, mind pedig az általános öltözékhez jó alternatíva az óra. Az arany és fekete színek dominanciája egy csodálatos kompozíciót alkot. Itt is találkozhatunk PVD bevonattal, amely garancia a hosszú élettartamra. A kvarcszerkezetes óra számlapját kristályüveg borítja és egy év garanciát kapunk rá. Körülbelül 70.000 Forintért hozzájuthatunk ehhez a remek órához.

7.jpg8. W6052 - Coach női karóra

A kövekkel díszített fehér számlap és a hozzá kapcsolódó sárga arany már önmagában egy igen elegáns megjelenést kölcsönöz a szerkezetnek. Ehhez pedig hozzátartozik a bőrszíj, amely csak fokozza az óra üzleti megjelenésű jellegét. Szintén egy év garanciát kapunk a kvarc szerkezetes órához. Hozzávetőlegesen 60.000 Forintért juthatunk ehhez a csodálatos órához.

w6052.jpg

9. W6182 - Coach női karóra

A megjelenéséből következően szintén az elegáns és a munkahelyi viselet mellé ajánljuk ezt az órát. A rózsaarany és ezüstszínek dominálnak és egy elegáns szíj is társul hozzá. Már 56.000 Forintért hozzájuthatunk ehhez a minőségi termékhez, amelyben biztosan nem fogunk csalódni. A kvarc szerkezetes óra cseppálló funkcióval is rendelkezik.

10.jpg

Tetszett a cikk? Lájkolj minket Facebookon!

Rólunk

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://watchandfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr5112474457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása