Egyenesen a divat világából: 7 férfi Gant óra, ami neked is tetszeni fog!

2017. szeptember 15. 08:00 - Phone Fanatics

1949: az év, amikor megszületett a mára oly ismert világmárka, a Gant. A  gigavállalat megalapítása Bernard Gantmacher nevéhez fűződik, aki bizony nem órával, hanem ingekkel indította útjára cégét. Gantmacher ugyanis ingeket kezdett készíteni az Egyesült Államokbeli New Heaven városában, amelyek kiemelkedő minőségük és jó dizájnjuknak köszönhetően rendkívül hamar népszerűek lettek. Nem meglepő, hogy mára termékeit 70 országban, több mint 4000 üzletben találjuk meg, ezek között pedig nemcsak ingek, pólók és nadrágok, de órák is vannak. Szerencsére a márka szellemisége a stílusos karóráknál is megjelenik, így férfiak és nők is egyaránt büszkén viselhetik a Gant stílusos és minőségi karóráit. Most 7 férfi karórát mutatunk be nektek, amelyek méltó helyet foglalhat el a márka kedvelőinek gyűjteményében.

1. Gant W10821

w10821_1.jpg

Ha szereted az elegáns, mégis sok funkcióval felszerelt karórákat, akkor a Gant W10821 neked készült! Ez a modell véleményünk szerint hétköznapi és üzleti viselet mellé egyaránt kiváló választás lehet. Az ezüst színű tok mellé a klasszikus bőrszíj társul, ezzel egy igazán komoly megjelenést kölcsönözve az eszköznek. A tok természetesen rozsdamentes acélból készült és a számlapot kristályüveg védi az esetleges karcolásoktól. Megszokhattuk a Gant cég háza tájáról, hogy nincs panasz a minőségre, ebből következően az alapértelmezett 2 éves garancián túl, bőven ki fog minket szolgálni még hosszú évekig.  Az óra ráadásul 100 méterig vízálló és dátum kijelző funkciót is találhatunk rajta. A minőséghez képest egyáltalán nem neveznénk az árát magasnak. Közel 45.000 Ft-tól már hozzájuthatunk ehhez a remek órához.

2. Gant W70674

w70674_t.jpg

Egy igazán remek és egyedi óradarabot láthatunk. A rozsdamentes acélból készült rózsaarany tok és a divatos szíj harmóniája mind a hétköznapi, mind pedig a munkahelyi megjelenéshez kiváló választás lehet. 100 méterig ráadásul vízálló is, bár ez a legtöbb Gant modell esetében alapfelszereltségnek számít. Erre az órára is két év garanciát kapunk. Jó választás lehet azoknak, akik egyszerre szeretik az egyedi és elegáns megjelenésű termékeket.  Az óra 68 ezer forintért vásárolható meg.

3. Gant GT039003

denville-gt039003.jpg

Ha a divatot nagyfokú eleganciával is vegyítenéd, jó választás lehet a Gant Gant GT039003 Denville típusa is, amely arany színű tokozásával és kék számlapjával még egy üzleti megbeszélésen is megállja a helyét. A karóra ráadásul fekete bőr szíjjal érkezik, ez pedig még visszafogottabbá varázsolja az egyébként is minimalista típust. Szerencsére a strapabírás miatt sem kell aggódni, a korábban bemutatott Nixon karórához hasonlóan a Gant modellje is 5 ATM víznyomásnak ellenáll, azaz akár úszni is lehet vele. A különféle karcolásoktól pedig edzett kristályüveg védi a számlapot.  A Gant modelljét egyszerűen megveheted ide kattintva kedvezményes, 39 990 forintos áron.

4. Gant W10895

w10895_t.jpg

Szintén az elegáns és klasszikus vonalat képviseli a 10895-ös modell. Funkcióiban rendkívül gazdag, de ennek ellenére tökéletesen megőrizte a klasszikus jellegét. Találhatunk stoppert, 24 órás kijelzést és dátumot is a rendkívül tetszetősre sikerült számlapon. Ebben az esetben is rózsaarany tok és a hozzá tartozó bőrszíj adja meg az óra egyszerre divatos és elegáns megjelenését. A pontos kvarc óra remek kiegészítőként szolgálhat és ugyancsak prémium minőséget képvisel. A funkciókban gazdag termék már egy kicsit magasabb árkategóriába esik, nagyságrendileg 73.900 forinttól juthatunk hozzá.

5. Gant W11006

w11006_t.jpg

Soron következő óránk esetében egy sportos megjelenés keretein belül, találkozhatunk a rózsaarany és fekete színek kombinációjával is. Hétköznapi viselethez is kiváló választás lehet, hiszen egyszerre sportos és divatos az óra kialakítása. Dátum és stopper funkciókat is találhatunk rajta és ebben az esetben is 100 méterig vízálló a termék. Két év garanciát kapunk erre a termékre, alapjáraton. A sportos és rendkívül pontos kvarcóra nem maradhat ki a stílust kedvelők köréből. Árban szintén egy kicsit magasabb kategóriába tartozik, de természetesen még így is tökéletes ár-érték arányban lehetünk. Jelenleg egy ilyen karórához 72.000 Ft-ért juthatunk hozzá.

6. Gant W108411

w108411_t.jpg

Következő óránk az elegáns eszközök világából érkezett hozzánk. A korábban már megszokott rózsaarany tok és az elegáns bőrszíj kombinációja változatlanul lenyűgöző látványt  kölcsönöz. Ebben az esetben is, kristályüveg védi az órát a külső megrongálódástól. Plusz funkcióként a dátum kijelzést tudjuk felhozni, amely a számlap középső részén foglal helyet. Az óra 50 méterig vízálló és alapvetően két év garanciával juthatunk hozzá. Legyen szó üzleti tárgyalásról vagy meetingről, kiváló társunk lehet az eszköz. A minőség megkérdőjelezhetetlen, az ár pedig bőven a megfizethető kategórián belül mozog. Nagyságrendileg 56.000 Ft-ért juthatunk hozzá.

7. Gant W11001

 

w11001_t.jpgEz a modell már inkább a sportos megjelenéshez járul hozzá kiegészítésként, mindazonáltal a hétköznapi viselet során is remek választás lehet. Dátum és stopper funkciókat is találhatunk rajta. A divatos, nagy tok és számlap, egy igazán korhű megjelenést kölcsönöz ennek a remek terméknek. Vízállóság tekintetében 100 métert bír az óra, amely bőségesen elegendő védelmet nyújt a hétköznapi használat során. Búvárkodáshoz már egy kifejezetten erre a célra készített órát ajánlanánk. Alapvetően két év gyári garancia jár hozzá és nagyságrendileg 60.000 Ft-ért vásárolhatjuk meg.

Tetszett a cikk? Lájkolj minket Facebookon!

Szeretnél még többet olvasni tőlünk? Iratkozz fel hírlevelünkre!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://watchandfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr8512829570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása