Egy óramárka, amit eddig nem ismertél, pedig érdemes! A Bering története és 7 jó órája

2017. szeptember 24. 23:03 - Phone Fanatics

Vajon mi köze egy ejtőernyős ugrásnak egy karórához? Nos, sokkal több mint gondolnád, legalábbis, ha a Bering történetét vesszük alapul. Az egész történet ugyanis akkor kezdődött, amikor a Bering márka alapítója, René Kaerskov egy kalandos napon kivetette magát a repülőgépből, hogy aztán megérkezzen a bolygó legészakibb pontjára.

Nem volt egyedül, a kaland során ugyanis vele tartott két barátja és üzleti partnere, Michael Witt Johansen és Lars Gram-Skjønnemann is. Ahogyan a három fiatalember megérkezett, egyből ámulatba ejtette őket az  északi sarkvidék csodálatos fénye. Ez a csodálatos látványvilág inspirálta őket arra, hogy egy olyan új vállalkozást hozzanak létre, amelynek termékei letisztultak és ámulatba ejtik a velük találkozókat.

A név azonban még kérdéses volt, de szerencsére a kreatív szakemberek erre is megtalálták a választ. A dán vállalat megalapítói ugyanis a Vitus Bering által 280 évvel ezelőtt felfedezett, az ázsiai és az amerikai kontinenst elválasztó szorosról nevezték el cégüket. Így született meg a Bering, amely az elmúlt, alig 1 évtizede alatt belopta magát az óra-rajongók szívébe.

Nem véletlen, hogy nemcsak a cégalapítás története, de az általuk kínált órák is megérdemlik a figyelmet. Épp ezért úgy gondoltuk, most bemutatunk 7 olyan típust, amelyet szerintünk megéri megnézni:

1.Bering 14240-507

 14240-507.jpg

Egyszerre fiatalos, letisztult és elegáns: A rozsdamentes acél tokozású Bering 14240-507-es karóra gyakorlatilag mindenkinek jól áll, aki szereti a nem hivalkodó, mégis szemrevaló karórákat. A sötétkék számlapon többek között naptárfunkciót is találunk, ráadásul a hét napjait is kijelzi nekünk ez a divatos karóra. Érdekesség, hogy ez a modell 5 ATM víznyomásig bírja a vizet, vagyis egy autómosás vagy egy esőben való futás sem okoz gondot a számára. A Bering jelenleg egy barna bőr és egy kék szövet szíjjal szállítja ezt a modellt, vagyis biztos, hogy akár üzleti megbeszélésen, akár az esti bulizáskor is egy stílusos, az alkalomhoz illő óra lehet a csuklódon.

2. Bering 13738-404

bering_13738-404.jpg

Következő óránk egyaránt megfelel az elegáns, mind pedig a divatos megjelenésű darabokat keresőknek. Ezáltal munkahelyre és az általános viselethez is remek választás, hiszen az ezüstszínű tok mellé egy olyan diszkrét szíj társul amely rendkívül visszafogott megjelenést kölcsönöz a típusnak. A cseppálló karóra számlapját zafír üveg borítja, ezzel is védve az esetleges karcolásoktól a terméket. összességében egy olyan kellemes megjelenésű órát kapunk, amely remek kiegészítőként szolgálhat. Nagyságrendileg 49.000 Forintért juthatunk hozzá, az alapértelmezett gyári garanciával.

3. Bering 10542-567

bering_10542-567.jpg

A rozé arany és az elegáns szíj kettős kompozíciója adja meg az óra egyedi és lenyűgöző megjelenését. Ráadásul nemcsak szép, de okos is, hiszen a funkciók között dátum kijelzéssel, stopperrel és 24 órás kijelzéssel is találkozhatunk ezen a gyönyörű órán. Említést érdemel még, hogy  számlapot zafír üveg védi a külső megrongálódástól. Nem meglepő, hogy véleményünk szerint akár elegáns megjelenéshez, mind pedig a hétköznapok során kiváló választás lehet ez az óra. Ráadásul az óratok nemes acélból készült, ráadásul a kialakításának köszönhetően vízálló is, így egy úszás során sem kell feltétlenül levenni a csuklódról. 

4.Bering 11233-222

bering_11233-222.jpg 

Ez a rendkívül elegáns karóra titán tokkal rendelkezik,  így biztosan hosszú évekig megőrizhető a szép formája. A számlapot edzett ásványi üveg védi a megrongálódástól és ebben az esetben is egy cseppálló óra konstrukcióról beszélünk. Kiváló választás lehet azoknak, akik szeretnének egy igazán egyedi és minőségi terméket választani maguknak, hiszen biztosak vagyunk abban, hogy ez a modell még hosszú évekig ki fogja szolgálni tulajdonosát.

5.  Bering 10426-265

10426-265.jpg

Térjünk most át a férfiaknak készült karórákról a nőkére! A Bering Classic típusát visszafogott, minimalista formaterv jellemzi így bármilyen alkalomra bátran felvehető. Az óra számlapján nem foglalja a helyet semmilyen többlet funkció, ezzel is növelve a letisztult megjelenését.  A rózsaarany és fekete színek váltakozása adja az eszköz egyedi és szembetűnő jellegét. A letisztult számlapot pedig kristályüveg védi a külső rongálódástól.

6. Bering 32430-761

bering-32430-761-new.jpg

Ez az óra kifejezetten a divatos megjelenésű modellek közé tartozik, mindazonáltal ideális lehet munkahelyi viselethez is. A modell természetesen ebben az esetben is cseppálló, a tok pedig nemesacélból készült.  Említést érdemel még a Swarovski kristály díszítés is, amely egy teljesen új, ragyogó koncepcióba helyezi az egész óra megjelenését.

7. Bering 12034-804

12034-804.jpg

Ha valamelyik Bering óránál, akkor a fentebb látható modellnél biztosak lehetünk abban, hogy a tervezőket tényleg a lenyűgöző, hófehér tájképek inspirálták. A Bering Classic 34 mm-es tokja rozsdamentes acélból készült, a számlap szélén pedig Swarovski kristály díszítés fut végig. Ezeken kívül csak a Bering felirat és a két mutató foglal helyet a számlapon, vagyis egy igen letisztult darabról van szó.. A cseppálló karóra emellett divatos, vékony szíjat kapott, így még a legvékonyabb csuklókon is jól mutat.

Tetszett a cikk? Lájkolj minket Facebookon!

Szeretnél még többet olvasni tőlünk? Iratkozz fel hírlevelünkre!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://watchandfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr8212893762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása