Divatos női karkötő 20 ezer forint alatt? Íme 5 szép darab!

2017. október 20. 08:00 - Phone Fanatics

Ahogyan egy stílusos óra, úgy egy látványos karkötő is igazi ékszerként szolgálhat a hölgyek csuklóján. Mostani írásunkban ilyeneket mutatunk be, méghozzá 5 olyat, amelynek ára 20 ezer forint alatt marad, viszont ez egyáltalán nem látszik rajtuk:

Skagen SKJ0841040

skagen.png

A skandináv stílusú Skagen tervezőinek nem kell kétszer bemutatni az eleganciát: akár az óráikat, akár az ékszereiket nézzük, minden esetben stílusos, akár különleges alkalmakkor is viselhető kreálmányok hagyják el a tervezőasztalukat. Nincs ez másként az SKJ0841040-es karkötőjüknél sem, amely véleményünk szerint egy igazán jól sikerült darab.

Paul Hewitt PH116

h.png

Igazán egyedi kombinációt alkot a kék-fehér szövet és a bronz színű nemesacél kombinációja. Pontosan olyat, ami jól jellemzi az átlagostól eltérő Paul Hewiitt ékszereket. Örömteli, hogy a márka termékeiben az angol stílus találkozik a német precizitással, így a Paul Hewitt ékszerek nemcsak szépek, de jó minőségűek is.

Chrysalis CRBT0710GP

crbt0710gp.png

A Chrysalis hitvallása, hogy egy barátság egy-egy karkötővel is megpecsételhető. A vállalat ezért olyan, divatos női karkötőket kínál, amelyet a barátnők szívesen viselnek, hiszen minőségiek, dívatosak és persze ami a legfontosabb: kifejezhető velük a barátság mély köteléke. Az általunk aktuálisan választott darab arany színben pompázik, de természetesen ezüst vagy rózsaarany színben is választhatsz ilyen karkötőt.

Engelsrufer ERB18TENNIS

erb-18-tennis.png

Szereted a gyönyökből vagy kövekből álló nyakláncokat? Akkor válassz magadnak stílusban hozzáillő karkötőt is! Az Engelsrufer ugyanis ilyen modellek széles választékát kínálja, ráadásul jó áron. Az általunk kiszemelt, ERB18TENNIS modell ezüst színével egyaránt illik egy estélyihez de akár egy divatos-elegáns munkahelyi viselethez is.

Fossil JF02672040

jf02672040_main.jpg

A Watch & Fashion blog olvasóinak bizonyára nem kell már bemutatni a Fossil termékeit, hiszen divatos, kedvező árú karórákat és ékszereket készítenek. Nem véletlen, hogy ez, az általunk választott JF02672040 típusú karkötő is méltán viselheti a Fossil logót, hiszen nem elég, hogy a barna bőr és a nemesacél kombinációja divatos, de ráadásul az óra ára még kedvező is, hiszen a 13 ezer forintot sem éri el!

Esetleg meg is vásárolnád ezeket az órákat? Kattints ide.

Tetszett a cikk? Lájkolj minket Facebookon!

Szeretnél még többet olvasni tőlünk? Iratkozz fel hírlevelünkre!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://watchandfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr3413034702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása