8 minimalista férfi karóra, ami tetszeni fog

2017. december 16. 12:02 - Phone Fanatics

Elég fellapoznunk egy katalógust, hogy felismerjük: napjainkban elképesztően népszerűek a minimalista termékek, így nem meglepő, hogy a karórák között is sokan keresnek ilyen darabokat. Mostani cikkünkben 8 típust mutatunk be nektek, amelyeket szerintünk megéri választani:

1. Komono W2253 Winston Regal

91gyj1_iwnl_uy879.jpg

Nem is olyan régen mutattuk be nektek a Komono karóráit, most pedig itt egy igazán jó, minimalista darab a dán cégtől. A Winston Regal Watch egy divatos, letisztult darab és kis méreténél fogva (a számlap alig 41 mm-es átlóval rendelkezik és a tok is csak 9 mm vékony) még a vékonyabb csuklókon is jól mutat. Az csak természetes, hogy a rozsdamentes acél tok vízálló, így autómosáskor vagy épp fürdéskor is viselheted az új órát.  A sötétbarna színű szíjjal érkező W2253 szerencsére nem is drága, egy ilyen karóra már 30 ezer forint körüli árért a tied lehet.

2. Nixon Porter Nylon 

41yf3zvb1dl_sr600_315_piwhitestrip_bottomleft_0_35_sclzzzzzzz.jpg

Sötétszürke tokozás és számlap, amit az arany színű vonalakkal dobtak fel a tervezők: igencsak divatosra sikerült a Nixon új karórája. Ráadásul a típus A tok színéhez illő szőtt műanyag NATO szíjat kapott, amely szerintünk rendkívül fiatalossá teszi ezt a modellt. A Konomo-hoz hasonlóan a Nixon karórája is 40 mm-es tokot kapott, amely szerencsére megvédi a benne lévő kvarc szerkezetet a környezeti behatásoktól, így az úszástól is. Külföldről rendelve szállítással együtt körülbelül 35 ezer forintba kerül a Nixon karórája, amely szerintünk nem rossz pénz egy ilyen darabért.

3. Gant GT039003 Denville

denville-gt039003.jpg

Ha a divatot nagyfokú eleganciával is vegyítenéd, jó választás lehet a Gant Gant GT039003 Denville típusa is, amely arany színű tokozásával és kék számlapjával még egy üzleti megbeszélésen is megállja a helyét. A karóra ráadásul fekete bőr szíjjal érkezik, ez pedig még visszafogottabbá varázsolja az egyébként is minimalista típust. Szerencsére a strapabírás miatt sem kell aggódni, a korábban bemutatott Nixon karórához hasonlóan a Gant modellje is 5 ATM víznyomásnak ellenáll, azaz akár úszni is lehet vele. A különféle karcolásoktól pedig edzett kristályüveg védi a számlapot.  A Gant modelljét egyszerűen megveheted ide kattintva kedvezményes, 39 990 forintos áron.

4. Times Weekender Fairfield

81e8fy3a4fl_ul1500.jpg

Navy-kék színű számlapjával, barna bőrszíjával a Timex TW2P97800GP típusú karórája igazán stílusosra sikerült. A 41 mm-es tok nemesacélból készült, ezüst színe pedig jó kontrasztot ad a kék és a barna párosának. a Weekender Fairfield egy igazán ikonikus, üdítően stílusos óra, amely 30 ezer forint alatti áron beszerezhető.

5. Sthurling Original Mens minimalist 555AZ

51mazxveial.jpg

Amennyiben az előbb mutatott karórák nem nyerték el a tetszésed a túlzott minimalizmusuk miatt, akkor nézd meg a Stuhrling modelljét.  Természetesen ez is minimalista, azonban véleményünk szerint a stílusa jóval közelebb áll a hagyományos, klasszikus darabokéhoz. Ezt jelzi az is, hogy a többiektől eltérően a rozsdamentes acél tokozású karóra egy precízen megmunkált koronát kapott, csakúgy, ahogyan a szíj csatjára is nagy hangsúlyt fektettek a vállalat szakemberei. A minimalista számlap kék színben pompázik, amely jó kontrasztot ad a világos vonalak és mutatók, illetve a rozsdamentes acél tokkal szemben. Jó hír, hogy ez a típus is vízálló, 5 ATM víznyomásig bírja a strapát, vagyis egy jó reggeli úszást gond nélkül elvisel. A Stuhrling karórája jelenleg 30 ezer forint körüli árért vásárolható meg a népszerű online áruházakban.

6. Bering 11139-504

11139-504_t.jpg

Nos, a Bering épp az előbbi Stuhrling karóra ellenpólusa, hiszen amennyire csak lehetett, a tervezők minimalistára vették a figurát. Ezt jelzi az is, hogy már nemhogy vonalak, pusztán csak apró pontok jelölik a másodperceket. A világosbarna szíj jól illik az ezüst tokozáshoz is, az előlap karcmentességét pedig a zafírüveg borítás garantálja. A 3 ATM vízmennyiségnek ellenálló karóra egy autómosást simán elvisel, ahogy zuhanyozni is lehet vele, de medencébe már nem ajánlott bevinni. Nagyon is érdemes viszont vele megjelenni, hiszen letisztult külseje egy jó buli vagy épp egy tárgyalás alatt is megállja a helyét. Ezt a modellt egyszerűen, három év garanciával vásárolhatod meg 43 ezer forintért, ehhez pedig nem kell mást tenned, mint ide kattintani.

7. Skagen Ancher Mono Steel Mesh

skagen-ancher-mono-steel-mesh.jpg

Nem születhet olyan, minimalista órákat felsoroló cikk, amelybe nem kerül bele a Skagen. Bizony, a márka az elmúlt években a minimalista modlelek szinonímájává vált. Nem kivétel ez alól az Anchor Mono sem, amely milánói szíjával, kék mutatójával és hófehér számlapjával igazi, modern minimalista karóra. A küönleges formatervű karóra ráadásul nem is kerül sokba, már 60 ezer forint alatt elérhető.

8. Projects 7404 Unisex 5 O’Clock

61ladrn95ul_uy589.jpg

Nos, ha minimalizmus, akkor a Projects 7404 Unisex 5 O’Clock minden bizonnyal a legjobbak között van. Egy óra, aminek a számlapján egyetlen egy darab számot találunk, azon kívül már csak a mutatók és a márkajelzés keltheti fel a figyelmünket. A hófehér számlaphoz jó ízléssel fekete bőr szíjat és tokot társítottak a tervezők.

Másról olvasnál?

A legjobb női karórák 50 ezer alatt karácsonyra

5 férfi karóra 50 ezer alatt, mint jó karácsonyi ajándék

Tetszett a cikk? Lájkolj minket Facebookon!

Ne maradj le akcióinkról! Értesülj első kézből az új ajánlatainkról és spórolj több tízezer forintot! Iratkozz fel hírlevelünkre!

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://watchandfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr7713505143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kis ember 2017.12.16. 18:36:19

Akkor én jócskán megelőztem a divatot, hiszen évek óta Cornavin 17 rubis órát hordok. Arany- és feketeszínű számlappal. :)
Ilyet:
i.ytimg.com/vi/MTCEjfe-AIg/maxresdefault.jpg

Szalay Miklós 2017.12.17. 00:12:55

Mitől lett most ekkora slágertermék az óra? Vagy az Index-nél van valaki, aki bele van szeretve? Nem azért, mert én egyébként örülök neki, hiszen legalább van hol ajánlanom némi olvasnivalót az időről:

egyvilag.hu/temakep/022.shtml

Valamint a téridőről:

egyvilag.hu/temakep/023.shtml

Már, hogy tudjuk, mi is az, amit mérünk.

swfla 2017.12.17. 20:06:28

@Szalay Miklós: "Mitől lett most ekkora slágertermék az óra"

kb. miota az apple azt hiszi, hogy az okosora az ora. Pedig nem: www.youtube.com/watch?v=P5XO_Q-R79Y

dik_ 2017.12.17. 21:08:15

@swfla:
Az óra mindig is slágertermék volt. (Jó gagyi videót találtál.)
süti beállítások módosítása