Ezeket az órákat hordják a sztárok. Nézd meg, melyik Kim Kardashian kedvence!

2018. március 20. 18:14 - Phone Fanatics

Mindenki olyan órát hord, amilyen stílust képvisel. Valaki a sportosan lazát részesíti előnyben, más a nőiesen csillogósat, esetleg a letisztult minimált, megint más pedig az elegáns és minőségi órákért rajong. És nem csak a férfiak, dehogy! Nézd meg ezeket a sztárhölgyeket, milyen változatos órákat hordanak!

Ami viszont közös a sztárok által hordott órákban, hogy nem a kis pénztárcájúaknak valók, viszont iszonyat stílusosak. Kíváncsi vagy?

Victoria Beckam

Mi másban virítana Viktória (Sofia Vergarával egyetemben), mint egy über stílusos Rolex Daytonában.

549932fdb8dea_hbz-watch-masculine.jpg

Kate Hudson

A mindig szexisen divatos Kate Hudson rajong Michael Kors óráiért. Ha te is odáig vagy ezért a márkáért, válogass a FashionWatch kínálatában található csodás Michael Kors órákból!

mk_fa15_whs_3.jpg

Madonna

Madonna és Inès de la Fressange (francia modell) egyaránt kedvelik Hermés Cape Code stílusú óráját. Mi is kedvelnénk, ugye?

549932feabbde_hbz-watch-understated.jpg

Serena Williams

A sportolónő nem egy egyszerű sportórában feszít, hanem egy Audemars Piguet Royal Oak Offshore órában. Passzol a díjához is.

landscape-1472841893-serena.jpg

Jennifer Aniston

A mindig tökéletes hajú Aniston az órák tekintetében is brillírozik. Most például ebben a Rolexben.

jennifer-aniston-wearing-a-rolex.jpg

Rihanna

Rihanna imádja ezt a csodaszép, hófehér, csillogó Chanel órát. Nem csodájuk, mi is imádnánk!

66cab14b8f8bd6e61ff4a1a56dd55781.jpg

Kim Kardashian

Milyen sztárösszeállítás lenne, ha kihagynánk belőle egy Kardashiant. Kim egy gyémántokkal kirakott Jacob & Co Brilliant Collections órában pózol, amely mellesleg kb. 36000 dollárt kóstál (10 millió Ft).

landscape-1472841541-kim.jpg

Cara Delevingne:

A híres topmodell, Cara Delevingne egy csodaszép TAG Heuer Carrera órát visel. A gyémántokkal kirakott óra Kim Kardishian ketyegőjéhez képest nem is olyan drága ($4550).

landscape-1472842555-cara.jpg

 

Katalin hercegnő

Katalin hercegnének nem csak ruhában van pazar ízlése, de az órákban is. Ezt bizonyítja a csuklóját díszítő elegáns Cartier óra.

549932fb2cee4_hbz-watch-classic.jpg

Selena Gomez

Serena kezén fantasztikusan néz ki ez az oversized rose gold Rolex Day-Date óra. Mondjuk egy ilyen pazar óra kinek ne állna jól?!

landscape-1472842099-selena.jpg

 

Ha téged is lenyűgöztek a hírességek órái, de nem engedhetsz meg magadnak egy Rolexet vagy egy Cartiert, látogass el a FashionWatch üzletekbe vagy a webshopba és nézz körül a megfizethető, ám iszonyatosan trendi órák közül. Válogass a Skagen, Michael Kors, DKNY vagy Fossil márkák stílusos órakínálatából!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://watchandfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr9813710704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása