Íme 5 Fossil óra, amely minden nő csuklóján pazarul áll

2018. június 06. 11:54 - Phone Fanatics

A Fossil kétségtelenül olyan márka, amely régóta, és reméljük még sokáig megőrzi népszerűségét, hiszen kiváló árakon kínálnak divatos és minőségi karórákat. Könnyedén megtalálhatjuk a saját ízlésünkhöz (és ruhatárunkhoz) illeszkedő szépséget, legyünk akár bohémek, elegánsak, divatbolondok vagy éppen a lezser, sportos stílust kedvelői. 

Ha eddig még nem tettük, a táskák után az órákat is gyűjteni fogjuk. Legalábbis olyan széles és szépséges a Fossil óraválasztéka, hogy nem lesz elég egy példány. A brand ellenállhatatlanul divatos, főként quartz órákból álló a felhozatal, és árak is barátai a pénztárcánknak.

Nézzük is meg a címben említett 5-ös listát!

fossil-models-1.jpg

Egy kis Fossil sztori

Ahogy a 90-es években egyre sikeresebb lett a Fossil vállalat, terjeszkedni kezdtek más területekre, mint pl. a bőripar, napszemüvegek és egyéb javak, így célba vették a földrajzi terjeszkedést is. Mára rengeteg terméket forgalmaznak, multinacionális márkanevek tulajdonosaként a világ 90 országában. Saját üzleteiken kívül rengeteg forgalmazónál folyik az árusítás, illetve internetes eladások is hozzátesznek az évi 850 millió dolláros bevételhez. A Fossil nem más, mint egy nagy adag kreativitás, amit a Texas állambeli Richardson városában kamatoztatnak, hisz ott készülnek az órák.

A divat világában négy szezont kell szem előtt tartani, ez a Fossilnak pedig olyannyira jól megy, hogy hajlamos klasszikusok elkészítésére


1. Cecile, a tündöklő nő - Fossil Cecile AM4483

A Fossil Cecile elsősorban a divatos formatervezésű órák csoportjába sorolható. Az óra küllemében az elegánsan feltűnő rozé arany és a visszafogott, letisztult fehér színek dominálnak, ezáltal pazarul kontrasztossá válik az óra. Mindegy, hogy mit viselsz, ez az óra kiemel a tömegből, és azt üzeni, Te igazán adsz a stílusos megjelenésre.

Kronográf és naptár funkcióval is találkozhatunk az órán, a tok pedig nemesacélból készült, a funkcióban gazdag számlapját pedig elegáns római számok díszítik, ezzel is ötvözve a klasszikus és divatos stílusvilágot. Nem kell túl mélyen a pénztárcánkba nyúlnunk, ha szeretnénk, hogy az óra a kollekciónk részét képezze. Ha tetszik, itt máris beszerezheted 56.900 Ft-ért. 

am4483-666x1000.jpg

2. Jacqueline, a klasszikus szépség - Fossil Jacqueline  ES3737

Ez a modell inkább az elegáns és klasszikus stílusvonalat követi. Rendkívül kellemes és letisztult az megjelenése. A számlapon található római számok csak fokozzák a töretlen eleganciáját. Plusz funkcióként csupán a dátum kijelzés foglalja a helyet a kétségtelenül gyönyörű számlapon. A tok nemes acélból készült és a számlapot kristályüveg takarja.

Ez az óra már egyértelműen az üzleti megjelenéshez szolgálhat hatásos és visszafogott kiegészítőként, mindazonáltal bármilyen hétköznapi öltözékhez is remek választás, ha a klasszikus formákat, stílust kedveljük.  42900 Forintért már hozzá is juthatunk az órához a Fashionwatch kínálatából

es3737_t-666x1000.jpg

3. Georgia, a fiatal hölgy - ES2830 Fossil Georgia

A Fossil Georgia kétségtelenül a fiatalos, lendületes, divatos életérzést sugározza. Ezzel az órávale gyszerre lehetünk bohém fiatalok és kifinomult ízléssel megáldott nők. A minőségről ebben az esetben is a kristályüveg és a nemesacéltok gondoskodik. Nemhiába, az egyik legnépszerűbb óramodellje a Fossil márkának. További funkciókat nem találunk az óra számlapján, mindazonáltal nem is erre a célra lett tervezve.

Elsősorban ruházati kiegészítőként remek választás azoknak a hölgyeknek, akik szeretnek lépést tartani a divattal, egyszerű kiegészítőre vágynak, van bennük bőven életerő és lezser lendület, valamint tudják nélkülözni a kronográf funkciókat. Az ára is bőven a megfizethető kategóriába esik, 39.900 Forintért már a legtöbb helyen hozzájuthatunk ehhez a kiváló órához, mondjuk a Fashionwatch webáruházában

es2830-666x1000.png

 

4. Virginia, az időtlen szépség -  Fossil Virginia ES4147

Szintén egy lehengerlő megjelenésű Fossil órát ismerhetünk meg, amely kiváló választás azoknak a hölgyeknek, akik az időtlenséget sugárzó megjelenést preferálják. Alapvetően otthoni és munkahelyi viselet mellé ajánljuk. Különlegessége a lenyűgöző Cirkónia kő díszítés, amely igazán egyedi megjelenést kölcsönöz a szerkezetnek.  A kristályüveg és a nemesacél ismételten gondoskodik a kiváló minőségről. Az óra megjelenésében főleg az ezüstszín dominál. Határozottan ajánljuk a kollekciót, ráadásul az ára miatt sem kell túl mélyen a pénztárcánkba nyúlni, mivel közel 39900 Forintért be is szerezhetjük innen.

es4147-666x1000_copy.jpg

5. Jacqueline, a romantikus - Fossil Jacqueline ES4351SET

Ha romantikus alkat vagy, ez az óra neked való. A számjegyek helyét mívesen formált szívek foglalják el, a csuklónkat pedig halvány rózsaszín bőrszíj öleli át. Ráadásul egy ízléses ezüst karkötővel szettben hordva igazán stílusos összhatást kölcsönöz. A tok színe a most divatos rozé arany, az üveg pedig természetesen ízig-vérig kristály. A tok anyaga nemesacél, és 50 méterig vízálló, szóval nyugodtan hordhatod a vízparti szetteddel.

Alapvetően mindenképpen hétköznapi viselethez ajánljuk a terméket, de potenciális munkahelyi öltözék mellett is hordhatjuk. Körülbelül 45900 forintért juthatunk hozzá ehhez az igazán különleges és csodaszép óraszetthez itt.

es4351set-666x1000.png

Kíváncsi vagy még Fossil modellekre. Keresd fel a Fashionwatch webáruházát és böngéssz a több tucat sziporkázó óra közül.

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://watchandfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr414027092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

oravasarlas.com · https://oravasarlas.com/ 2018.06.28. 22:21:54

Szia! Az első fossil-os link hibás - a termék nem érhető el.
süti beállítások módosítása