Ezt az 5 karórát viseli ez az 5 világhírű, dögös sportoló

2018. június 15. 09:17 - Phone Fanatics

Az alábbi cikkben 5 világhírű, sikeres és valljuk be, nagyon dögös férfi sportolót mutatunk be, akik nemcsak a szakmájukért, de az órákért is rajonganak. Megmutatjuk, mely márkák nagykövetének álltak, és milyen darabokat viselnek a sportos karjukon.

David Beckham

Breitling Transocean Chronograph Unitime

Kivel is kezdődne egy dögös és híres sportolói összeállítás, mint David Beckammel, és jelen esetben most az ő órájával. Ráadásul nem is akármilyen órájával, hiszen ő a Breitling márka nagykövete. Hiába pártolt át a futball világából a ruhák világába  - David Beckham márka -, simán felfért erre a listára. Menő Breitlenget és néha Tudort visel. De miként viselhet Tudort is, ha Breitling nagykövet? Úgy, hogy a két nagyvállalat partneri viszonyt ápol.

Beckham egyik kedvenc választása a Breitling Transocean Chronograph Unitime, amely jelenleg 9 ezer dolláros, azaz 2,3 millió forintos áron szerezhető be a saját kollekcióba.

david-beckham-with-breitling-transocean-chronograph-unitime-watch.jpg

 

Michael Phelps

Omega Seamaster Planet Ocean Liquid Metal

Az úszólegenda az Omega márka nagykövetévé vált, ezért láthatjuk egy csomó fotón mindig más Omega karórában. Jól áll a csuklóján a lenti darab is, ám a riói olimpián például az Omega Seamaster Planet Ocean 600M Master Chronometer-t viselte. Egy bőrszíjas példány 13200 dollárba, azaz 3,3 millió forintba kerül. Szóval nem vesz csak úgy fel magára bármilyen vacakot Felbs, megadja a módját, az árát már bőven összeúszta rá.

planet-ocean-chronograph-seen-on-the-wrist-of-michael-phelps-at-rio-2016.jpg

LeBron James

Audemars Piguet Royal Oak OffShore

Az USA és talán a világ legnépszerűbb kosarasa LeBron James. A csokibarna NBA sztár szintén nagyköveteskedik, méghozzá az Audemars Puquet márkának mondott igent.

Nem is csodálkozunk rajta, mert a James stílusa kifogástalan, a sport mellett a divatra is odafigyel. Találd ki melyik óra a kedvence? Az egyik interjúban kijelentette, hogy a számára legkedvesebb óra az Audemars Piguet Royal Oak OffShore típusa. Egy ilyen óra brutálisan drága, az árából egy jobb helyen lévő, új építésű budapesti lakás is kifér. Kiviteltől függően akár 35 millió forintba is kerülhet! Szóval ha erre a darabra fáj a fogad, eldöntheted: vagy lesz hol laknod, vagy lesz egy menő órád! :)

9109_content_lebron-james-2.jpg

Roger Federer

Rolex Sky-Dweller

A többszörös Australian Open, Wimbledon és US Open győztes teniszező saját szakmájában már mindent elért, amit lehet. Ennek fényében melyik márka ne akarná megszerezni magának? Ha szereted a teniszt, vagy legalább egyetlen egyszer láttál nemzetközi tornát, akkor biztosan kiszúrta a szemed az a rengeteg tábla, amely márkának sikerült Federert megszerezni. Tippelj! Igen, a Rolex az! 

Az hagyján, hogy Federer a Rolex reklámjaiban szerepel, de nap mint nap Rolex órákat is visel. Többek között van neki egy ritka, 1981-ben készült Rolex Daytona 6263-asa, amelyet 30. születésnapjára kapott. Emellett a márka Oyster Perpetual Platinum modelljét, illetve Date just típusát is előszeretettel hordja, vagy éppen a Sky-Dweller-t is. Az árát le sem merjük írni, a képzeletedre bízzuk.

Usain Bolt

Hublot Bing Bang King Power “Usain Bolt”

A nyolcszoros olimpiai és tizenegyszeres világbajnok, a 100 és 200 méteren, valamint a hazája váltójával is világcsúcstartó Bolt a Hublot márka nagykövete. A világ legjobb futója természetesen egy hozzá illő, különleges órával büszkélkedhet. A kifejezetten az ő stílusához készített, limitált kiadású Hublot Bing Bang King Power “Usain Bolt” olyan bőrszíjat kapott, amelynek ugyanolyan bőr az anyaga, mint annak a Nike cipőnek amiben a 2008-as Pekingi Olimpián rekordot döntött.

De nemcsak a szíjban, az arany-zöld színében is különleges ez az óra, így már messziről mutathatja, hogy egy nem mindennapi darabot visel a csuklóján. A 250 darabos limitált kiadású óra természetesen csak a nagyon tehetősek kiváltsága, hiszen egyetlen példányáért jelenleg 18 ezer dollárt, vagyis 4,6 millió forintot kérnek.

usain-bolt-hublot-620x413.jpg

Te melyik példányt választanád?

Ezen a linken találtok még érdekes infókat angol nyelven a sportolók óráiról, vagy nézzetek körül a FashionWatch áruházában, ahol szintén remek órák közül csemegézhettek.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://watchandfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr6614049774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása