Milyen órát hordanak a világsztárok?

2016. december 22. 15:52 - Phone Fanatics

Az óra egy kicsit talán olyan a legtöbb férfi számára, mint az autója.  Talán néha nem is igazán tárgyként tekintünk rá és fontos részét képezi a mindennapjainknak. Szeretjük birtokolni a legújabb és legszebb modelleket és gondosan választjuk ki azokat. Nem is véletlen, hogy egy adott óra vásárlásánál is szeretjük minél inkább megfontolni a választást, hiszen öltözékünk akár mindennapos részét képezhetik ezek a tárgyak. Természetesen kevesen engedhetjük meg magunknak, hogy luxus modelleket vásároljunk, de mi van akkor, ha a pénz nem akadály? Mi lenne, ha azt az órát választhatnánk ki magunknak, amelyet csak szeretnénk? Lássuk, milyen órákat hordanak a világsztárok, akiket mind ismerünk:

1c_-breitling2015ad_johntravolta-behind-the-scene.jpg

Tom Cruise – Bremont

Tom Cruise kétségtelenül az a színész, aki minden nagyobb és híresebb filmben szerepelt. Bár a rajongói köre megosztó, de elismerhetjük, hogy mindenkinek van legalább egy kedvenc filmje tőle. Figyelembe véve, hogy a legtöbb filmbeli szerepe akció központú, nem meglepő, hogy az óra, amit hord, szintén ezt tükrözi.  Általában egy Bremont modellt visel, amely a többi prémium órához képest nem tűnik különösebben nagy kalandnak. Azonban kétségtelenül egy szép és különleges óráról beszélünk. A brit óramanufaktúra egyébként két repülőgép designer által került megalapításra, ezért gyakran találkozhatunk különböző repülőgép részekre hasonlító megjelenési elemekkel az eszközeiken. Bár cikkünk többi bemutatásra kerülő óramodellje lényegesen drágább, változatlanul egy luxus márkáról beszélünk.

crusie-bremont-watch.jpg

Leonardo DiCaprio – Tag Heuer Carrera

Ki ne ismerné Leonardo DiCaprio színészi munkáját és ki kérdőjelezné meg a tehetségét? A Titanic szerep után robbanásszerűen beindult karrierje során számos érdekes és legendás filmben szerepelt. Jelen esetben egy igazi luxus minőségű óra kerül a képbe, a Tag Heuer.  Az egyik legnagyobb svájci manufaktúra lett tehát, akinek sikerült elnyerni Leonardo érdeklődését. Az egytől egyig minőségi Tag Heuer órák közül, a Carrera Chronograph, amelyet általában visel. Mindamellett, hogy méltó helyet érdemel ki a márka a luxus órák között, ez a darab az egyik leghíresebb a svájci óra kollekcióból.

5806612_orig.jpg

Jason Statham – Panerai

Amikor a Tom Cruise féle akció dús filmekről beszélgetünk az egyértelműen nem mérhető össze a Jason Statham féle habitussal.  A brit születésű színész, kétségtelenül óriási karriert futott be a filmiparban. Óra választásban a Panerai mellett tette le voksát. Amennyiben megfigyelitek a „Szállító” című filmben, több alkalommal is találkozhatunk ezzel az órával. Az óramárka egyébként a második világháborúban kezdte pályafutását, amikor búvárok számára készített termékeket. Onnantól kezdve pedig a brand folyamatosan erősödött. Természetesen óriási reklám értéke volt, hogy szerepelt a Statham filmekben az óramárka, így hamar szignifikáns növekedést tudhat magáénak a luxusmárkák világában.

jason-statham-rolex-submariner.jpg

Usher – Rolex Milgauss

Amennyiben körbe tekintünk a zeneiparban, Usher következik a listánkon. Több mint tíz millió lemezt adott el a karriere során. Persze mindenki másféle zenét preferál, de kétségtelen tény, hogy a maga stílusában egy zeneipari ikonról beszélhetünk Usher esetében. Érdekesség, hogy több alkalommal megjelent a filmiparban is. Nem meglepő, hogy mint ismert személy komoly figyelmet fordít a kiegészítőire és ez az a pont, ahol képbe kerül az egyik leghíresebb svájci óramanufaktúra, a Rolex. Nem is csoda, hogy a Forbes az 57. legerősebb márkaként tartja számon az egész világon a Rolex óramanufaktúráját.

usher-rolex-daytona.jpg

Brad Pitt – TAG Heuer

Egy cikk, amely a legnagyobb színészeket sorolja fel, nem lehet teljes Brad Pitt nélkül. Mindamellett, hogy az egyik legsikeresebb színész, lássuk be egy kicsit az a fajta férfi, akivé mind szeretnénk válni. Szintén a Tag Heuer egyik legnépszerűbb modellje a „Monaco” jelenik meg a kezén, amely kétségtelenül egy rendkívül jó választás. Ez az óra is a kifejezetten elegáns vonalat követi és megkérdőjelezhetetlen svájci minősége sem titok senki számára. Nem is lepődünk meg rajta, hogy a listánkon szereplő sztárok közül, kettő is ezt választotta kedvenceként.  Bizonyos alkalmakkor láthatunk egyébként Tag Heuer  Carrera modellt is a színész csuklóján, amely szintén egy rendkívül népszerű órája a manufaktúrának.

tag-heuer-avec-brad-pitt-image-207667-article-ajust_930.jpg

Robert Downey, Jr – Jaeger LeCoultre

Beszéljünk akár az Iron Man vagy a Bosszúállók sorozatról, nem kérdés, hogy Robert Downey Junior az egyik legközkedveltebb színész a világon. Sokan biztosan a jelenlegi sikereiről ismeritek meg, de érdekesség, hogy valójában a színész körülbelül 5 éves korától fogva ismerkedett meg a filmvászonnal, tehát ő sem most kezdte a színészi szakmát. Karórák tekintetében ő az egyetlen a listánkon, aki a Jaeger Leculture modellt helyezte előnybe a többivel szemben. Mind az Ironman sorozatban, mind pedig egyéb szerepléseiben találkozhatunk a LeCoulture kollekció tagjaival. Természetesen ebben az esetben is egy exkluzív és híres óramárkáról beszélhetünk.

downeydeepseajlc.jpg

John Travolta – Breitling

Szintén egy olyan színészről van szó, aki a mindenki által jól ismert és kedvelt filmekben játszott főszerepet. Egy szintén kétségtelenül prémium órára esett a színész választása. Ez az óra pedig a Breitling. A svájci vállat, amely leginkább a Navitimer óra modellről vált rendkívül híressé nagyon népszerű a sztárok körében is. Szintén találkozhatunk ezzel a luxusmárkával a Bentley kapcsán is, ezzel is a megkérdőjelezhetetlen luxus termék benyomását keltik ezek a nagyon jó minőségű svájci órák.

john-travolta-1.jpg

Tetszett a cikk? Lájkolj minket Facebbokon!

Rólunk

9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://watchandfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr9012067451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

J. McClane 2016.12.23. 13:03:41

Ugye azt az órát hordják, amelyik megfizeti őket.

she_wolf 2016.12.23. 13:39:00

Tag Heuer-t többen is viselnek, és a márka rendelkezik olyan darabokkal, amelyek nem is kifejezetten egy ökör árába kerülnek.
Egy középvetezői fizetésből lehet annyit félretenni, hogy egy ilyen minőségi darabbal megajándékozza magát az ember:)

Sb81 2016.12.24. 07:40:27

A Statham-hez és Usher-hez kiválasztott kép kicsit sántít, mert előbbi pont egy rolex submarinert visel, utóbbi pedig nem milgauss, hanem daytona. Lehetne sportolókról is egy ilyen lista!

Smith Johni 2016.12.24. 07:40:42

@she_wolf: fél milka... onnan indul. ha lenne zsém, vennék. nem a mobil az óra, mint sokaknál. egy férfi ékszere.

azért az arany rolex is aljas.

andydesign 2016.12.25. 12:06:12

A pilóták szeretik a Breitling-et :-)

VegaLife 2016.12.25. 12:06:33

Simon Baker a helyes hajdani Mentalista, ne maradjon ki a listabol:
www.longines.com/universe/ambassadors/simon-baker

she_wolf 2016.12.29. 08:43:26

@Smith Johni:
Ami nekem nagyon tetszik, az a Formula 1-es széria, de nálam nem játszik, mert amit szívem szerint megvennék, az alsó hangon is több, mint 3/4 milla, és ennyi pénzt inkább más értékálló dologba fektetek:)
A férfiak kollekciójában van olyan, amire fenem a fogamat (és gyűjtöm a zsét rá) a férjemnek.
Az megoldható, 400 körül van. Rá is fér már valami tisztességes darab, és amennyi ékszert (pofaviziteken a jegygyűrűjét) hord, ez egy igazán örök darab lehet a számára:)

Preed 2016.12.29. 08:43:56

- Sly Stallone is Panerai-t visel több félét is a "Feláldozhatók"-ban de emlékeim szerint feltűnik a filmekben egy Blancpain is.
- George Clooney és Nicole Kidman az Omega nagykövetei, ahogy Daniel Craig is.
- Benedict Cumberbatch egy JLC (mint Downey Jr.) órát vesz magához (Master Chronograph) a Doctor Strange c. filmben
- Ellen Page az Eredet-ben egy Cartier Tank-et visel
- Alen Delon Audemars Piguet Royal Oak- ot amely több filmjében is feltűnik

- Néhány sportoló akiről tudok:
- a teniszező Nadal egy ultrakönnyű Richard Mille ketyegőt hord
- Roger Federer Rolex Daytonát, platinából
- golfozó Tiger Woods főleg Rolex Daytonát

Néhai filmesek:
- Marlon Brandonak volt egy Vacheron Constantinja amit Gabor Zsazsától kapott.
- Paul Newman szintén Rolex Daytonát viselt amit a feleségétől kapott (az a vintage model rohdt drága pont az Ő okán, a Rolex újra kiadta idén a frissített változatát)

Amúgy ezeknek szerintem legalább 3-4 ilyen luxus órájuk van több manufaktúrából.

degeco 2016.12.31. 20:38:58

Rogán Tóninak milyen van?
süti beállítások módosítása