10 gyönyörű óra valentin napra

2017. február 08. 08:17 - Phone Fanatics

Egy minőségi és divatos karóra remek választás lehet, ha szeretnénk egy igazán különleges ajándékkal meglepni párunkat. Ráadásul egy olyan értéket tudunk adni, amely még hosszú évekig megőrzi tartósságát, tehát maradandó lesz és emlékeztetni fogja választottunkat arra, hogy mennyire fontos nekünk. Nem véletlen, hogy az okos órák érkezése ellenére, még mindig rendkívül népszerűek a hagyományos karórák. Minden eszköznek lelke van és ez a klasszikus időmérőkre hatványozottan igaz. Emlékeket és élményeket tudunk párosítani hozzájuk, miközben folyamatosan jelen vannak a mindennapjaink során. Legújabb cikkünkben összegyűjtöttük nektek azokat a karórákat, amelyek tökéletes valentin napi ajándékok lehetnek, ha szeretnétek igazán maradandó értéket átadni a kedveseteknek. Ezek az órák ráadásul remek ár-érték arányban vannak, így gondoltunk azokra is, akik nem szeretnének horribilis összegeket költeni. Lássuk a 10 legjobb karórát:

10974711_10155122514515551_6536257868712482465_o.jpg1. MK2585 - Michael Kors Lake női karóra

A Michael Kors nem véletlenül vált rendkívül népszerűvé és közkedveltté a hölgyek körében. Az egyediség, a divat és a minőség ötvöződik ebben a nem mindennapi márkában. Első óránk egy kifejezetten elegáns és letisztult megjelenésű termék, amely biztosan remek ajándékként szolgálhat. A rózsaarany tok nemesacélból készült és a számlapon a minimalista design ismertető jeleit fedezhetjük fel. Elsősorban az elegáns viselethez ajánljuk az órát. Kristályüveg nyújt védelmet a külső hatásokkal és szemben és két év gyári garanciát kapunk a termékre alapértelmezetten. Az óra bőven a megfizethető kategóriába tartozik, megközelítőleg 68.900 Forintért már hozzájuthatunk és biztosak lehetünk benne, hogy olyan meglepetést okozunk párunknak, melyet soha nem fog elfelejteni.

1.jpg2. W0229L4 - Guess Whisper női karóra

A világ már jól ismeri a GUESS-t. Napjainkban ez az egyik legelismertebb divatcég a világon, több mint 747 GUESS és GUESS Accessory márkabolttal, melyek száma folyamatosan csak növekszik. Az óráikban szintén megismerhetjük az egyedi stílusvilág és a minőség találkozását. Következő bemutatott darabunk egy kifejezetten divatos karóra, amely azoknak a hölgyeknek lehet jó választás, akik szeretik felhívni magukra a figyelmet, megjelenésükben és viselkedésükben egyaránt. A sárga arany tok és a letisztult számlap mellett a márkától már jól megszokott cirkónia kő díszítést kapta a termék. Mindamellett, hogy minőségi és divatos darab, nem kell a pénztárcánk mélyére nyúlni, hogy meg tudjuk vele lepni a párunkat. Megközelítőleg 32.000 Forintos áron már hozzá is juthatunk ehhez a garantáltan minőségi termékhez.

2.jpg3. Roamer Classic Line Ladies 709844471770 női karóra

A Classic line egy tipikusan elegáns és minimalista óracsodát foglal magában egyenesen a svájci Roamer cég háza tájáról. Elsődlegesen az elegáns és komoly megjelenés mellé ajánljuk ezeket a gyönyörű és klasszikus óradarabokat, ugyanakkor a most bemutatott modell kiváló választás lehet a hétköznapi használatra is. A tükröződésmentes zafír üveg gondoskodik róla, hogy az óra számlapja megfelelően védve legyen a külső kártékony hatásoktól. Az órán megtalálhatjuk a dátum kijelzést, de nem rendelkezik kronográf funkciókkal. Természetesen nem is meglepő, hiszen a gyártó egy igazán letisztult számlappal és szerkezettel igyekezte megteremteni a klasszikus eleganciát. Kiváló választás lehet, hiszen svájci minőséget kapunk, elérhető áron. Már 66900-os áron hozzájuthatunk ehhez a kiváló órához.

3.jpg4. Gant W11403 női karóra

A Gant elegáns és lenyűgöző óráit leginkább a Roamerhez tudnánk hasonlítani. A márka legfőbb inspirációja és alapértéke az őszinteség, a kiválóság és az egyéniség megértése és ezeket a jelzőket minden óráján megfigyelhetjük. Szintén egy klasszikus stílust hoztunk el nektek ebben a modellben, amely mind minőségben, mind megjelenésben a töretlen profizmust képviseli. Két év gyári garanciát kapunk az óra mellé. A tok anyaga rozsdamentes acélból készült és alapértelmezetten 50 méterig vízálló. Elsősorban az elegáns megjelenéshez javasolnánk, de jó választás lehet a hétköznapi viselet során is. Már 46.900 Forintért elérhető ez a minőségi termék, amely szintén kiváló választás lehet a tökéletes valentin napi ajándékra.

4.jpg5. 9.1239.3.02 - Slazenger női karóra

Kevesen tudják a Slazenger márkáról, hogy számos elegáns karórát is piacra dobott, a sportos modellek mellett. Jelen esetben pedig egy kifejezetten divatos és nőies órát ismerhetünk meg, amely kiváló választásként szolgál, mind az elegáns, mind pedig a hétköznapi viselethez.A tok természetesen nemesacélból készült, a hozzá tartozó szíjon pedig a fehér és rózsaarany színek gyönyörű kombinációját figyelhetjük meg. A számlapot kristályüveg takarja és két év gyári garanciát kapunk, ha szeretnénk megrendelni ezt az órát. A Slazenger órák igazi előnye, hogy minőséget kínálnak nekünk, ráadásul lényegesen a piaci ár alatt. Ez ugyancsak igaz erre a modellre is, hiszen már 35.900 Forintért elérhető bárki számára.

5.jpg6. Vostok-Europe Gaz-14 Limouzine 5611131 – férfi karóra

A férfiak számára egy igazi robosztus, erőlteljes, ugyanakkor rendkívül jó megjelenésű Vostok órát választottunk ki, amely biztosan tökéletes ajándék lehet. A Limuzine kollekció magában foglalja a klasszikus és minőségi karórákat, amelyek kiváló választásként szolgálhatnak, mind a hétköznapok, mind a munkahelyi viselet során. Ráadásul egy funkcióiban is gazdag termékről beszélhetünk, hiszen a vízállóság mellett tartalmaz dátum kijelzést és kronográf beállítási opciókat egyaránt. A számlapot egy keményített, edzett kristályüveg védi, így biztosan nem lehet majd panaszunk a karóra tartósságára vonatkozóan. A Vostok alapvetően a prémium kategóriás órák közé tartozik és ezt az ár is türközi. Ebben az esetben viszont már 69.900 Forintért hozzájuthatunk.

6.jpg7. Nautica NAI16520G férfi karóra

A Nauticát már régóta ismerhetik a hajózás szerelmesei, hiszen a professzionális órákon kívül sok más, a hajózással kapcsolatos hasznos és elegáns kiegészítőt kínál. Egy olyan érdekes és gyönyörű modellt válogattunk ki nektek a kollekcióból, amely mind a hétköznapi, mind pedig a sportos megjelenéshez kiváló választás lehet . Közel 100 méterig vízálló az óra és a dátum kijelzésen túl tartalmaz kronográf funkciókat is. Az ezüstszínű tokhoz egy divatos bőrszíj kapcsolódik. Szintén egy olyan óráról beszélhetünk, amely a minőségen túl számos különleges funkciót kínál, ugyanakkor nem elrugaszkodott áron. Már 51.900 Forintért megvásárolható és biztosan örömet szerzünk vele.

 7.jpg8. FS4835 - Fossil Grant férfi karóra

A Fossil egy rendkívül népszerű cég, amely a minőségi termékeinek és a kreatív design-nak köszönhetően vált ismertté. Jelenlegi modellünk egyszerre elegáns és divatos, így biztosan nem lőhetünk mellé, ha ajándékként szeretnénk adni. A rózsaarany és a klasszikus bőrszíj találkozása most is lenyűgöző kompozíciót alkot. Funkcionalitását tekintve stopper és dátum kijelzést egyaránt megtalálhatunk az órán. A Fossiltól már jól megszokott nemesacélból készült óratok igazán lenyűgöző látszatot kelt. Alapvetően ehhez a termékhez is két évre szóló garanciát kapunk a legtöbb kereskedelmi egységben. Az ára is a következetességre utal, hiszen már 49.900 Forintért a miénk is lehet ez a nem mindennapi óracsoda.

8.jpg9. Roamer Classic Line Gents 709856482507 férfi karóra

A Roamer eleganciájának nincs párja a világon. A svájci precizitás a tökéletes minőséget garantálja számunkra. Ez az óra egy igazi klasszikus, amely mind munkahelyi, mind pedig elegáns viselet mellé fokozottan ajánlott. A klasszikus arany tok és a hozzá kapcsolódó bőrszíj egy olyan órát alkot, amelyet bátran fel lehet venni üzleti tárgyalás keretein belül is. A tükröződésmentes zafír üveg, a „Swiss made” címke és a kiváló minőségű nemesacél találkozása adja az óra igazán tartós és lenyűgöző jellegét.Ez a modell kifejezetten egy olyan választás lehet, amely nem okozhat csalódást, ha párunkat szeretnénk meglepni vele, amennyiben az elegáns karórákat preferáljuk. Ráadásul 54.900 Forintért már hozzá is juthatunk.

9.jpg10. SKW6104 - Skagen Ancher férfi óra

A skandináv óragyártás egyik legjelentősebb képviselője a dán Skagen, vagy ahogy sokan ismerik, a könnyű és vékony órák márkája. A következő óránk is tartja magát a márka alapvető értékeihez és stílusához. A Kvarc szerkezetű órán megtaláljuk a dátum kijelzést és egy különösen letisztult, szolid megjelenésű terméket ismerhetünk meg. Jó választás lehet azoknak, akik szeretik a minimalista stílusú órákat és nem feltétlen preferálják a hivalkodóbb darabokat. Az óra harminc méterig vízálló és 2 év gyári garanciát kapunk hozzá. Nagyságrendileg 55.900 Forintért hozzájuthatunk és biztosan nem fog csalódást okozni.

10.jpg

Tetszett a cikk?Lájkolj minket Facebookon!

Rólunk

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://watchandfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr1612235562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Segna 2017.02.09. 16:27:44

Lehet, hogy én vagyok a réteg meg a furcsa, de árulja már el valaki, hogy a női órák jó részénél miért nincsenek számok a számlapon?! (még a neve is SZÁMlap!) Sőt a jó részén, még a hatvanas osztás is csak úgy sacc/kábé tippelhető meg.
Miért gondolják azt az óragyártók, hogy a nőket nem érdekli az idő múlása, csak úgy hozzávetőlegesen?
Értem én, hogy ezek az ékszer órák azt sugallják, hogy úrinők a viselőik, akik nem buszhoz és nem munkába sietnek, a sofőr és a férj meg vár rá türelmesen... de azt hiszem, hogy aki órát vesz, annak fontos az idő múlása. Különben karkötőt hordana.

jorosz5 2017.02.09. 16:27:56

Csomó bóvli, az áruk is mutatja, mind ugyanazzal a vacak kínai szerkezettel. Az igazi valamirevaló órák félmillió felett kezdődnek.
süti beállítások módosítása