A Legjobb női órák tavaszra

2017. március 16. 13:00 - Phone Fanatics

Végre eljött a tavasz és mi máris összegyűjtöttük nektek a legjobb órákat, amelyek kiváló kiegészítőként szolgálhatnak a megjelenésetekhez. Olyan óramodelleket hoztunk el nektek, amelyek segítenek megadni az igazi tavaszi lendületet az új öltözéketeknek. Számos divatórával találkozhatunk a piacon, amelyek jó kiegészítők lehetnek, mindazonáltal, mint eddig is, most is igyekeztünk nem csak az órák megjelenésére, hanem a minőségére is koncentrálni. Olyan eszközöket válogattunk ki, amelyek biztosan nem fognak csalódást okozni. Jelen esetben sem kell ár-érték kompromisszumot kötnötök, mert a legjobb darabokat válogattuk ki nektek.

girl-light-pretty-rings-watch-favim_com-123358.jpg1. Bering 10725-787 női karóra

A Bering márka már régóta a minőség és megfizethetőség jellemezőivel alkot egy stabil brandet a piacon. Ez a modell egy kifejezetten fiatalos, lendületes megjelenést kölcsönöz, ugyanakkor megőrzi a hamisítatlan egyediségét. Az óra számlapja a márkától jól megszokott minimalizmust képviseli. A Swarovsky kristály díszítés pedig egy lehengerlően gyönyörű design-t ad ennek a remek órának. Ráadásul cseppálló, így nem kell tartanunk tőle, hogy a hétköznapok során bármilyen komolyabb károsodást okozna, ha vízzel érintkezne az óraszerkezet.  A tok nemesacélból készült, így biztosan nem lesz panaszunk a minőségre sem. Elsősorban a színes tavaszi viselethez ajánljuk a viseletét. Alapértelmezetten három év garanciát kapunk rá és a legtöbb helyen 65.000 Forintért juthatunk ehhez a remek időmérőhöz.

 

1.jpg2. Guess Willow női karóra

A márka, amely nem csak az órának köszönhetően vált népszerűvé és közkedveltté a hölgyek körében, minőségileg is az egyik legjobb választás lehet. Az élettel teli, tavaszias megjelenés a legtöbb öltözék mellé kiváló kiegészítőként szolgál. A tok nemesacélból készült és a kristályüveggel fedett számlapon egy gyönyörű virágmintás design tárul a szemeink elé. Két év garanciát kapunk erre a termékre, de biztosan még hosszú évekig ki fog minket szolgálni problémamentesen. Az egyszerre divatos és elegáns sárgaarany szintén egy olyan szín, amely rendkívül közkedvelt a márka rajongóinak körében. Mind az elegáns, mind pedig az általános viselet mellé fokozottan ajánljuk ezt a terméket. Ráadásul az ára is kedvező, nagyságrendileg 65.000 Forintért már egy fokozottan minőségi és precíz órát hordhatunk a csuklónkon, amely biztosan nem fog csalódást okozni.

2.jpg3. Michael Kors Parker női karóra

A Parker kollekció már egy kicsit magasabb árkategóriába tartozik, mint a korábban bemutatott órák. Azonban szintén egy olyan eszközről beszélünk, amely sem minőségben, sem pedig megjelenésben nem fog csalódást okozni. Természetesen a design-ra nem lehet panasz, a népszerű tervező, Michael Kors, már régóta olyan órákat alkot, amelyeknek számos rajongója van a piacon, különösen a hölgyek köreiben.  Az óra minőséget és eleganciát sugall, ezért bátran felvehetjük munkahelyünkre vagy elegáns öltözék mellé, ugyanakkor a tavaszias megjelenéshez is remek kiegészítőként szolgálhat. A tok nemesacélból készült, az óra számlapját kristályüveg védi a megrongálódástól. Két év garanciát kapunk rá alapértelmezetten és megközelítőleg 85.000 Forintért juthatunk hozzá. Ne felejtsük el, hogy ebben az esetben is hosszú évekig kiszolgál majd minket ez a minőségi termék.

3.jpg4. Roamer Ceraline Saphira Ladies

A kiváló minőségű eszközöket készítő svájci manufaktúrától már megszokhattuk, hogy elsősorban az elegáns stílust képviseli. Azonban a most kiválasztott darab szinte minden öltözékhez kiváló kiegészítőként szolgál. A tükröződésmentes zafír üveg tökéletes védelmet garantál az óra számlapjának, amely egyszerre elegáns és divatos megjelenést prezentál. Funkcióit tekintve dátum kijelzést találhatunk meg az eszközön. Természetesen a Roamertől megszokott kiváló minőség itt is megmutatkozik, a tok nemesacélból készült és az óra kifejezetten a luxus kategóriába tartozik. Mindazonáltal az ár még bőven a megfizethető kategóriát képviseli.  Megközelítőleg 110.000 Forintért juthatunk hozzá ehhez a remek órához, amely bár több mint a korábban felsorolt modellek, de határozottan egy életen át el fog kísérni minket ez a remek minőségű termék.

4.jpg5. Skagen Gitte női óra

A minimalista és lendületes stílus kedvelőinek remek tavaszi óra választás lehet a Gitte kollekció darabja. A hétköznapi viselet mellé is remek választás lehet, mindamellett, hogy a letisztult számlap magában hordozza az eleganciát is. A tok ebben az esetben is nemesacélból készült, tehát egy kifejezetten minőségi terméket kapunk. Alapvetően két év garanciával juthatunk hozzá, és körülbelül már 50.000 Forintos áron megvásárolhatjuk ezt a remek termékhez, amely kifejezetten kedvezményesnek számít a maga kategóriáján belül.  Harminc méterig vízálló, azonban érdemes fürdéskor levennünk az eszközt. Kifejezetten ajánljuk tavaszi viselethez is ezt a letisztult és divatos megjelenésű órát.

5.jpg6. 9.1980.1.16 - Slazenger női karóra

A Slazenger elhozza nekünk a sportos tavaszi megjelenést ezzel a kiváló minőségű órával. Kiváló választás lehet az általános és a munkahelyi viselethez egyaránt ez a remek időmérő. A tok anyaga rozsdamentes acélból készült és extra funkcióként a dátum kijelzést kapjuk meg az órához. A márkától már megszokhattuk a letisztult és minimalista megjelenést és ehhez a jelenlegi modell is tökéletesen igazodik. A legnagyobb előnye a minőségen és a sportosan divatos megjelenésen túl a rendkívül kedvező ár. Már 27.000 Forintért hozzájuthatunk a legtöbb óra kiskereskedésben és biztosan nem fog csalódást okozni nekünk.

6.jpg7. ES3625 - Fossil Original Boyfriend női karóra

Következő óránk a szintén rendkívül kedvelt Fossil márkából érkezett, hogy elhozza számunkra a tavaszt. A nemesacélból készült ezüst tok és a számlapot védelmező minőségi kristályüveg nem csak lenyűgöző megjelenést ad ennek a terméknek, de garantálja a vitathatatlan minőséget is. Dátum és stopper funkciókkal is találkozhatunk az eszközön, amely mind a munkahelyi, mind pedig a hétköznapi viselet mellé kiváló választás lehet. Ahogy a legtöbb esetben, itt is két éves gyári garanciát kapunk rá. Szerencsére ebben az esetben sem kell túl mélyre nyúlnunk a pénztárcánkban, ha szeretnénk minőségi terméket vásárolni. A legtöbb óraboltban már megközelítőleg 46.000 Forintért hozzájuthatunk.

7.jpg8. Mark Maddox MC3024-50

A végére szintén egy remek ár-érték arányban lévő női karórát választottunk ki nektek. A legnagyobb vonzereje, hogy mindezt hihetetlenül kedvező áron. Folyamatosan bővülő Mark Maddox kollekcióban megtalálhatjuk a bőrszíjas férfi modellektől kezdve a női szíveket megdobogtató, Swarovski köves, rose gold szépségeket is. A siker titka a termék árában, megjelenésében és kialakításában rejlik! Egy igazán élettel teli designt köszönthetünk ebben az órában, amely kétségtelenül egy minőségi termék a piacon. A tok anyaga nemesacélból készült és egy igazán karakteres megjelenést nyújt az órának. Már 15.000 Forintért elérhető a termék.

8.jpg

Tetszett a cikk? Lájkolj minket Facebookon!

Rólunk

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://watchandfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr8712342347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása