Találd meg a tökéletes karórát, de hogyan?

2017. április 13. 08:14 - Phone Fanatics

Melyik a legfelelőbb óra számomra? Bizonyára sokan feltettétek már ezt a kérdést. Megtalálni a karórák piacán azt a darabot, amelyet akár évekig hordunk a csuklónkon nem egyszerű. Ahogy más termékeknél, az órák esetében is gyakran előfordul, hogy a választott darab nem is nyeri el a tetszésünket és néhány hét múlva már nem használjuk. Mivel a karóra lényegesen hosszabb távra vásároljuk a legtöbb kiegészítőhöz képest, érdemes jól megfontolnunk a választást. Legújabb cikkünkben segítünk mérlegelni azokat a szempontokat, amelyek leginkább mérvadóak lehetnek, amennyiben egy ilyen eszköz megvásárlásán gondolkozunk.


apple-watch-woman-120914_1.jpg

1. Megfelelő tájékozottság

Azoknak, akik újak még a karórák piacán érdemes a különböző fórumokon és az interneten megtalálható webshopokban megfigyelni a kínálatot. Nem szégyen megkérdezni másokat is, mit javasolnának, hiszen mindenkit szubjektív szempontok vezérelnek egy új karóra megvásárlásánál. Van, akinek a funkcionalitás érdekes és vannak olyanok, akik bármikor feláldoznak néhány plusz funkciót annak érdekében, hogy megfelelően letisztult, minimalista megjelenésű szerkezetet hordjanak a csuklójukon.

2.jpg2. Mi az, ami igazán fontos számodra?

Ne sajnáld az időt, hogy készíts egy listát arról, milyen funkciókat szeretnél viszont látni az új órádon. Gyűjtsd össze azokat a tételeket, amelyek fontosak a megjelenés szempontjából. Szeretnéd használni sportoláshoz? Vagy inkább egy elegánsabb üzleti modellt akarsz birtokolni? Elcserélnéd a funkcionalitást egy igazán lehengerlő megjelenésért? Fontos, hogy tedd fel a megfelelő kérdéseket, hiszen ezek segítségével tudod felmérni, hogy mit várnál el a leendő órádtól. Minél több időt áldozol a keresésre, annál elégedettebb leszel a választással.

1.jpg3. Gyűjts képeket!

Minden alkalommal, amikor találsz egy neked tetsző órát, akár az interneten, akár séta közben a boltok kirakatában, készíts róla fotót és gyűjtsd össze őket. Tekintsd meg akár naponta több alkalommal is azokat a képeket, amiket korábban elmentettél és válaszd ki azokat, amelyek a legjobban tetszenek. Ha elég fotót végignéztél biztosan nem fog csalódást okozni számodra a választott új mechanikád, és nem kell félned tőle, hogy elhamarkodottan vásárolsz olyan órát, amelyet később megbánnál.

39253705-watch-wallpapers.jpg

4.Légy aprólékos

Sok esetben a megfelelő körültekintés hosszadalmas és fárasztó folyamatnak tűnik, azonban, ha megkerüljük ezt a részét a vásárlásnak, könnyen beleeshetünk abba a hibába, hogy már egy hét múlva találunk egy olyan karórát, amely jobban tetszik, mint a megvásárolt modell. Ha találsz egy olyan órát, amely tetszik, mindenképpen érdeklődj utána a fórumokon, hogy mik a tapasztalatok a termékkel kapcsolatosan. Könnyen elképzelhető, hogy megfordítják a tapasztalatok az álláspontodat és hálás leszel érte, hogy nem vásároltad meg. Több szem többet lát.

5.jpg5. Próbáld fel mielőtt megveszed!

Egy próba nem kerül semmibe, viszont nem szabad kihagyni a lehetőségét, hiszen a legtöbb óra teljesen másként mutat a csuklónkon, mint ahogy azt elképzeljük. Amennyiben internetről szeretnéd megrendelni egy esetleges akció keretében, mindenképpen érdemes meglátogatnod a tényleges boltot is. ( a legjobb, ha csak olyan webshopról vásárolsz, amelynek valódi bolt áll a hátterében )

6.jpg6. Az óra választ téged és nem te az órát

Amikor felpróbálsz egy remek terméket figyelj oda, milyen érzést kelt benned a viselése. Elég kényelmesnek találod a karórát? Nem túl nehéz vagy nem túlságosan nagy az óra? Érdemes elidőznöd a próbánál. Megtalálni a tökéletes órát nem egyszerű, mindazonáltal hosszú évek örömét okozhatja a megfelelő kiválasztása, ezért mindenképpen érdemes körültekintőnek lenni a karórák piacán.
f884fee20584d73f44e25980aca0ddf4.jpg

Tetszett a cikk? Lájkolj minket Facebookon!

Rólunk

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://watchandfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr2912419959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kántor Attila 2017.04.17. 09:03:38

...egy mind felett...Rolex....

Ashley2008 2017.04.17. 09:03:44

"Az óra választ téged " :) Azért hülyeségből ekkorát írni, szép teljesítmény :)

2017.04.17. 09:03:58

Jó ideje nem hordok órát. Tudom, hogy ez egy ékszer szerű státuszszimbólum, de akkor sem tudok rágerjedni.

degeco 2017.04.17. 09:04:12

Humbug
Szvsz az óravásárlás inkább érzelmi, mint racionális döntés.
Látsz egy órát vagy megtetszik óra márka és elkezdesz vágyakozni rá, majd megveszed amikor futja rá.
Szóval valahogy így.
Abban azért igazat adok, hogy amennyiben nem egy konkrét óra hanem márka tetszik, akkor a funkciók is számítanak hiszen mi több funkció magasabb árat jelent
süti beállítások módosítása