Ezek voltak a 2017-es év legnépszerűbb cikkei

2017. december 31. 15:20 - Phone Fanatics

Gyorsan eltelt ez az év is, ami alatt mi sem unatkoztunk. Hetente többször jelentkeztünk új anyagokkal, amelyeket ti is gyakran olvastatok. Most úgy döntöttünk, megmutatjuk nektek az 5 legnépszerűbb írást a Watch & Fashion blogról. Ha már olvastad, itt a lehetőség egy kis memória-frissítésre, ha pedig még nem, akkor íme, ezekről maradtál le: 

5. Vajon honnan kapták a nevüket? Így született meg a világ 5, ismert órás márkaneve!

longines-mens-watches-call-out.jpg

Longines, Omega, Rolex… Márkanevek amelyeket nap mint nap hallunk, mégsem tudjuk, hogyan és mikor jelentek meg. Mostani cikkünkben ezért ezekre adunk választ, így 5, ismert óragyártó márkanevének az eredetét tudhatod meg!

4. Stílusos férfi karórák 70 ezer forint alatt

14240-507-2.jpg

Legyen stílusos, minőségi és ne kerüljön többe 70 ezer forintnál: gyakran keresnek meg minket férfiak ilyen igénnyel, amikor óravásárlásra adják a fejüket. Épp ezért úgy gondoltuk, ideje tiszta vizet önteni a pohárba és elkészítettük cikkünket, amelyben 5, az előbb felsorolt kritériumoknak tökéletesen megfelelő órát mutatunk be.

3. A 10 legjobb minimalista óracsoda

internationalstylewatches-1600x856.jpg

A letisztult, minden csicsától mentes karórák minden korábbinál népszerűbbé váltak az elmúlt néhány évben. Írásunk azoknak szól, akiket érdekel, akiknek még nincs, de már szeretnének, vagy épp akik a következő minimalista órájukat választanák ki. Ha te is közéjük tartozol, feltétlenül olvasd el!

2. 5 óramárka, amit érdemes számításba venned

vulcain-nautical.jpg

Egy új óra megtalálása mindig izgalmas kihívás, legyen szó akár az adott árkategória kiválasztásáról, a szép dizájn megtalálásáról vagy épp az általunk megfelelő márka kínálatának átböngészéséről. Ebben az írásban épp ez utóbbiakhoz adtunk tanácsot, hiszen 5, sokatok által még nem ismert óramárkát mutattunk be.

1.  6 óra, amiket a legnagyobb cégvezetők hordanak

jeff-weiner-linkedin-ceo-wearing-audemars-piguet-photo-by-joe-pugliese-for-fortune.jpg

Döntéseik dollár-milliárdokra és emberek ezreire vannak hatással, egy-egy lépésük pedig még azt is meghatározhatja, hogy merre indul a világ.  Nem csoda, hogy sokatokat érdekelt, vajon milyen órákat hordanak az ilyen sikeres emberek. Cikkünkből ezt is megtudhatjátok!

Ezek voltak hát az idei év legnépszerűbb írásai! Bízunk benne, hogy jövőre is velünk tartotok és továbbra is együtt kalandozhatunk az órák világában!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://watchandfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr7213536647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása