Stílusos üzleti karórát keresel? Ezeket nézd meg!

2018. január 14. 20:48 - Phone Fanatics

Sokféle stílusból válogathat az, aki karórát szeretne választani. Mostani írásunkban 5 darab, kifejezetten üzleti alkalmakhoz illő karórát mutatunk. Szerintünk ezek nemcsak jól néznek ki, de igazán hosszú távú választást is jelentenek:

Tissot Le Locle Powermatic 80

tissot-le-locle-powermatic-80-watch.jpg

A Tissotot alighanem senkinek sem kell bemutatni, a svájci óragyártó neve ugyanis összeforrt a kiváló minőségű, stílusos karórákéval. Nem kivétel ez alól a Le Locle Powermatic 80 sem, amely rozsdamentes acél tokjával és láncszemes fém szíjával önmagában megtestesíti a neves svájci óragyártók minőségre való törekvését. A minden szempontból precízen elkészített karóra különlegessége a fekete számlap amelyen leolvashatjuk nemcsak a pontos időt, de a dátumot is. Egy ilyen, stílusos Tissot karóra helytől függően 150-200 ezer forint között vásárolható meg.

Daniel Wellington Classic Sheffield

daniel-wellington-classic-sheffield-lady-6.jpg

Soha nem szabad alábecsülni egy klasszikus  karóra stílusát. Nincs ez másként a Daniel Wellington Classic Sheffield típusánál sem! Egy ilyen, 36 illetve 40 mm-es tokozással elérhető karóra kiváló választás azoknak, akik nem szeretik a csicsás, feltűnő órákat és egy visszafogott megjelenésű darabot keresnek. További pozitívum, hogy a 6 mm vékony, cseppálló tokozású Daniel Wellington karóra rozsdamentes acél burkolatához kiválóan illeszkedik a 20 mm széles, fekete bőr szíj. Jelenleg a Cassic Sheffield karóra egyes példányai a tok méretétől függően 50-60 ezer forintért vihetők haza.

Junghans Milano 030-4941.44

030_4941_44.png

Sokan vannak, akik a láncszemes fém szíj helyett a milániói stílust preferálják. Nekik bizonyára tetszeni fog a Junghans Milano típusú modellje, amely nevéhez méltóan milánói szíjat kapott. A rozsdamentes acél tokozású karóra kvarc szerkezetet kapott, extraként pedig egy digitális, a dátum funkció megjelenítésére szolgáló kijelzővel is ellátták. A vízálló karóra 41 mm-es tokjával még egy vékonyabb férfi csuklóján is jól mutat, kompakt kialakításának köszönhetően pedig egy zakó alatt is kényelmesen elrejthető. A típus ára bolttól függően 150 ezer forint körül alakul.

Hamilton Jazzmaster  H32451731

a67cf46cc16d6b468058.png

Mi sem illik jobban egy stílusos, fekete zakóhoz, mint egy színben hozzá passzoló fekete óra. A Hamilton Jazzmaster épp ezt nyújtja, a 40 mm-es, nemesacélból készült óratok egy látványos, fekete-ezüst színekkel operálós számlapot ölel körbe. Ebben a szerencsére nemcsak a pontos időt, de a dátumot is megtekinthetjük! A 20 mm széles, fekete bőr szíj harmonikus megjelenést kölcsönöz az órának, ráadásul kényelmes viseletet is biztosít. Egy ilyen Hamilton óra jelenleg 180-200 ezer forint között vihető haza.

Roamer Superior Day Date 508293414505

508293414505.jpg

Esetleg a fekete zakók helyett inkább a kéket preferálod? Akkor mit szólnál a Roamer modelljéhez: a Superior Day Date névre keresztelt modell sötétkék bőr szíjával és a hozzá tökéletesen passzoló számlapjával minden, a kék színt kedvelő férfi számára ideális választás lehet. Az 5 ATM víznyomásig vízálló karóra különleges stílusú számlapjával igen feltűnő jelenséggé válhat, ha akarod. Amennyiben inkább elrejtenéd, úgy a 42 mm-es tokméretének köszönhetően könnyen megteheted, hiszen kényelmesen elrejthető a zakó ujja alá. Egy ilyen, látványos Roamer karóra 112 ezer forintért lehet a tied.

Tetszett a cikk? Lájkolj minket Facebookon!

Ne maradj le akcióinkról! Értesülj első kézből az új ajánlatainkról és spórolj több tízezer forintot! Iratkozz fel hírlevelünkre!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://watchandfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr3613575959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

takacsveca93 2018.01.16. 14:56:14

Tökéletes szülinapi ajándék páromnak :D

takacsveca93 2018.01.16. 14:57:18

Nem szokott lenni készletkisöprés vagy valami? Esetleg Black Friday? Mert nekem 112 most túl sok lenne, de nagyon szép. Amúgy lehet, hogy láttam itt ebben az újságban? www.ujsagomat.hu/emag/
süti beállítások módosítása