Leesik az állad ettől az 6 luxusórától!

2018. július 19. 18:26 - Phone Fanatics

Ahogy a többi luxus cikk, az óra is több millióba kerül, ám ebből a keretből számos népszerű márka közül válogathatsz. Ha be is szereznél egyet, de félnél a csuklódon hordani a család vagyonát, akkor befektetésként is tekinthetsz rá. Ha tudatos döntést hozol, a választott darab kiállja az idő próbáját, és bármikor szép summát rakhatsz zsebre érte. Vagy ha nem te, akkor az unokád.

Luxusórát vásárolni talán az egyik legmerészebb anyagi költségekkel járó befektetés - bár a híres focisták előszeretettel űzik ezt a sportot is -, amelyről a legtöbben csak álmodozhatunk. Szóval álmodozzunk egy kicsit, nézzük ezt a 6 csodás órát!

Tag Heuer Carrera - a sportos luxus

A svájci Tag Heuer Carrera nevű modellje az 1963-as megjelenése óta az egyik legnépszerűbb és legközkedveltebb verseny órák közé tartozik, a pontossága és a jól kezelhető kronográf funkciói miatt. Körülbelül egymillió forinttól indul a népszerű modell alapára. Természetesen több különböző színből is választhatunk, megtalálva a hozzánk leginkább passzoló terméket.

Mennyiért juthatunk hozzá? Már 1.000.000 Ft-tól

tag-heuer-carrera-heuer-02-43mm-1.jpg

Fotó link

Rolex Daytona - az elegáns luxus

A Rolex Daytona az egyik legnépszerűbb órája a svájci luxus műhelynek. Az 1963-as születésű Daytona legújabb modellje már kerámia óratokkal készült, amely remek megjelenést nyújt és biztosan ki fogja állni az idő próbáját. Természetesen ezek a modellek is távol állnak az olcsó kategóriától, de nem is várjuk el tőlük, hogy oda tartozzanak. Ha nem a csuklódra szánod, hanem befektetésnek, annak is tökéletes, mert vélhetőleg jó ideig meg fogja őrizni az értékét.

Mennyiért juthatunk hozzá? 3.500.000 Ft-tól

rolex-daytona-gold-ceramic-rubber-oysterflex-2017-116518ln-3_1.jpg

Fotó link

Omega Speedmaster Moonwatch Professional - a kalandor luxus

A Speedmaster volt az egyetlen olyan óramodell, amelyet jóváhagyott a NASA, hogy használják a Hold expedíció közben. Valójában ez volt az első olyan óra, amely kijutott az űrbe. A funkcionalitásától függetlenül az óra rendkívül letisztult megjelenésű, minden viselethez kiváló választás lehet, ráadásul számos különböző verzióját dobták piacra ennek a kollekciónak. Itt találsz további infókat az űrkalandról.

Mennyiért juthatunk hozzá? 1.500.000 Ft-tól

omega-speedmaster-professional-moonwatch-4.jpg

Fotó link

Tudor Black Bay - a vagány luxus

A Tudor márka minősége megkérdőjelezhetetlen, már csak azért is, mert a Rolex tulajdonában van. Kiváló belépő lehet a luxus órák köreibe ez a svájci remekmű, szóval, ha még nem szereztél be egy igazán profi órát, akkor kezd ezzel. Ráadásul olyan érdekes színekkel jelennek meg ezek az órák, amelyeket soha nem fogsz látni egy Rolex-en. Ha komolyan érdekel ez a márka, nézz körül itt, már 1 millió alatt is találhatsz egy klassz darabot.

Mennyiért juthatunk hozzá? Akár már 1.000.000 Ft alatt is.

tudor_black_black_bay_one_03.jpg

Fotó link

És most evezzünk egy kicsit mélyebb vizekre.

Hublot Classic Fusion Vision II - a brutál luxus

A Fusion Vision érdekessége, hogy nem csak az egyik legnagyobb értékű óra a márka darabjai közül, de az egyik legritkább is. 25 különböző drágakő található rajta és kivétel nélkül prémium anyagból készült minden alkatrésze. Beleértve a 18 karátos aranyat, a gyémántokat és a titánt. A legnagyobb eltérés a többi Hublot órához mérten, hogy a szíja bőrből készült.

Mennyiért juthatunk hozzá? 25.000.000 Ft-tól

2_1.jpg

Hublot Calssic Fusion King – a csillogó luxus

A design tekintetében kétségtelenül az egyik legkihívóbb és leginkább figyelemfelkeltőbb jelenség ez az óra.  A rozsdamentes acélból készült szerkezet rózsaszín arannyal és különböző gyémántokkal van kirakva, amely rendkívül tetszetős megjelenítést kölcsönöz. Nem véletlen, hogy az egyik legdrágább óraként tartják számon a piacon. Ha szívesen pihentetnéd a csuklódon, akkor gondold át, hogy házat veszel vagy órát?

Mennyiért juthatunk hozzá? 51.000.000 Ft-tól

 dscf4602.jpg

Fotó link

Ha minőségi karórákban gondolkodsz, de nem milliókban, és nem is százezrekben, akkor nézz körül a FashionWatch kínálatában.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://watchandfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr2614123487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása