Kifinomult extravagancia luxuskivitelben. Ez a Gagá Milano óramárka világa!

2018. augusztus 16. 23:38 - Phone Fanatics

Gondoltad volna, hogy egy túlzó, extravagáns külső, egy precízen komponált, tradicionális belsőt takar? Az összkép pedig egy kifinomult luxusóra, amely már Magyarországon is kapható. Ismerd meg a Gagá Milano világát! 

A milánói dialektust idéző "Gagà de Milan" kifejezést a régmúltban használtak a viselkedésében és stílusában is kifinomult emberek jellemzésére. Ez az egyszerű megfogalmazás ihlette a GaGà Milano világát, amely az évek során egyre kifinomultabb és különlegesebb órákat kezdett gyártani.

A profi svájci óraszerkezet és a trendi olasz dizájn tökéletes eredménye a Gagá Milano óramárka.

maxresdefault_1_1.jpg

Zsebóra, korona és grandiózus számok

A 2004-ben alakult GaGà Milano egyértelműen tükrözi alapítójának, Ruben Tomella gazdag fantáziavilágát. Most gondolj bele, egy ősi zsebórát csuklószíjra álmodott! Ez a megoldás éppúgy a márka megkülönböztető jegyévé vált, mint hogy minden modellt felszerelt egy koronát idéző felhúzóval, valamint túlméretezett arab számokkal tette még feltűnőbbé és valljuk be, pszichedelikussá. Az így is brutális hatást a vibráló színek és csillogó gyémántok még inkább felerősítik, szóval kell hozzá egy jó adag extravagancia, hogy valaki viselni tudja. De ettől egyedi a Gagá Miláno, nem mindenkinek való!

maxresdefault_3.jpg

A luxus külcsínhez luxus belbecs is tartozik, hiszen a GaGà Milano órákat Svájcban gyártják, ahol a gyártáson kívül nagy hangsúlyt fektetnek a kutatásra, a tervezésre és a minőségellenőrzésre.

Precíz, gondos, aprólékos

Remek lépés volt az olaszok részéről, hogy a Rolex hazájába helyezték a gyártást.

Amikor egy kreatív, fantáziadús látomás szakavatott svájci óraművesek keze által, aprólékos műgonddal elkészített precíziós műszerré válik, testet ölt a Gagá Milano stílus.

Nézd meg az alábbi videót, és megtudod, miért nem kapsz 1000 euró alatt Gagá Milano órát!

Ami garantálja a luxust

A tökéletes gyártási folyamatról a Depa 98 Mechanizmus gondoskodik, amelyet kifejezetten a GaGà Milano számára állítottak össze. Ez garantálja a márka luxus identitását, hiszen az órák a tipikusan felső kategóriás óramárkák gyártására jellemző folyamatos és aprólékos ellenőrzéseken mennek keresztül, a speciális precíziós gépek pedig hatékonyságra és időtállóságra készítik fel őket. Ráadásul a GaGà Milano mindig innovatív anyagokat és technikai megoldásokat keres, amelyek célja, hogy az egyre nevesebb óramárka még különlegesebb, kifinomultabb és még versenyképesebb legyen a piacon.

Ha megjött a kedved egy Gaga Milano óra viselésére, jó hír, hogy már Magyarországon is beszerezheted, méghozzá kizárólagosan a Fashionwatch üzletekben.

Tudod, ki hord szenvedélyesen Gagá Milano órákat? A brazil sztárfocista, Neymar Jr, akinek saját kollekciója is van. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://watchandfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr614185485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása