5 óramárka, amit ha eddig nem ismertél, most eljött az ideje

2018. szeptember 27. 14:54 - Phone Fanatics

Vannak olyan óramárkák, amelyeket a legtöbben ismerünk (pl.: Casio, Rolex, Citizen stb.), de az órás piac ennél sokkal színesebb, így egyre több, alig néhány éve, évtizede alakult, kiváló minőségű termékeket árusító márka is létezik. Ismerd meg ezt 5 kiváló és különleges óramárkát, amelyek a következő tulajdonságokkal írhatóak le: a sportos, az extravagáns, a tengerész, a maszkulin és a letisztult.

 1. Nautica - a sportos

A Nautica egy klasszikus, mégis modern amerikai márka. A Nautica elsősorban a habok kedvelőinek készít ruházatot. A felső középkategóriás márka hazánkban több üzlettel is jelen van, de nem mehetünk el szó nélkül a karóráik mellett sem, amelyeket kifejezetten hajózási célokra fejlesztettek ki, iránytű, és egyéb számítások elvégzésére alkalmas funkciókkal. A Nautica minden darabja vízálló, nikkelmentes acéltokkal, edzett ásványüveggel és svájci (vagy japán) szerkezettel készülnek a bevállalós vizisportok szerelmeseinek.

max-1-ocn-46-chrono-nautica-watch.jpg

34 éve, hogy a David Chu úgy döntött, ideje belépnie az órák piacára és megalapította a Nauticát. A cél az volt, hogy egy, a mindennapi stílushoz illeszkedő óra-kollekcióval álljon elő. Ez sikerült is, a Nautica pedig azóta is szerteágazó formákban, eltérő technikai tudással, de mindenképpen magas minőségben készülnek. Ez pedig a márka népszerűségén is érzékelhető, jelenleg a világ több, mint 75 országában, 250-nél is több márkaboltban és több ezer viszonteladónál vásárolhatók meg a Nautica karórái. 

2. Gagá Milano - az extravagáns

Gondoltad volna, hogy egy túlzó, extravagáns külső, egy precízen komponált, tradicionális belsőt takar? Az összkép pedig egy kifinomult luxusóra, amely már Magyarországon is kapható. Ismerd meg a Gagá Milano világát! 

A milánói dialektust idéző "Gagà de Milan" kifejezést a régmúltban használtak a viselkedésében és stílusában is kifinomult emberek jellemzésére. Ez az egyszerű megfogalmazás ihlette a GaGà Milano világát, amely az évek során egyre kifinomultabb és különlegesebb órákat kezdett gyártani.

A profi svájci óraszerkezet és a trendi olasz dizájn tökéletes eredménye a Gagá Milano óramárka.

A 2004-ben alakult GaGà Milano egyértelműen tükrözi alapítójának, Ruben Tomella gazdag fantáziavilágát - egy ősi zsebórát csuklószíjra álmodott! Ez a megoldás éppúgy a márka megkülönböztető jegyévé vált, mint hogy minden modellt felszerelt egy koronát idéző felhúzóval, valamint túlméretezett arab számokkal és gyémántkirakásokkal tette még feltűnőbbé.

3. Paul Hewitt - a tengerész

Időtlen, elegáns, természetes: ez a Paul Hewitt, ami egy fiatal német óramárka! Ez a cég volt az első, aki "preppy" stílusban kezdett el órákat és egyéb kiegészítőket gyártani. A "preppy" stílus az amerikai egyetemi divatból fakad, melyet az időtlen, visszafogott elegancia, picit a milliomos életérzés és a tengerész stílusjegyek keveredése jellemez. Karórái svájci Ronda szerkezettel és zafírüveggel vannak ellátva, szíjai könnyen cserélhetőek, valamint 5 ATM vízállósággal rendelkeznek. Tökéletes egy kis vízi vagy vízparti élményhez.

6e6b05dd11ce5adfb3ad73ee1689b5e1.jpg

Az észak-német vállalat 2009-ben alakult azután, hogy egy frissen az egyetemről kikerült fiatal úgy döntött, elindítja saját órákkal és ékszerekkel foglalkozó vállalatát. A névkeresés során jött rá, hogy az ideális név nem más, mint a nagyapjáé, Paul Hewitt ugyanis 100 évvel ezelőtt férfi ruházati boltot üzemeltetett, ahol a betérők a kor legstílusosabb darabjait vásárolhatták meg. Nem véletlen, hogy a márka kínálatának kialakításakor is a stílus és a minőség kapta a főszerepet, így a Paul Hewitt órák nemcsak szépek, de hosszú időn keresztül is használhatók.

Neked is tetszenek a Paul Hewitt órák? A Fashionwatch webáruházában a márka számos karóráját megtalálod. Nézz körül!

4. Vostok - a maszkulin

Erőteljes, robosztus elegancia, megbízható, masszív szerkezet, hagyománytisztelet és limitáltan hozzáférhető választék. Olyan tulajdonságok, amelyek miatt egy férfi hajlandó költeni az órára, pláne, hogy nem is kell olyan sokat!

vostok_europe_lunokhod_2_03.jpg

Az eredetileg orosz tulajdonban lévő VOSZTOK óragyár a legnagyobb mechanikus karóra gyártó volt hosszú évekig. Majd fordult a piac, és 2003-ban Vilniusban (Litvánia) a Koliz-Vostok és a ChystopolWatchFactory óragyártó manufaktúrák egyesítésével jött létre a Vostok-Europe karóra márka.

A márka célkitűzése egy olyan karóra kollekció létrehozása volt, mely egyesíti a modern, robosztus, erőteljes design-t és a klasszikus, megbízható „orosz” minőséget.

Az első modellek 2004-ben a Baseli órakiállításon voltak láthatóak és itt kezdődött térhódításuk is.És tudod mi bennük a különleges? Hogy szinte minden szériája limitált darabszámban készül...A nemcsak szép, de kiváló minőségben is készülő darabok kifejezetten a férfiaknak szólnak, a legtöbb óragyártóval ellentétben ugyanis a Vostok nem készít termékeket a hölgyek számára. Éppen ezért mindegyik modelljük maszkulin életérzést sugall, így az óráikban jól vegyül az erő és a visszafogottság különös elegye. A kiváló ár-érték arányú márkára ezért egyre több férfi figyel fel, így már hazánkban is minden korábbinál nagy népszerűségnek örvendenek a márka termékei.

5. Bering - a letisztult

A különösen kemény anyagok és az extra-lapos óradizájn tökéletes kombinációja méltán előterjeszti a márkát a sikerre.

bering_webbanner_03_990x340_2013_1.jpg

Nincs még egy olyan skandináv márka, amelyet ennyi kaland tökéletes találkozása inspirált volna. A történetben szerepet kap az Északi-sark, az ejtőernyős ugrás, a Bering-szoros, négy időzóna találkozása és persze a végtelen jeges táj időtálló és egyszerű szépsége. Amikor a karodon viselsz egy Bering órát, gondolj bele, hogy minden másodpercet a sarkköri táj időtlen szépsége inspirált. Az időtlen szépsége, a jégmezők örökkévalósága. A Bering mesterien vegyíti az egyszerűségre törekvő skandináv dizájnt a legerősebb és minőségi anyagokkal. A Bering kollekció karakterisztikája letisztult, modern vonalvezetés és nyers elegancia jellemzi. A magas minőségi elvárásoknak megfelelő karcálló anyagok (high-tech kerámia és a zafírkristály óraüveg) pedig biztosítják, hogy az idő múlása nem hagy nyomot az órákon.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://watchandfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr6614267177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása