Amikor egy karkötő elmondja a történetedet - fejezd ki magad ékszerrel!

2019. január 16. 10:00 - Phone Fanatics

Elhiszed, hogy egy karkötő képes elmondani a történeted a külvilágnak? Hiszen azzal, hogy egy személyre szóló charmot, ikont, emblémát, szimbólumot, betűkombinációt viselsz rajta, sokatmondóan kommunikálsz. Miért ne fejeznéd ki magad egy ékszerrel, amely ráadásul stílusos, divatos és minőségi? Rebecca tudja!

reb.jpg

My world 

Ez egy olyan egyedülálló ékszer, amelyet te magad hívsz életre azáltal, hogy kiválasztod hozzá azokat a charmokat, amelyek leginkább kifejezik a szenvedélyedet, a szeretetedet, a személyiségedet, az ambícióid. Persze, nemcsak számodra tökéletes önkifejezési mód, de szeretteidnek is elmondhatsz egy személyes és feledhetetlen üzenetet általuk. A „My World” kollekcióban Rebecca az érzelmeket teszi főszereplővé.

A fotókon is tökéletesen és ízlésesen fejezheted ki gondolataidat a My word ékszerekkel.

Az olasz Rebecca ékszerek sajátossága, hogy nemcsak művészi színvonalon megkomponáltak, és mindig az aktuális divathoz illeszkednek, de személyre szabottak is. Több kollekciót is jegyez a márka, köztük az egyik legnépszerűbb a My World, vagyis Az Én Világom fantázianévre hallgató kollekció, amely nevében hordozza különleges tulajdonságát. A betű charmok és medálok miatt egyedivé és személyre szólóvá tehető bármilyen nyaklánc vagy karkötő.

reb2.jpg

Mit kell tudni a Rebecca My world ékszerekről?

A tekintetet vonzó bronz bevonat csodásan csillog a rozsdamentes acélékszeren, amelyet különleges és minőségi kiegészítők díszítenek. Köztük vannak Swarovski kristályok és Swarovski gyöngyök, hidrotermikus kövek és 100%-ban természetes és valódi bőr is.

A Rebecca ékszereknek igazán különleges varázsuk van, amely érezhető szerte a világon.

Hogyan ápold az ékszeredet?

Ha szeretnéd még sokáig megőrizni az ékszereid csodás épségét, érdemes erre az 5 dologra figyelmet fordítanod.

  1. Házimunka, kertészkedés előtt érdemes levenned az ékszereket, nehogy beszennyeződjenek
  2. Ha mégis koszos lett, a szennyeződések eltávolítását puha kefével távolítsd el a dekoratív részekről.
  3. Kerüld az ékszerviselést sporttevékenységek során.
  4. Ne tartsd víz alá, ne fürödj az ékszerben.
  5. Továbbá ügyelj rá, hogy az általad használt kozmetikumok és parfümök ne érintkezzenek az ékszerrel, mert károsíthatják azt.

rebekp.jpgTe is szeretnéd Rebecca My world ékszerrel kifejezni magad? Akkor irány a FashionWatch üzletei.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://watchandfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr1014565870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása