Az 5 legkisebb karóra a világon. Vajon látni rajtuk az időt?

2019. augusztus 18. 17:37 - Phone Fanatics

A kisméretű órák igazán elegánsak, így csodásan mutatnak a kecses női csuklókon. Nézzük, hogy a Longiness márkától a Gucci-ig melyik 5 karórát szabták a legparányibbra a világon. Az első helyezett megdöbbentően apróka!

ee5srxpliamusuk8ip0c_800x.png

Tovább
Szólj hozzá!

Űrbéli anyag és világháborús segítség - 5 érdekes tény az órákról

2019. augusztus 01. 16:00 - Phone Fanatics

Milyen űrbéli anyag van egy órában? Milyen színű a legnépszerűbb óraszíj a világon? Milyen szerepe volt a karóráknak az I. világháborúban? Melyik óramárka szerepelt a legtöbb Hollywood-i filmben? Mutatunk 5 érdekes tényt az órák világából!

A karóráknak szerepe volt az I. világháború alakulásában

ovalhelbros4.jpg

Az I. világháború minden korábbinál nagyobb csatáiban nagy szerepe volt a karóráknak, amelyek lehetővé tették, hogy minden katona tisztában legyen a pontos idővel, ezáltal az egymástól jelentősen távol lévő, sokszor minden kommunikációs formától elzárt csapatok is azonos időpontban csaphattak le az ellenségre.

Tovább
Szólj hozzá!

4+1 menő óra, amit büszkén viselhetsz nyáron

2019. július 29. 20:16 - Phone Fanatics

A kreatív, a színpompás, a maszkulin, az okos és a luxuscukorka leírások jellemzik leginkább azokat a karórákat, amelyeket az alábbi felhozatalban bárki bátran viselne. Lessük meg és válasszuk ki a kedvencünket!

Mr Jones Cyclops - A kreatív

Chrispin Jones különleges órái igazi felüdülések az órapiacon, hiszen mindamellett, hogy letisztultak, egyszerűek, modernek, játékosan kreatív esszencia vegyül bele. Az alábbi óránál a mutatók helyett egy kör alak méri az időt, méghozzá úgy, hogy megérkezik az adott számot szimbolizáló színű körhöz. Csodás karóra! Az ára 200 dollár körül van és ha tetszik, itt tudod beszerezni.

mr-jones-cyclops-gear-patrol.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Vízparti kalandok - ez a 3 óra remekül mutat majd rajtad

2019. július 10. 12:56 - Phone Fanatics

Szeretet a vízparton tölteni a nyarat, legyen az a helyi tó, a Balaton vagy egy felkapott tengerpart? Mutatunk 3 olyan karórát, amely stílusosan kiemel a tömegből és tökéletes társ a vizes mindennapokban, akár búvárkodás közben is.

Az óragyártó cégek régóta megszólítják a vitorlás közönséget, hiszen egyre többen hódolnak ennek az elegáns, természetközeli és elég drága sportnak. Ha még nincs a tulajdonunkban hajó, óra még lehet, amellyel stílusosan fejezhetjük ki a vizisportok iránti lelkesedésünket, vagy éppen a vízpart iránti vonzódásunkat.

Nézzünk 3 kifinomult órát, amelyet bátran viselhetünk a vízparton, búvárkodás közben vagy éppen a hajón!

Tovább
Szólj hozzá!

Viseld magadon az egyéni színedet és spirituális szimbólumodat!

2019. július 05. 15:45 - Phone Fanatics

A színek és azok jelentése tudat alatt hat a viselőjére, legyen szó ruháról vagy akár ékszerről. Ha ez a rendszer kiegészül további jelentéstartalmú szimbólummal, mondjuk egy apró charmmal, akkor egy nagyon erős üzenetet hordozó jelképet viselhetünk. A Leaf ékszerek segítségével állítsd össze te is a saját, ékszerben kifejezhető szimbólumrendszeredet!

65002365_1221593794692568_6525065231577470175_n.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

5 különleges karóra, amin el fogsz képedni

2019. június 30. 23:50 - Phone Fanatics

Vajon mitől lehet egy óra kiemelkedően különleges vagy kreatív? A szokásostól eltérő számlaptól, szerkezettől, anyaghasználattól... de inkább nézd meg a saját szemeddel az alábbi 5 különlegesen kreatív órát, és egyből érteni fogod a különbséget.

MB&F HM2-SV

Nem véletlenül nevezik a HM2-SV típusát csontváz órának, hiszen a  különleges külsejének hála élőben figyelhetjük az óra mechanikájának működését. Ez azt jelenti, hogy pontosan követhetjük, hogy hogyan dolgozik fáradhatatlanul az eszköz, hogy mutassa nekünk a pontos időt. Legfőbb különlegessége az órának a számlapra helyezett, körülbelül 3,6 mm-es zafír kristály. Érdekesség, hogy kristály megmunkálása egy ilyen egyedi méretre kifejezetten bonyolult és nehéz folyamat, levágása 55 órás munkát igényel.

hm2-cti-face_preview.jpg

 

Tovább
Szólj hozzá!

Magyarországon a Chronos, a vezető német luxusóra-magazin

2019. június 15. 15:06 - Phone Fanatics

Itt az idő, itt a Chronos! Magyarországon is megjelenik magyar nyelven a vezető német luxusóra-magazin.

Májusban új, hiánypótló kiadvánnyal bővült a hazai luxus- és divatmédiapiac. Ekkortól a budapesti székhelyű JTO Media Magazin és Könyvkiadó Kft. gondozza a német Ebner Media Group GmbH & Co. KG tulajdonában lévő óramagazint, a „Chronos Hungary”-t, amelyet (nem csak) a magyar óraszakma vár már izgatottan.

_mg_1314.jpg

Tovább
Szólj hozzá!
Címkék: Chronos