A zsebórák ma is léteznek! Íme a legkülönlegesebb darabok!

2019. március 21. 12:05 - Phone Fanatics

Könnyen azt hihetnénk, hogy a zsebórák manapság kizárólag a múltat képviselik és csak múzeumokban, vagy gyűjtők vitrinjeiben vannak jelen. Pedig szó sincs erről, sőt, a gyártók napjainkban is készítenek kimagaslóan minőségi, különleges vagy épp meghökkentő darabokat, illetve luxusmárkák is inspirálódnak a zsebórák örökségéből.

art-blur-bright-34206.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

A H2X órák tavaszi újdonságai már a Fashionwatch üzleteiben! Millió színben kaphatók! Bár @kobolanita_beautywhispers a szürke színűt választotta. Csodásan áll a szépséges műsorvezetőnek. #fashionwatchhungary #h2xwatches #shopping #summer2018 #springishere #jeans #grey #colors #siliconwatch

2019. március 15. 14:37 - Phone Fanatics

fashionwatchhungary készítette ezt a képet.

Szólj hozzá!

Sztároktól hemzsegett a Várkert Bazár ékszerdoboza - tavaszi partin jártunk

2019. március 14. 21:33 - Phone Fanatics

A FashionWatch Welcome Spring! exkluzív partijának helyszíne a nemrég újjászületett Ybl Budai Kreatív Ház (Félix Étterem), az egykori Várkert Casino volt, amely a tavaszi éjszakában zsúfolásig telt sztárokkal. Mindenki azért érkezett, hogy elsőként tekinthesse meg a legújabb olasz, francia és spanyol óramárkák tavaszi újdonságait!

_mg_9769.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Árpa Attila lecserélte a 25 éves Las Vegas-i kincsét

2019. március 12. 20:11 - Phone Fanatics

A sármos magyar színész, producer egy elegáns budapesti partin mesélt korábbi Las Vegas-i kalandjáról, ahonnan egy féltve őrzött emlékkel tért haza. Az egészen idáig nagy becsben tartott 25 éves ereklyét most lecserélte, és el is mondta, miért.

Árpa Attila a Fashionwatch partiján mesélte el a sztorit.

_mg_0384.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

A Rúzs és más bloggere is La Petra rajongó lett! Ez a kis cukiság elvarázdol mindenkit. A La Petra ezüst ékszerei a Fashionwatch üzleteiben kaphatók. #lapetrajewelry #fashionwatchhungary #trend2019 #springiscoming #unicorn #cuki #cute #kidjewels #ekszer

2019. március 12. 13:05 - Phone Fanatics

fashionwatchhungary készítette ezt a képet.

Szólj hozzá!