Az óramárka, amelyet lélegzetállító jégmezei kalandok inspiráltak

2018. május 31. 07:30 - Phone Fanatics

Nincs még egy olyan skandináv márka, amelyet ennyi kaland tökéletes találkozása inspirált volna. A történetben szerepet kap az Északi-sark, az ejtőernyős ugrás, a Bering-szoros, négy időzóna találkozása és persze a végtelen jeges táj időtálló és egyszerű szépsége. Kitalálod, melyik óramárkáról van szó?

Hogyan lesz kalandból üzlet és vízió?

A dán egyszerűség és gondolkodásmód már meghódította a világot, tehát nem is csodálkozunk, hogy újabb történetek bukkannak fel. 10 évvel ezelőtt (2008-ban) René Kaerskoy dán üzletember valami extrém kikapcsolódási formát keresett. Úgy gondolta, hogy remek kaland lesz egy helikopterből ejtőernyővel kiugrani az Északi-Sark felett. Arra nem számított, hogy ez az élmény egy teljesen új érzésvilág meghódításának útjjára fogja őt vinni.

north_pole_camp_inside_23-1000x677.jpg

Megihlette az Északi-Sark

Szerencsére az izgalmas kaland, biztonságosan zárult, hiszen René szerencsésen földet ért a földgolyó legészakibb és legjegesebb pontján. A landolás pillanatában szívét azonnal rabul ejtette a rideg, megfagyott táj egyszerű és természetes szépsége. A végtelen jégmező látványa mintegy szikraként hatott. A sarkvidéken szerzett maradandó élményeinek elmesélésével Dániába hazatérve üzleti partnereit is meg tudta nyerni.

A szenvedélyes beszélgetések során lassan kialakultak egy új óramárka körvonalai: egy óramárkájé, amely végtelenül egyszerű, tiszta és lélegzetelállítóan szép, mint maga az Északi Sark.

A Bering óra dizájnjának ötlete megszületett.

bering_webbanner_03_990x340_2013.jpg

És hogy honnan jött a Bering név? Szintén egy dán kalandortól.

Dániához kötődik a márka nevének a megszületése is. 280 évvel ezelőtt egy dán tengerész, Vitus Bering nagy kalandra vállalkozott: 1728-ban az Északi-tenger egy ismeretlen iránya felé fordította vitorlását.

Útja során átszelte azt a tengerszorost, amely később tettének elismeréseként az ő nevét kapta. Így már tudjátok ugye? Naná, hogy a Bering szorosról van szó.

Vitus Bering volt az első európai, aki felfedezte Alaszkát, ráadásul itt van a négy időzóna találkozása is, melyről a márka a nevét kapta: a Bering-Time.

Milyen kalandos és következetes út vezetett a Bering óramárka megszületéséig, ugye? Új ösvényeket kitaposni, ismeretlen területre merészkedni: ez az a kapocs, amely a dán Vitus Beringet és a szintén dán Rene Kaerskoy Bering óráját összeköti.

A Bering óramárka sikere

A különösen kemény anyagok és az extra-lapos óradizájn tökéletes kombinációja méltán előterjeszti a márkát a sikerre.

Amikor a karodon viselsz egy Bering órát, gondolj bele, hogy minden másodpercet a sarkköri táj időtlen szépsége inspirált. Az időtlen szépsége, a jégmezők örökkévalósága. A Bering mesterien vegyíti az egyszerűségre törekvő skandináv dizájnt a legerősebb és minőségi anyagokkal. A Bering kollekció karakterisztikája letisztult, modern vonalvezetés és nyers elegancia jellemzi. A magas minőségi elvárásoknak megfelelő karcálló anyagok (high-tech kerámia és a zafírkristály óraüveg) pedig biztosítják, hogy az idő múlása nem hagy nyomot az órákon.

A Bering óramárka újrafogalmazza az időt: ez a Bering-Time.

Ezeket a fantasztikus háttérsztorival rendelkező Bering órákat már 40000 Forinttól megvásárolhatod. Nézz körül a FashionWatch webáruházában.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://watchandfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr5514009020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása