Mutatjuk, milyen ékszert viselsz 2018 őszén. VicensaOro ékszertrendek

2018. október 06. 15:19 - Phone Fanatics

A legújabb ékszertrendben megjelenik az életfa, az igazgyöngy, a kör motívum, tovább hódítanak a charmok és a kismamák is megtalálhatják a kifejezetten nekik szóló ékszereket. A legnevesebb európai ékszerkiállításon jártunk, és hozzuk a trendeket.

43043441_2050477454976394_3301024675869491200_n.jpg

Vicenza az ékszervilág fellegvára, az olasz trendek kiindulópontja, itt rendezik meg évente kétszer (év elején és ősszel) a VincenzaOro kiállítást, amely az egyik legrangosabb esemény Európában az ékszervilágot tekintve. A Fashionwatch pár napja ott járt, és megmutatja, mit mondanak azok, akik a divatot diktálják. Mit viseljünk 2018 őszén?

Életfa

Az életfa motívum számos ékszerben visszaköszön. A téma örök, hiszen az életfa a legösszetettebb gondolatvilágot képviselő szimbólum. Ez jelképezi az összeköttetést az alsó (földalatti, pokolbéli, vagyis még újraszülető), a középső (evilági, létező) és a felső (túlvilági, üdvözült) világok között. Utal életre és halálra, az örök fejlődésre és növekedésre, a folytonos megújulásra. Ha közel áll hozzád ez a gondolatvilág, akkor szerezz be egy életfás ékszert idén ősszel, így nem csak hú lehetsz a hitvallásodhoz, hanem nagyon trendi is

Motívumos karkötő

Ha éppen nem az életfa a neked való szimbólum, akkor válassz bármilyet, mondjuk a Maresy kínálatából. 

maresy.jpg

Lehet rajta szöveg, kulcsszó, ikon, smile, évszám, motiváló gondolat. A lényeg, hogy fejezze ki a hangulatodat, mutassa meg a hobbidat, az értékrendszeredet vagy az aktuális kedvtelésedet. Minden esetben trendi leszel. 

Igazgyöngyös ékszerek

Az igazgyöngy ékszer az igazi klasszikusok közé tartozik, kifinomult eleganciát sugároz.  A gyöngysorok rengetegfélék lehetnek - édesvízi és sósvízi tenyésztésű gyöngyöket is fűzhetnek rájuk, a gyönyörű gömböcskék színe igen változatos lehet, a zárak pedig még egyedibbé teszik ezeket a csodás ékszereket.A fehér gyöngy nyaklánc igazi örökzöld, sose megy ki a divatból. A minden korosztály számára megfelelő ékszer kiemeli a hölgy nyakának, bőrének szépségét. Az értékes tahiti gyöngy természetes fekete árnyalata olyan egyedi, hogy ellenállhatatlanul vonzza magára a tekinteteket. Tehát ha igazgyöngy ékszert viselsz idén ősszel, nemcsak kifinomult, de trendi is leszel.

Ékszerek kismamáknak, babáknak, gyerekeknek

Csodás ékszereket viselhetnek magukon a kismamák, akik alig várják a babájuk megszületését, de egyre több gyermekékszerrel, sőt, babáknak való ékszerrel is találkozhatunk az ékszerboltok polcain.  

Charmok: körök, betűk, szimbólumok

A charm gyűjtés már évek óta divatos, hiszen magunkra aggathatjuk azokat a szimbólumokat, amelyek értéket képviselnek számunkra, vagy esetleg emléket idéznek fel bennünk. Ráadásul szuper ajándék is.

erc06-666x1000.jpg

Engelsrufer charm 15 900 Ft

Ékszerek kutyabarátoknak

Az őszi ékszertrendben a kutyabarátok is megtalálhatják a számításaikat, és magukon viselhetik kedvenceik nevét, tappancsformáját vagy bármilyen kutyás szimbólumot. Nemcsak kedves, de garantáltan trendi!

 Íme néhány hangulatkép a kiállításról.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://watchandfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr8914285393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása