5 kreatív órás hirdetés, amit érdemes megnézned

2019. szeptember 16. 21:50 - Phone Fanatics

Az órák világában sem mindig a csillogást és a prezstízst emelik ki, ami a marketinget illeti, vagy legalábbis nem a szó hagyományos értelmében, hanem egy kicsit újragondolva. Nézzünk 5 kiváló órareklámot.

IWC - Egyenlőség

Manapság rendkívül fontos szerepet kap a nemek közti egyenlőség.Van azonban egy terület, ahol az IWC szerint nincs szükség ilyesmire, ez pedig az óráké. Nyilvánvaló, hogy az üzenet lényege, hogy itt nincs szükség egyenlőségre, a férfiaknak férfias, a nőknek pedig nőies órákra van szüksége. Akárhogy is, azért maga a plakát nagyot ütött, amikor 2000-ben megjelent.

watch-equality-small-90426_1.jpg

Swatch - Világvége

Hamarosan jön a világvége” - olvasható a Swatch reklámjában lévő táblán. Az üzenet itt is közérthető: ha már hamarosan mindennek vége, legalább tudd a pontos időt. Ehhez pedig jól jön egy fekete Swatch. Fekete humor a köbön.

swatch-2-95.jpg

 

Rolex - Kitartás

A versenyek világában rendkívül fontos a gyorsaság, de még fontosabb az, hogy az ember és a technika is bírja a strapát. Ez utóbbi ugyanúgy igaz az órákra is, különösképp, ha az illető hosszú távra tervez a frissen vásárolt, méregdrága szerzeményével. Ezt erősíti a Rolex reklámja, amelyben azt az üzenetet közvetítik, hogy egy Rolex órával hosszú ideig elégedettek lehetünk.

 

2148497359bfcf1707820485510f8c90--the-time-tunnel-great-ads_2.jpg

Omega - Búvár

A Chokito reklámok “ronda és finom” mondanivalójához hasonlít az Omega is, amikor a Seamasters 600-as reklámkampányát készítették. Bár az óra szépnek nem mondható, elképesztően strapabíró, így még a legmélyebb merülések során is használható. Vagyis, ha kívül nem is szemkápráztató, de a benne lévő technológia és mérnöki precizitás nagyon széppé teszi!

20090415-164333_1_1.jpg

 

Bulova - Tanú

Amikor az embert tanúnak választja egy ismerőse, az fontos siker. Egy barátságot, mély köteléket jelez, hiszen az illető élete legfontosabb napján is számít ránk. A Bulova szerint legalább ekkora öröm, ha lesz egy Bulova óránk is. Nem egy szerény reklám, az biztos!

l-gxhwaz4n8unsap.jpg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://watchandfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr6115109818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása