4+1 menő óra, amit büszkén viselhetsz nyáron

2019. július 29. 20:16 - Phone Fanatics

A kreatív, a színpompás, a maszkulin, az okos és a luxuscukorka leírások jellemzik leginkább azokat a karórákat, amelyeket az alábbi felhozatalban bárki bátran viselne. Lessük meg és válasszuk ki a kedvencünket!

Mr Jones Cyclops - A kreatív

Chrispin Jones különleges órái igazi felüdülések az órapiacon, hiszen mindamellett, hogy letisztultak, egyszerűek, modernek, játékosan kreatív esszencia vegyül bele. Az alábbi óránál a mutatók helyett egy kör alak méri az időt, méghozzá úgy, hogy megérkezik az adott számot szimbolizáló színű körhöz. Csodás karóra! Az ára 200 dollár körül van és ha tetszik, itt tudod beszerezni.

mr-jones-cyclops-gear-patrol.jpg

H2X - A színpompás

Nincs olyan színű ruhád vagy kiegészítőd, amelyhez nem találnál színben remekül passzoló H2X órát. Az olasz óradivat megfizethető és trendi modelljei a frissességet, vidámságot és nyár vízparti hangulatát csempészik majd a ruhatáradba. Nézz körül a többtucatnyi szín között és válogass bátran, ráadásul a pénztárcába sem kell olyan mélyen belenyúlni, 10.000 Ft környékén már beszerezhető egy menő H2X óra. Mondd el órával, hogy ki vagy és milyen a stílusod!

h2x_1.jpg

AlpinerX - maszkulin vizibomba

Ez a férfiasan tökéletes óra tökéletes kiegészítője a férfinak nyáron. Hogy miért? Mert brutálisan masszív a csuklószíja, agresszívan erőteljesek a számok és jelzések rajta, és nagyon okos is: méri az UV sugárzás mértékét, a hőmérsékletet és a szívfrekvenciát. Az AlpinerX igazi életmentő modell csekély 1000 dollárért.

alpina-alpinerx-gear-patrol-full-lead.jpg

Fossil - az okos

Nemesacél, kristályüveg, minimalista vonalvezetés, de nemcsak küllemben bravúros az óra, beltartalomban is okos valamint iPhone és Android kompatibilis: beépített fitness tracker; naptár; ébresztés; közösségi média-, email- és üzenet értesítés; zene irányítása; több időzóna; további személyre szabható alkalmazások. Mi kell még egy tudatos és modern időméréshez? Az alábbi példány 100.000 Ft alatt elérhető itt.

l_10182691_019.jpg

Richard Mille - a luxuscukorka

Lépjünk az álom világába, és gyönyörködjünk Richard Mille Bonbon kollekciójában: tíz színes, édesség inspirálta szépségben. Úgy hat, mintha most gurultak volna ki a cukorkásdobozból, valójában gondos iparművész kezei alól kerültek ki. Az RM 07-03 Automatic Marshmallow (30 darabban készült, darabja 152 000 euró) számlapja három színes, egymásba fonódott pillecukorszálon fekszik. A púderhatást keltő Porcelán felületét különleges eljárásnak köszönheti. Olyan szép, hogy legszívesebben beleharapnánk!

richard-milles-bonbon-collection-is-a-real-treat1.jpg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://watchandfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr4014985700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása