Kiegészítők nyaralásra - ezeket az ékszereket viseld!

2019. június 16. 21:36 - Phone Fanatics

Spirituális gyöngyök, tengerész szimbólumok, fesztivál gyűrűk, elegáns medálok ékesítenek fel alkalomhoz illően bennünket, nőket a nyaralás alatt. Nézzük meg, milyen kiegészítővel dobhatjuk fel a nyári szettünket.

7d4be8da2ed55f2a807cf41d4eb8f384.jpg

Chrysalis - spirituális karkötő

Ez a csodás karkötő nemcsak a lenge nyári szetteket koronázza meg, de lelkileg is feltölt. A Chrysalis karkötők medálokkal és spirituális szimbólumokkal díszítettek, amelyek mind különleges jelentést hordoznak. Ráadásul mindegyik ékszerhez jelentéskártya is jár, ami segíti a viselőt abban, hogy olyan egyedi kombinációt rakjon össze, amely számára fontos jelentést hordoz.

 ekszer5.jpg

 

Chrysalis - fehér karkötő 9520 Ft

Coeur De Lion - elegáns nyakék

Ez a nemesacél, Swarovski kristályokkal kirakott nyakék meseszép megjelenést kölcsönöz a hölgyeknek a nyáresti tengerparti vacsorákhoz.

Manapság a Coeur De Lion ékszerei világszerte megtalálhatóak, minimalista formák, prémium anyagok és szokatlan színkombinációk jellemzik. A Coeur De Lion ékszerek bizonyítják, hogy az élénk színek és az egyszerűsítés egyáltalán nem zárják ki egymást, vagy ahogy Carola Eckordt mondaná:

„Az önuralom valószínűleg a legkellemesebb módja annak, hogy kitűnjünk a tömegből,”

Carola Eckordt inspirációját utazásai során meríti, a nagyvárosok nyüzsgő kőrutaiból, az utcai kávézókból, a híres múzeumokból és a kicsi galériákból. Csempésszük be nyaralásunkba mi is ezt a kultúrmiliőt.

ekszer3.jpg

Coeur De Lion nyakék - 57900 Ft

Paul Hewitt - tengerész karkötő

Aki a tenger szerelmese, vitorlán óhajtja szelni a habokat nyáron és minden mozzanatában tengerész inspirációval töltekezne, imádni fogja a Paul Hewitt karkötőket. Számos színből választhatunk, így bármilyen tengerparti szetthez kiválóan mutat majd.

ekszer.jpg

Paul Hewitt kék karkötő - 10430 Ft

Maresi - "Horgonyt fel!" nyaklánc

Ez a nemesacél nyaklánc impozáns kiegészítője bármely nyári összeállításnak. Főként azoknak ajánljuk, akik nem bírnak betelni a tenger ígéretével, és legszívesebben egész nyáron egy yacht fedélzetén múlatnák az időt.

ekszer4.jpg

Maresy nyaklánc - 6490 Ft

Fossil - fesztivál gyűrű

Rozé arany és türkíz - káprázatos nyári kombináció. A Fossil márkára egy nagy adag kreativitás jellemző, rengeteg féle divatos kiegészítőket gyárt. Fossil órákból már ajánlottunk neked csinos darabokat, most a gyűrűn a sor. Ez rozé arany-türkiz kombó a bohém és trendi hölgyek kedvenc gyűrűje, ráadásul nemesacél anyaga miatt minőség terén is a toppon van. A fesztivál-szettek tökéletes kiegészítője.

ekszer2.jpg

Fossil gyűrű - 18900 Ft

Liu Jo - kör füli

A kifogástalan ízléssel bíró olasz nők kedvenc ékszermárkájának egyik tökéles nyári darabja ez a nemesacél fülbevaló. Ezüst színének és a végtelen boldogság szimbólumának köszönhetően szívesen viseljük bármilyen alkalomból, legyen az egy nyári esküvő, tengerparti nyaralás vagy egy hotelben elköltött vacsora.

liu_2.jpg

Liu Jo fülbevaló - 18990 Ft

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://watchandfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr7914895628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása