Vízparti kalandok - ez a 3 óra remekül mutat majd rajtad

2019. július 10. 12:56 - Phone Fanatics

Szeretet a vízparton tölteni a nyarat, legyen az a helyi tó, a Balaton vagy egy felkapott tengerpart? Mutatunk 3 olyan karórát, amely stílusosan kiemel a tömegből és tökéletes társ a vizes mindennapokban, akár búvárkodás közben is.

Az óragyártó cégek régóta megszólítják a vitorlás közönséget, hiszen egyre többen hódolnak ennek az elegáns, természetközeli és elég drága sportnak. Ha még nincs a tulajdonunkban hajó, óra még lehet, amellyel stílusosan fejezhetjük ki a vizisportok iránti lelkesedésünket, vagy éppen a vízpart iránti vonzódásunkat.

Nézzünk 3 kifinomult órát, amelyet bátran viselhetünk a vízparton, búvárkodás közben vagy éppen a hajón!

Paul Hewitt, tengerész életérzés

Stílusos, elegáns és minden ízében tengerész: ez a Paul Hewitt német óramárka, aki "preppy" stílusban gyárt órákat és egyéb kiegészítőket. A "preppy" stílus az amerikai egyetemi divatból fakad, melyet az időtlen, visszafogott elegancia, picit a milliomos életérzés és a tengerész stílusjegyek keveredése jellemez. Karórái svájci Ronda szerkezettel és zafírüveggel vannak ellátva, szíjai könnyen cserélhetőek, valamint 5 ATM vízállósággal rendelkeznek. Tökéletes egy kis vízi vagy vízparti kalandhoz.

Neked is tetszenek a Paul Hewitt órák? A Fashionwatch webáruházában a márka számos karóráját megtalálod. Nézz körül!

26868313_171883833579938_8716394874624016384_n.jpg

Nautica, a profi hullámlovas

A Nautica egy klasszikus, mégis modern amerikai márka. A Nautica elsősorban a habok kedvelőinek készít ruházatot. A felső középkategóriás márka hazánkban több üzlettel is jelen van, de nem mehetünk el szó nélkül a karóráik mellett sem, amelyeket kifejezetten hajózási célokra fejlesztettek ki, iránytű, és egyéb számítások elvégzésére alkalmas funkciókkal.

A Nautica minden darabja vízálló, nikkelmentes acéltokkal, edzett ásványüveggel és svájci (vagy japán) szerkezettel készülnek a bevállalós vizisportok szerelmeseinek.

Az alábbi Nautica NAD18517G férfi karórát 40.740 Ft-ért tudod megvásárolni a Fashionwatch webshopjában.

Seiko Prospex 1968 Diver’s Re-creation - a búvár

A Seiko Prospex 1968 Diver’s Re-creation modellje óriási hullámokat kelt a sportórák szerelmeseinek szívében. Közelebbről is megvizsgáljuk az első, magas lengésszámú búvárórát. 968-ban, három évvel az első Seiko búváróra megjelenése után (referenciaszám: 6217-88x, 150 méter mélységig vízálló) a japánmmanufaktúra mérnökei létrehoztak egy magas lengésszámú búvárórát (referenciaszám: 6159-700x). Ez a modell 300 méter mélységig volt vízálló, egyrészes tokkal és a négy óránál elhelyezett koronával, valamint – akkoriban két irányba forgatható – lünettával. Ez volt az első búváróra a világon, amelynek a másod percmutatója az öt hertzes billegő frekvenciánál tíz lépést haladt másodpercenként.

Az óráról részletesen a Chronos Hungary magazin cikkében olvashatsz!

seiko-prospex-diver-300m-hi-beat-sla025-baselworld-2018-1-1.jpg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://watchandfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr514936360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása