A korona három szintje - Rolex

2019. augusztus 30. 22:02 - Phone Fanatics

A Rolex az órák királya, amit büszkén jelképez a korona embléma is. Ezt a prémium márkát előszeretettel hordják profi sportolók, nagymenő üzletemberek és filmsztárok, akik megengedhetik maguknak a márka jelentette színvonalat. Most lássunk három különböző árszintet, amely közül a legdrágábbat a gazdagok sem biztos, hogy megengedhetik maguknak.

Rolex GMT-Master II - 2,5 millió Ft

A GMT-Master II előlapja kék-fekete és a Rolex ötvözi a 40 milliméteres Oyster tokot az ötsoros, elegáns Jubilé szíjjal. A hozzátartozó szíj a Rolex Oysterlock biztonsági csatjával érkezik, az Easylink szerkezet segítségével a szíj akár öt milliméterrel is meghosszabbítható. A kerámiaelőlap két irányba is tekerhető – ezzel, és a kék színű mutató segítségével az óra viselője egy második időzónát is leolvashat. A 100 méter mélységig vízhatlan rozsdamentes acéltok belsejében egy fiatal, automata felhúzású 3285-ös kaliber ketyeg, 70 óra járástartalékra optimalizálva. Az új modell bevezetésével a GMT-Master II csak a Jubilé szíjjal kapható. A háromsoros Oyster szíjjal kizárólag a fehérarany modelleket vásárolhatjuk meg. Ár: 8000 euró (chronoshungary.hu)

rolex-gtm.jpg

Rolex Oyster Perpetual Day-Date - 15 millió Ft

Senki nem kételkedik abban, hogy a 100 méter mélységig vízhatlan modell egyidejűleg jelent egy aranyból vagy platinából készült kincset vagy a sportoláshoz alkalmas robusztus eszközt. A nyárias külső, amellyel idén fellép, hoz egy meglepetést: a Rolex a Day-Date 36-os modellt sárgaarannyal és türkizkővel díszítette fel. Akarva akaratlanul a strandolás jut róla eszünkbe: az óra természetes struktúrájának köszönhetően a vízre emlékeztet – az aranylóan fényes csillogás körülötte pedig trópusi strandokat idézi. A gyémántdíszítés és a 3255-ös gyártási kaliber ehhez hasonló álmokkal varázsol a luxusórák világába. Ára: 51050 euró (chronoshungary.hu)

classic_watches_day-date_front_facing_0001_1920x1080.jpg

Paul Newman Rolex Daytona - 3,6 milliárd


Ez a különleges óra Paul Newman nevéhez kötődik, amit igazi különlegességként emlegették az 1960-as évek végén. A Paul Newman által is kedvelt és előszeretettek hordott óra igazi ikonná vált, legenda emelkedett ki belőle. Nem csak elegáns, de markáns számlapja beleégett a köztudatba, annál is inkább, mert a Rolex akkoriban beletette az apait-anyait, csúcstechnológiával vértezte fel ezt az órát. Az eredeti órát átszámítva kb. 3,6 milliárd forintnak megfelelő dollárért adtak el.

102717-newman-2x3.jpg

Kíváncsi vagy még több infóra a Rolexről?

Ezeket a cikkeket ajánljuk:

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://watchandfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr3715032788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása