5 menő óra, amit csak a bevállalósak viselnek

2019. szeptember 28. 10:48 - Phone Fanatics

Vannak órák, amelyek olyan egyediek, hogy csak az igazán bevállalós emberek merik feltenni a csuklójukra. Ezekből mutatunk most be öt darabot. Te bevállalnád?

Nadir Project Watch

Hogyan is néz ki a legtöbb karóra? A kör alakú számlap szélén végigfutnak a számok, belülről pedig két mutató mutatja a pontos időt. Nos, a Project Watch esetén épp fordítva van, a mutatók helyén találjuk a számokat, amikre kívülről néznek rá a mutatók. Már az is némi gondolkodást igényel, hogy le tudjuk olvasni a számokat, de aki szereti a megdöbbentő darabokat, az imádni fogja.

creative-watches-16-1.jpg

Romain Jerome Batman watch

A Batman karakterének 75. évfordulójára készült különleges óra egy 75 darabos limitált szériában jelent meg és a svájci órakészítő Romain Jerome keze munkáját dicséri. Az RJ Watches ügyvezetője úgy nyilatkozott az óra debütálásakor, hogy régóta az egyik kedvenc karaktere Batman és a szuperhős személyiségének kétélűsége adta meg az inspirációt ennek a csodálatos órának a megalkotására. Az óra számlapján természetesen megtalálható a Batman jel és természetesen a Batman watch az egész megjelenése is összességében a Gotham városának szuperhősére emlékeztet. Kétségtelenül egy olyan óra, amely különleges kiegészítőként szolgálhat azoknak, akik rajonganak Gotham szuperhőséért.

romain-jerome-batmandna-gotham-city-automatic-mens-watch-rjtauwb00102-rjtauwb00102.jpg

 

Mr Jones Watches 

A Mr Jones Watches nevéhez iszonyat menő órák fűződnek, hiszen semmi nem a megszokott mederben csordogál. Az egyik közönség kedvenc a Vingt Mille, vagyis az az óra, amelynek cseppet sem hagyományos mutatói vannak. Sőt, mutatóról nem is beszélhetünk, a feladatot egy polip csápjai látják el. Nagy geg, hogy a tervezők két fadarabot adtak a polip egy-egy csápjára, így tudhatjuk meg, hogy mennyi a pontos idő. Máshogy nehéz is lenne, azért ember legyen a talpán, aki enélkül eligazodik a csápok között. Ezen kívül vannak még jópofa megoldásai, ahogy a galériában is láthatod. Ha még többre vagy kíváncsi, látogass el a weboldalukra: https://mrjoneswatches.com/

 

Devon Exoskeleton

Ez a szerkezet kétségtelenül új magaslatokba emeli a csontváz órák koncepcióját. A különleges design még inkább láthatóvá teszi az óra működését, ráadásul egy teljesen ütés, karcolás és golyóálló óratokban. Alapvetően a Devon szintén a töretlen luxus kategóriába tartozik, ezáltal az anyag használat sem mindennapi. Fehér és rózsa arany ötvözésével készült ez az elképesztően lenyűgöző design. Ha szereted a különleges koponyás órákat, akkor ezektől a a Gagá Milano óráktól is tátva marad a szád.

1471004844e0b5df8a2251f24eccb5ec.jpg

 

Qlocktwo W time

Ennek a különleges órának a neve „wristwatch in words” vagyis "karóra szavakban". Láthatóan egy olyan koncepció öltött testet ebben az órában, amely nehezen összehasonlítható társaival, hiszen a Qlocktwo nem indexekkel, hanem szavakkal mutatja számunkra a pontos időt. Érdekes kombinációja ez a modern megjelenítésnek, hiszen a „leolvasni az időt” kifejezés is szó szerint értendő, mert a digitális kijelzőn szavak segítségével tudjuk megtekinteni az épp aktuális óraállást. Valójában egy korábbi asztali óra változataként jelent meg a termék, amely szintén egy hasonló tematika alapján mérte számunkra az időt. Kétségtelenül egy olyan óra, amelyre mindenki felfigyel a csuklónkon.

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://watchandfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr2115180398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása