Ha eddig azt gondoltad, hogy luxus órákon nincsenek koponyák, megdöbbensz!

2018. augusztus 23. 23:12 - Phone Fanatics

A Gagá Milano óramárka brutális fába vágta a luxusfejszéjét, ugyanis egy erőteljes szimbólumot hozott be a kollekciójába. Amikor a koponya forma vésett tetoválásokkal, svájci pontossággal és precíziós megmunkálással találkozik, különleges és férfias mestermű születik.

740568_714195_skullpture.jpg

A milánói dialektust idéző "Gagà de Milan" kifejezést a régmúltban használtak a viselkedésében és stílusában is kifinomult emberek jellemzésére. Ez az egyszerű megfogalmazás ihlette a GaGà Milano világát, amely az évek során egyre különlegesebb órákat kezdett gyártani. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a koponya kollekció.

A profi svájci óraszerkezet és a trendi olasz dizájn tökéletes eredménye a Gagá Milano óramárka.

Amikor egy kreatív, fantáziadús látomás szakavatott svájci óraművesek keze által, aprólékos műgonddal elkészített precíziós műszerré válik, testet ölt a Gagá Milano stílus. Itt olvashatsz erről a stílusról bővebben.

De most maradjunk a koponyáknál.

Csak 300 darab van a világon

A Gagá Milano Skulpture órája limitált példányszámban elérhető, mindössze 300 kiválasztott birtokolhatja ezt az erőteljes és profi mestermunkát. A zafírkezeléssel ellátott íves ásványi üveg védi a számlapot, amelyet zománcos ezüst koponya stilizált alakja díszít, valamint az óramutatók is kézzel készültek. A koponya szimbólum és a gravírozás között tökéletes, mégis kontrasztos párhuzam teszi egyedivé ezt a modellt műfajában. A kézzel készített olasz bőrszíj teszi fel az egész műre a koronát. Igazi kézműves és fantáziadús mestermunka. 

740566_714193_cesellato.jpg

Neymar és a koponyás karórák

A profi svájci óraszerkezet és a vagányan extrém külső tökéletes összekötő kapocs a brazil focista és a Gagá Miláno óramárka között. Neymar is előszeretettel visel különc, ám minőségi holmikat, éppen ezért szeretett bele az egyik tokiói útján az említett márkába is. A szerelem nem volt plátói, mivel a Gagá Milánó azonnal viszonozta ezt a rajongást és idén hivatalossá is vált a romác. Az örök gyerek Neymar imádja, hogy a kedvenc óráján is visszaköszön a rá és a márkára is jellemző bohém játékosság, nézd csak meg azokat az eltúlzott számokat, élénk árnyalatokat, csillogó színes gyémántokat.

02-07-gaga-4.jpg

Stílusosan maszkulin

Brutális koponyák, pszichedelikus formavilág, bőr szíj, edzett üveg, tetoválásra emlékeztető gravírok. Mi ez, ha nem maga a nyers vadság? Mindemellett méltó kiegészítője lehet egy elegáns stílust képviselő, luxusra vágyó modern férfinak. Minderről a gyémántok is egészen biztosan gondoskodnak.

Az egyik kedvenc: SKULL AUTOMATIC LIMITED EDITION 6010.01

A szíj anyaga kézzel készült bőr, kristályüveg fedte számlap, automata svájci szerkezet, a tok anyaga nemesacél, 2 év garancia. Ha te is vágynál egy Gagá Milano Skull karórára, Magyarországon egyedülállóan a Fashionwatch webáruházából már beszerezheted. Az ára 512.000 Ft.

 

6010_01-666x1000.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://watchandfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr4814185785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása