Mit hordanak a sztárok? - Íme 5 stílusos karóra

2019. április 24. 14:45 - Phone Fanatics

Ha az órák világáról van szó, mindig izgatott bennünket, hogy mit hordanak a sztárok. Most többek között belesünk a világhíres komikus, James Corden autójába, valamint a sármos Alexander Skarsgard gardróbjába is, hogy lecsekkoljuk, mivel mérik az időt.

James Corden - Audemars Piguet Royal Oak Selfwinding

James Corden neve már hazánkban is egyre ismertebb. Ő az az angol színész-humorista, aki az elmúlt években elképesztő karriert futott be a Late Late Show-val, illetve az ebben debütált Carpool Karaoke-val. Corden világsztárokat furikázik, miközben világslágerekre tátognak, és az egész elképesztő szórakoztató. Az egyik legnépszerűbb adása a karácsonyi és a Michelle Obamával forgatott - akit nem vihetett ki a Fehér Ház kertjéből.

carpoolkaraoke9h2016.jpg

James nagy órarajongó, így nemcsak a műsorban, de az autókázások során is visel egy-egy szép darabot. A fenti képen épp az ex-First Lady-vel, Michelle Obamával látható és az Audemars Piguet Royal Oak Selfwinding típusát viseli, ami közel 4 millió forint.

 

cordenaudemarsro_15400stoo1220st01_sdt_prcmyksq2016.jpg

Orlando Bloom - Bremont AC 1

A többek között a Karib Tenger Kalózaiból is ismert Orlando Bloom sem veti meg a szép órákat, sőt! Kedvencei közé tartoznak a Bremont órák, a fenti képen például a márka AC 1-es típusát viseli a 2016-os Met Gálán. A többi darabhoz képest ez egy szerényebb összeget kóstál, de még így is másfél millió forint.

Alexander Skarsgard - Vacheron Constantin Overseas

Ezt a jóképű svéd színészt főként a Hatalmas kis hazugságok című a sikersorozatból ismerjük, illetve a True Blood sorozat mellett többek között a legújabb Tarzan filmben is játszott, nevét pedig egyre több hollywoodi film kapcsán emlegetik. Alexandernek nemcsak a nők és a divat terén van jó ízlése, de az órákban is megtalálja a különlegeset, főként ezt a Vacheron Constantin Overseas órát hordja. Egy ilyen elegáns darab nem olcsó, legalább 4 millió forintba kerül, de egy exkluzívabb darab ára ennek a dupláját is könnyedén meghaladhatja.

2ff57e4c998b8bca31c8c60dbbfa09ef_xl.jpg

Patrick Dempsey - TAG Heuer  Monaco Calibre 12 Chronograph

A Grace klinika sorozatból megismert szívtipróan sármos színész - aki nem mellesleg autóversenyző - a TAG Heuer márka nagykövete, így nem meglepő, hogy Patrick Dempsey-t igen gyakran látjuk a márka óráit viselve. Kedvence a TAG Heuer  Monaco Calibre 12 Chronograph típusa, méghozzá krokodilszíjjal. A nem mindennapi kombináció bőven felkúszik a milliós nagyságrendbe.

Dwayne Johnson - Arnold & Son’s Time Pyramid

A Szikláról főként az erő jut eszünkbe, ám mindenképpen említésre méltó az órák kapcsán is. A híres színészről csak kevesen tudják, hogy nagy rajongója az óráknak, a kedvenc márkája pedig az Arnold & Son’s. Sőt, nemcsak a márkát imádja, de annak jól sikerült Time Pyramid típusát is, amelyről még egyszer Twitter üzenetben is beszámolt. Az általa csak “ elképesztő darabként” aposztrofált óra persze nem olcsó, a rózsa arany tokozású kiadásért 12 millió forintot is elkérnek, de egy szolidabb verzió már 4 milliótól elérhető.

cqzhcr_xgaqzg7x.jpg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://watchandfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr314784058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása