Mitől olyan stílusos az olasz nő?

2018. november 15. 13:24 - Phone Fanatics

Az olasz nők mindenkit rabul ejtenek az őket körüllengő stílusos bájjal, buja merészséggel, trendi vagánysággal, virgonc szenvedéllyel és kifinomult eleganciával. Az olasz nő tetőtől talpig nőnek érzi magát, és ezért körültekintően ad a megjelenésére is. Lássuk, mi a titkuk!

2018-01-23_liu-jo_metropolitan_14_083.jpg

Nem véletlen, hogy az olasz nők kifogástalan ízlése inspirálta a Liu Jo luxus márkát is, akik a számtalan termékkategória mellett (ruha, táska, cipő stb.) végre lenyűgöző karórákkal és ékszerekkel is jelen vannak a piacon. Nézzük, hogyan állnak egymásnak: a Liu Jo órák és az olasz nő.

Az olasz nő divatos

Az olasz nő mindig tisztában van azzal, hogy mit kell viselni, ha jól és önazonosan szeretne kinézni. Soha nem adja lejjebb, mindig megmutatja, hogy ő ízig-vérig nő, bátran viseli a most divatos állatmintás ruhákat is. A divatos nőiesség megtestesítőjeként gyakran találkozhatunk a Liu Jo órák számlapjain csillogó kristályokkal, masnikkal, különféle idomokkal, formás fontokkal, nőies színekkel és mintákkal (rozé gold, pink, leopárd stb.) valamint karkötőre emlékeztető szíjakkal.

liujo1.jpg

Az olasz nő gondoskodó

Ismerjük az olasz mamma-kultuszt, ahol a nőé az utolsó szó, ahol a család alfája és omegája az otthon melegét adó olasz nő. Amilyen heves és temperamentumos tud lenni, olyan finom és gondoskodó is. Nincs hozzájuk fogható a világ más kultúrájában.

liu2_1.jpg

Az olasz nő szexi

Az olasz nő nem retten meg, ha be kell vetni a bájait, sokszor már a nézésével is csábít. Ha pedig a magára ölt egy vadító szerelést, képes uralni a férfiakat. Jól áll nekik a párducmintás miniszoknyától kezdve a lakk kabátig minden kéjes-kényes holmi. A kulcs sokkal kevésbé a ruhában, inkább a személyiségükben rejlik, vagyis egy papírzacskóban is briliánsan tudnak hódítani, de jobban szeretnek stílusos ruhákban és kiegészítőkkel.

liu3.jpg

Az olasz nő praktikus

Amit visel, az a kényelmét is szolgálja és semmit nem visel véletlenül. Mindennek szerepe, funkciója van, ha csak annyi is, hogy az összkép tökéletes legyen. Nem lehet ilyen profin utánuk csinálni. Az ízig-végig olasz nő szereti a minőségi holmikat. Éppen ezért készülnek az óráik a legprofibb összetevőkből, mint a nemesacél, bőr, ásványi üveg, ezüst mutatók. Az óratok (és több esetben a szíjak anyaga is) nemesacél, amely nagyon ellenálló anyag, gyakorlatilag nem lehet tönkretenni. 

liu4.jpg

 

Az olasz nő elegáns

A római Via del Corso utcáján végigsétálva gyakran láthatjuk, amint robogóval suhannak el mellettünk a tökéletesen vasalt kiskosztümbe öltözött olasz dívák. Jól áll nekik ez az ellentmondó olasz életérzés, éppen ezért tudnak mindent stílusos viselni.

liu5_1.jpg

Viva la moda, viva la donna italiana! Viva la Liu Jo!

A sokoldalú olasz nők inspirálta fantasztikus világmárka gyümölcseit előszeretettel viseljük és imádjuk, mi, nőies nők.

Csemegézz a Liu Jo órák között a Fashionwatch webáruházában.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://watchandfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr8614374081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása