Stílusos férfi karórák 70 ezer forint alatt

2017. november 05. 23:16 - Phone Fanatics

Legyen stílusos, minőségi és ne kerüljön többe 70 ezer forintnál: gyakran keresnek meg minket férfiak ilyen igénnyel, amikor óravásárlásra adják a fejüket. Épp ezért úgy gondoltuk, ideje tiszta vizet önteni a pohárba és elkészítettük cikkünket, amelyben 5, az előbb felsorolt kritériumoknak tökéletesen megfelelő órát mutatunk be:

Roamer Windsor Gents

705856410507.jpg

A klasszikus elegancia híve vagy? Nem is kell tovább keresned, hiszen a Roamer kínálatának egyik oszlopos tagja, a Windsor Gents neked készült! A rozsdamentes acél ház, az ezüst számlap és az ezekhez tökéletesen illeszkedő fekete bőr szíj stílusos választássá teszi a neves gyártó termékét. Az 5 ATM víznyomásig vízálló karóra ráadásul naptárfunkciót is kapott, így nemcsak a pontos időt, de a dátumot is figyelemmel követheted. Jó hír, hogy egy ilyen típus nem is kerül sokba, már 67 ezerért meg tudod venni.

Gant Millford II

w11003.jpg

A sportosabb stílus kedvelőinek készítette el minőségi karóráját a Gant. A japán kaliberrel érkező Millford II W11003 karóra kék színű gumi szíjat kapott, ami nemcsak kényelmes viseletet biztosít, de rendkívül tartós is. A tartósságra szükség is van, hiszen az órát bevallottan a sportosabb életmódot folytatóknak szánja a gyártó, így stopper-, és naptárfunkcióval is ellátták a modellt. Ráadásul a másodpercmutató, illetve a napszakjelző is citromsárga színben pompázik, amely kiemeli az óra sportos hangulatát. Nem meglepő, hogy a Gant szerint az óra 100 méter mélységig vízálló, vagyis bátran használható úszás vagy sportolás során, de akár egy nagyobb túrára is elindulhatsz vele. Ennek fényében pozitív, hogy bankot sem kell robbatani érte, egy Millford II már 60 ezer forintért a tied lehet.

Skagen Aktiv SKW6007

skagen-mens-melbye-watch-skw6007-p1087-3066_image.jpg

Az már első látásra nyilvánvaló, hogy a Skagen tervezői nem a szokványos dizájn-iskolát követik. Az Aktív modelljük ugyanis úgy sikerült minimalistára, hogy közben rendkívül látványos lett, különösen a szürke-narancs verzió. A milánói szíjas óra sötétszürke számlapjának közepén ugyanis egy narancssárga kört helyeztek el a formatervezők, itt vehetjük szemügyre az eltelt másodperceket. Bár a legtöbb órán ezeket a számokat a számlap szélére helyezik, itt tökéletesen elfér középen is! Ha tetszik az óra stílusa, akkor annak is örülni fogsz, hogy naptárfunkciót is kapott, illetve 5 ATM víznyomásig vízálló is, tehát akár úszni is magaddal viheted, ha úgy tartja kedved. Szerencsére most az ára sem vészes, már 69 ezerért meg tudod venni.

Vostok GAZ 14 Limuzine

5611132.jpg

Ugyan a Vostok legtöbb típusa 100 ezer forintnál is többe kerül, szerencsére ez a vállalat is jelen van a középkategóriás karórák piacán. Ilyen típusuk például a Vostok GAZ Limuzine 5611132 is, amely a Gant modelljéhez hasonlóan kék-szürke színkombinációt kapott. Az óra amellett, hogy rendkívül maszkulin külsőt kapott, kiváló minőségű is, vagyis nemcsak stílusos, de sokáig is hordhatod majd. A minőséget emeli a precízen elkészített bőr szíj is, amely jól illik a számlap kék elemeihez. A GAZ Limusine emellett naptárfunkciót, stoppert és átlagsebesség mérésére alkalmas tachymeter skálát is kapott. Az óra nagy előnye, hogy háttérvilágított mutatókkal rendelkezik, azaz még a sötétben is leolvasható, hogy mennyi az idő. Sőt, nemcsak sötétben, de még a medence közepén is megteheted ugyanezt, hiszen ez a típus is vízálló, 100 méteres mélységig! Szerencsére a Vostok dizájnos darabjáért sem kell 10 éves hitelt felvenned, most ugyanis már 70 ezer forintért hazavihető a típus.

Bering 14240-507

14240-507-2.jpg

Igazi mindenes, hiszen a rozsdamentes acél tokozású Bering 14240-507-es karóra gyakorlatilag mindenkinek jól áll! A stílusos karóra sötétkék számlapot kapott, amelyen többek között naptárfunkciót is találunk, ráadásul a hét napjait is kijelzi nekünk. Érdekesség, hogy ez a modell 5 ATM víznyomásig bírja a vizet, vagyis egy autómosás vagy egy esőben való futás sem okoz gondot a számára. A Bering óráját most 58 ezerért vásárolhatod meg.

Esetleg meg is vásárolnád ezeket az órákat? Kattints ide.

Tetszett a cikk? Lájkolj minket Facebookon!

Szeretnél még többet olvasni tőlünk? Iratkozz fel hírlevelünkre!

10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://watchandfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr5613187516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szzzz 2017.11.06. 15:22:00

Ezt a kategóriát sosem értettem.
Vannak a csilliómillió forintos órák, amiket megvesznek a kőgazdag sznobok, hogy ezzel buzuljanak egymás között. oké.
Vannak a pár ezer forintos kínai bizsu órák, milliárdszámra, mindeféle minősgében, stílusban formában, anyámkinnyában.

De ki a tosz vesz kínai szart több tízezer forintért?
70 rongy ugyan aprópénz a sznob órák világában, talán valami olcsó Tissot ha van ennyiért...
de kurvasok pénz egy bizsuért, nem?
Ennyiért már legalább egy Armani logó lehetne rajta, hogy legalább a többi árufeltöltő kolléga előtt lehessen vele villantani, nem?

szemet 2017.11.06. 15:34:20

@Szzzz: Hát a top 3 inkább "Japán" (mondjuk asszem made in Thailand...) - legalábbis USAban: www.amazon.com/gp/bestsellers/fashion/6358540011/ref=pd_zg_hrsr__1_4_last

(Német amazonon már csak az f91-w első helye egyezik, de az talán mindenhol a világon első...)

Az árkategória mindenesetre stimmel...

Közbiztonság Szilárd 2017.11.06. 16:39:18

A stylish magyarul inkább elegáns, még ha a "stílusos" adná is magát.

A stílusos ugyanis magyarul értelmetlen.

Szaktanár 2017.11.06. 17:57:37

asszem az első óra az inkább csak "Roamer Windsor" és nem "Roamer Windsor Gents", lévén a Gents a végén kategória (uraknak), nem pedig a név része

speedimi 2017.11.06. 18:10:43

@rockseiaXLL: Még egy szavazat az Orient-re,látszik hogy nem nagyon van képben az író....

Harmath Árpád Péter 2017.11.06. 20:41:39

A Vostok karórák reneszánszukat élik.

dr utcai arcos 2017.11.06. 20:43:42

@Szzzz: ja, Armani logo. A múltkor egy óráscsoportban egy kölyök kínált Armani órát valami 50+ ezerért, szegényt nem kicsit röhögték körbe.

ZakMcKracken 2017.11.06. 21:35:30

@Szzzz: Armani, mint komoly óra márka. Vicces vagy...

Szzzz 2017.11.07. 15:01:40

@szemet: A casio F karcóra' formájában mondjuk pont egy ikonikus terméket kapsz, fillérekért.
De a többit nem értem. Mindbe van valami tucat szerkezet, jobb esetben nem bangladeshben egy tyúkól szerelték össze.
Roamer - kínaiak által megvett svájci brand,
Gant - fast-fashion ruhamárka, atyaég... H&M óra 65ezerért mikor lesz?
Skagen - a bizsugyáros Fossil konglomerátum egyik brandje, retikül, szarozdki üvegekkel kivert szemüvegkeret és karkötő, ilyesmik...
Vostok - még ez cseng a legszebben, úgyis ilyen ruszki nosztalgia korszakot élünk épp, végülis egy karcos ezeréves pobjedának is megvan a maga is bája, milyen kár, hogy csúnya, mint a kerticsap, igazi kétpálcás dizájn, de még a neve is tök béna...
Bering - erről meg még csak nem is hallottam soha. De gondolom úgy vannak vele, ha drágán adják, majd a verebek jobban veszik...

Szóval továbbra sem értem, hogy milyen indíttatásból vesz bárki ilyeneket ilyen sok pénzért...
süti beállítások módosítása