10 lenyűgöző női óra a Fossil-tól!

2017. január 13. 19:35 - Phone Fanatics

A Fossil óragyár az egyik legnagyobb olyan cég, amiről általában kevesen tudnak. Mindazonáltal kétségtelen, hogy  a brand ellenállhatatlanul divatos, főként quartz órákból álló felhozatalánál, az árak is következetességre utalnak. Elképesztő, hogy a cég közel 850 millió dolláros forgalmat generált tavaly. Vitathatalanul egy olyan márka, amely még sokáig megőrzi népszerűségét, hiszen kiváló árakon kínálnak egyszerre divatos és minőségi termékeket. Legújabb cikkünkben a legjobb Fossil női óramodellekre helyezzük a hangsúlyt. Bejegyzésünkben egyaránt megtalálhatóak az elegáns és a divatos női óradarabok, amelyek remek választást jelentenek, ha óra vásárláson gondolkodunk. Lássuk a 10-es listát:

11111.jpg


1. Fossil Cecile AM4483

A Fossil Cecile elsősorban a divatos formatervezésű órák csoportjába sorolható. Az óra küllemében az arany és a fehér színek dominálnak, amelyek egy kiváló kontrasztos és figyelemfelkeltő megjelenést kölcsönöznek a terméknek. Kronográf és naptár funkcióval is találkozhatunk az órán, a tok pedig nemesacélból készült. Bizonyosan egy időtálló és kiváló minőségű terméket ismerhetünk meg ebben a Fossil termékben.  Elsősorban munkahelyi vagy elegáns viselethez ajánljuk a használatát. A funkcióban gazdag termékszámlapját pedig elegáns római számok díszítik, ezzel is ötvözve a klasszikus és divatos stílusvilágot. Nem kell túl mélyen a pénztárcánkba nyúlnunk, ha szeretnénk, hogy az óra a kollekciónk részét képezze. Nagyságrendileg 57.000 Forinttól hozzá is juthatunk. Alapvetően 2 év garanciát kapunk a termékre.

1_1.jpg2. Fossil Cecile AM4522

A korábban már jól megszokott „teli-fekete” megjelenést ismerhetjük meg ezen a terméken, amellyel az óra számlapján gondosan elhelyezett díszítés remekül harmonizál. Plusz funkcióként a naptár kijelzés jár a kronográf opció mell. Tehát minden olyan pluszt megkapunk, amelyet potenciálisan használnánk, mindemellett pedig nem kell lemondanunk az óra divatos és egyedi megjelenéséről sem. A tok nemes acélból készült és a már jól megszokott kristályüveg védi a külső karcolásoktól. Mind munkahelyi, mind pedig általános viselethez kiváló választás lehet. Az óra stílusa, bár divatos, ugyanakkor egy teljesen egyedi megjelenést kölcsönöz a viselőjének. Ajánlott azoknak, akik szeretnének egy különleges terméket viselni a csuklójukon. Az óra ára, bőven a megfizethető kategóriába sorolható, már 56900 Forinttól hozzájuthatunk, és biztosan nem fogjuk megbánni a befektetést.

2.jpg


3. CH3014 - Fossil Abilene

A Fossil Abilene kollekció már inkább az elegáns és divatos stílusok ötvözéséből született. A soron következő modell is tökéletes bizonyítéka ennek. Az ezüst és fehér színek kombinációját figyelhetjük meg ezen a csodálatos órán, hozzá pedig egy elegáns szíj társul. Bátran megjelenhetünk üzleti találkozókon vagy olyan eseményeken, amelyek megkövetelik az elegáns öltözéket. Érdekesség, hogy a divatos elegancia jellemzi leginkább a design kialakítását, tehát nem egy kifejezetten klasszikus stílusvilágú óráról beszélhetünk. A számlapot ebben az esetben is karcmentes kristályüveg borítja, így nem kell tartanunk attól, hogy veszít a termék a minőségéből. Szintén tartalmaz stopper és kronográf funkciókat is. Körülbelül 42.000 Forintért már juthatunk ehhez a remek termékhez.

 

 

3.jpg4. ES3737 - Fossil Jacqueline

A Fossil Jacqueline, már inkább az elegáns és klasszikus stílusvonalat követi. Rendkívül kellemes és letisztult az megjelenése. A számlapon található római számok csak fokozzák a töretlen eleganciáját. Plusz funkcióként csupán a dátum kijelzés foglalja a helyet a kétségtelenül gyönyörű számlapon. A tok nemes acélból készült és a számlapot kristályüveg takarja. Ez az óra már egyértelműen az üzleti megjelenéshez szolgálhat hatásos kiegészítőként, mindazonáltal a munkahelyi öltözékhez is remek választás. Ebben az esetben is két év gyári garanciát kapunk, alapértelmezetten és megközelítőleg 42000 Forintért már hozzá is juthatunk az órához. Következésképpen nem nevezhető kifejezetten drágának, határozottan ajánljuk az üzleti megjelenést preferáló hölgyeknek, akik nem szeretnének százezreket fizetni egy minimalista óráért.

4.jpg5. ES3808 Fossil Georgia

A Fossil Georgia kétségtelenül a fiatalos, lendületes és legfőbbképpen divatos életérzést sugározza a külvilág felé. Elsősorban a hétköznapi és munkahelyi viselet mellé lehet remek választás. A minőségről ebben az esetben is a kristályüveg és a nemesacéltok gondoskodik. Nemhiába, az egyik legnépszerűbb óramodellje a Fossil márkának. További funkciókat nem találunk az óra számlapján, mindazonáltal nem is erre a célra lett tervezve. Elsősorban ruházati kiegészítőként remek választás azoknak a hölgyeknek, akik szeretnek lépést tartani a divattal és tudják nélkülözni a kronográf funkciókat. Az ára is bőven a megfizethető kategóriába esik, 32.900 Forintért már a legtöbb helyen hozzájuthatunk ehhez a kiváló órához. Alapvetően két év garanciát kapunk a termék mellé, de a minőség ennél garantáltan jóval tovább kitart majd.

5.jpg6. ES3962 Fossil Virginia

Szintén egy lehengerlő megjelenésű Fossil eszközt ismerhetünk meg, amely kiváló választás azoknak a hölgyeknek, akik a divatos megjelenést preferálják. Alapvetően otthoni és munkahelyi viselet mellé ajánljuk. Különlegessége a lenyűgöző Cirkónia kő díszítés, amely igazán egyedi megjelenést kölcsönöz a szerkezetnek.  A kristályüveg és a nemesacél ismételten gondoskodik a kiváló minőségről. Az óra megjelenésében főleg az ezüstszín dominál. Határozottan ajánljuk a kollekciót, ráadásul az ára miatt sem kell túl mélyen a pénztárcánkba nyúlni, mivel közel 42.000 Forintért magunknak tudhatunk belőle egyet.

6.jpg7. ES4092 - Fossil Tailor

A Fossil egy igazán egyedi és különleges megjelenést alkotott meg. Naptár és dátum kijelzést egyaránt tartalmaz a számlapja, mindazonáltal a funkciók ebben az esetben sem mennek a design rovására. Jó választás lehet azoknak a hölgyeknek, akik egyszerre szeretnek divatos és különleges órát birtokolni. Kevés olyan terméket tudnánk megnevezni, amely úgy vált korhűvé, hogy közben nem vált tucat termékké. Jelen esetben ezzel biztosan nem lesz gondunk. A minőség megkérdőjelezhetetlen. Elsősorban utcai vagy munkahelyi viselet mellé ajánljuk az óracsodát. Megközelítőleg 48000 Forintért juthatunk hozzá ehhez a kiváló kiegészítőhöz, amelynek megvásárlását biztosan nem fogjuk megbánni.

7.jpg8. ES4096 - Fossil Jacqueline

Ez a modell osztja meg leginkább a véleményeket a márka kedvelői körében, hiszen egyszerre próbálja a minimalista és a divatos megjelenés látszatát sugározni. Az óra számlapján a két mutatón és a márkanéven kívül, más nem foglal helyet, ugyanakkor azonnal szembeötlik a figyelemfelkeltő, csillogó háttérre. Mellé pedig egy elegáns szíj társul, amely tovább fokozza a megjelenésben rejlő kontrasztok. Alapvetően mindenképpen hétköznapi viselethez ajánljuk a terméket, de potenciális munkahelyi öltözék mellett is hordhatjuk. Körülbelül 45000 forintért juthatunk hozzá ehhez az igazán különleges és érdekes óramodellhez.

8.jpg9. ES4046 - Fossil OBF

A Fossil OBF azoknak a hölgyeknek kiváló választás, akik szeretik a nagyobb óratokkal rendelkező, divatos termékeket. Az ezüst nemesacélhoz egy elegáns szíj társul és egy funkciókban rendkívül gazdag eszköz. A számlapon helyet foglal a dátum kijelzés és lehetőségünk van a stopper funkció használatára is, amennyiben igényt tartunk rá. Az óra elsősorban divatos irányt képvisel, de opcionálisan párosítható elegáns viselet mellé is. Az ár itt is az elfogadható kategóriába tartozik, már 42.000 Forintért hozzájuthatunk. Alapvetően két év gyári garanciát kapunk az eszköz mellé, mint a többi felsorolt Fossil termék esetében, de garantáltan tovább is megtartja nagyszerű minőségét.

es4046_9.jpg

10. ES3714 - Fossil Tailor

A Fossil Tailor esetében egy szintén lehengerlő megjelenéssel találkozunk. Leginkább a sárgaarany dominált formatervében. A divatos eleganciája miatt elsősorban az üzleti és munkahelyi viselethez ajánljuk. Megtalálható a stopper is a funkciói között, bár inkább ruházati kiegészítőnek kiváló választás. Az eddigiekhez hasonlóan, szintén két éves gyári garancia jár az órához. Az ár egy kicsit magasabb ebben az esetben, viszont így sem esik a megfizethetetlen kategóriába. A legtöbb boltban már 55000 forintért kapható ez a kiváló szerkezet.

10.jpg

Tetszett a cikk? Lájkolj minket Facebookon!

Rólunk

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://watchandfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr7412123347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szepipiktor 2017.01.18. 10:29:47

Nem semmi, hogy valaki posztot készít a Fossil-ról!
A Fossil valójában az individualizmus egyik mutatója, menő, neves termék, nálunk gyenge marketinggel.
süti beállítások módosítása