Menő anya-lánya ajándékot keresel? Nekünk van 6 tippünk!

2017. augusztus 16. 23:18 - Phone Fanatics

Mivel a blog neve Watch & Fashion, ezért most úgy gondoltuk, hogy ideje egy kicsit a Fashion résszel is foglalkozni. Elsőként egy számunkra igen kedves témából, az anya-lánya ajándékokból válogattunk  össze számotokra hatféle ötletet. Ez különösképp azért is jöhet jól, mert sok gyermek szeret úgy öltözködni, mint az anyukája, így előbb vagy utóbb eljön az az időszak, amikor hasonló vagy épp ugyanolyan darabokat kell vásárolni.  Ha a te csemetéd is ilyen, akkor szerintünk ezek közül választva megtalálhatod megfelelőt:

1. Dizájnos karkötő

il_340x270_593055695_9cwb.jpg

Valószínűleg egy anya-lánya listából sem maradhatnak ki a karkötők. Mindez nem véletlen, hiszen rengeteg szülő (illetve gyermek) kedveskedik ilyen ajándékkal a másiknak. Ez azért nagy előny, mert a forgalmazók nagy figyelmet fordítanak ezeknek az ajándékoknak a készítésére, így manapság a humorostól az érzelmes, szeretetteljes üzenetet tartalmazó darabig sokfélét találunk. Ráadásul, maguk a karkötők is lehetnek igen visszafogottak, így az anyuka akár munkában is hordhatja őket.

2. Aranyos polók

meq4qjhgnum0mey5ntaxmuvcreq6mznlyjnjmmi2ngnhntvkowy3zjqyzju1mdkzywy2nmu6ojo6oja.jpeg

Nemcsak karkötők, de pólók széles választékából is választhat az, akinek anya-lánya ajándékra van szüksége. A különféle humoros és megható pólók között szinte biztosan mindenki megtalálja, azt ami a leginkább tetszik. A kínálat hatalmas, így akár elegáns, giccses vagy épp humoros pólót is találhat, aki szorgosan keres.

3. Egyedi táska

anya-lanyataska.png

Egyforma anyag, hasonló, de mégis különböző minta: a legegyszerűbben így lehet anya-lánya táskákat készíteni. Egy-egy jól sikerült darab pedig igazi divatkelléké válhat, amelyet az iskola/munkahely mellett akár vásárlás vagy épp nyaralás során is hordhat a szerencsés gazdája.

4. Karóra

fashion-casual-lovers-father-son-mother-font-b-daughter-b-font-font-b-watch-b-font.jpg

Ezen a blogon már számtalanszor olvashattál karórákról, így most sem hagyjuk ki ezt a ziccert :) Bizony, akárcsak karkötők, úgy anya-lánya karórák is léteznek! Ráadásul, ezek egyszerű és olcsó darabok így egy kedves ötlet nem feltétlenül megy a családi kassza rovására. Ráadásul, ahogy már a karkötőknél is említettük, léteznek igen visszafogott darabok, így még munkában is viselhető az adott példány.

5. Elegáns medálok

anyalanya_er01_t.jpg

El is érkeztünk a legkomolyabb ajándékhoz, az anya-lánya medálokhoz. Mindez nem véletlen, hiszen ezek a visszafogott, mégis minőséget sugárzó ékszerek minden nő (akár gyermek, akár anyuka) számára bátran ajánlhatóak, akár a mindennapok, akár pedig a különleges alkalmak során. Ezeknél az ajándékoknál pedig nem kell igazán tartani az elhasználódástól sem, hiszen az ezüstből készült medálok egy kis odafigyeléssel egy életen át kitartanak. Ráadásul, most akciós áron is beszerezhetsz egy ilyet!

6. Kulcstartó

1498912230_anyalanyakulcs.JPG

Olcsón szeretnél kreatívat? Akkor jó ötlet lehet egy kulcstartó is! A jellemzően fából készült ajándékok kedvező áron megvásárolható ötletes ajándékok, amelyekkel lecserélhető az eddig használt, ötlettelen kulcstartó.

Tetszett a cikk? Lájkolj minket Facebookon!

Szeretnél még többet olvasni tőlünk? Iratkozz fel hírlevelünkre!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://watchandfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr4712756484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása