Stílusos női karórát keresel? Ezt a 6-ot feltétlenül nézd meg!

2017. október 15. 23:48 - Phone Fanatics

Kis méretű, divatos karórát keresel, amely kifejezi a stílusod? Akkor jó helyen jársz, hiszen mostani írásunkban 6 szemrevaló darabot mutatunk be neked! Ha kíváncsi vagy, szerintünk milyen órákkal dobhatod fel az őszi hangulatod, olvass tovább:

1. Bering Classic 10222-402

10222-402.jpg

Tökéletes kiegészítőt keresel, amely egyaránt megfelel az üzleti megbeszélésekhez és egy randihoz is? Akkor tetszeni fog a Bering Classic sorozatába tartozó karóra, hiszen ez egy igazán klasszikus megjelenésű darab. Nem véletlen, hogy a letisztult számlapon a két mutatón kívül csak a márkajel foglal helyet. A tok ezüstös színe kiválóan harmonizál a számlap fekete megjelenésével. Ráadásul előbbi anyaga nemesacélból készült utóbbit pedig edzett ásványi üveg védi a karcolásoktól és a külső sérülésektől, így a minőségre nem lehet panaszunk.

2. DKNY Soho NY2341

ny2341_t.jpg

A DKNY egy közkedvelt és elismert óramárka,  amely megfizethető áron kínál stílust az arra fogékony hölgyek számára. Nem véletlen, hogy ez a modelljük is prémium minőséget nyújt. A tervezők eleganciáját dícséri, hogy a  rózsaarany óratok és a hozzá társuló fehér számlap kellemes kontrasztot alkot egymással. Főleg munkahelyi és elegáns öltözékhez ajánljuk a terméket. A tok szintén nemesacélból készült és a számlapot egy kristályüveg végi a karcolásoktól.

3. Skagen Gitte SKW2140

skw2140.jpg

Következő bemutatott óránk szintén hű elkötelezettje a minimalista stílusvilágnak. Ha szeretnél egy igazán letisztult, kellemes megjelenésű órát, kiváló választás lehet a Gitte modell, hiszen hétköznapi és munkahelyi viselethez is remek alternatíva. Nem véletlen, hogy mára a minimalista óradizájn egyik legismertebb szereplője a skandináv Skagen. A vállalat méltán vált híressé a vékony és könnyű óráikról és ez a modell is pontosan ezt a formatervet sugározza a külvilág felé.

4. Roamer Ceraline Saphira Ladies 677981482560

677981482560.jpg

Szereted a fehér és az arany kombinációját? Akkor a Roamer óráját választva nem nyúlhatsz mellé, hiszen a típus  épp ennek a két színnek a kombinációját hordozza magán. Már csak a stílusából adódóan is egy igazi mindenes, így nemcsak üzleti vagy munkahelyi viselet mellé ajánljuk, de akár egy családi eseményen is rajtad lehet. Természetesen nem lesz panaszod a minőségre, a tok nemesacélból készült és egy tartós, fém szíj jár hozzá.

5. Fossil Vintage Muse  ES4199

es4199_main_macys_ma_solata.jpg

Aki találkozott már a Fossil óráival, az tudja, hogy a vállalat mindig törekszik arra, hogy kínálatát divatos modellek alkossák. Pontosan ilyen termék a Vintage Muse is, amelynek tokját az ezüst és rozsaarany  kombinációja borítja. Ez a két szín visszaköszön a számlapon is, amelynek széleit ráadásul cirkónia kő díszítéssel dobták fel a tervezők. A lenyűgöző formatervű karóra elegáns, világosbarna szíjat kapott,  tehát mind munkahelyi, mind pedig elegáns öltözékhez kiváló választás.

6. Slazenger Retro SL.9.1980.1.16

sl_9_1980_1_16.jpg

Nem kedveled a bőr és a fém szíjakat? Akkor nézd meg a Slazeger textilszíjas modelljét, amely szerintünk kiváló választás lehet az általános és a munkahelyi viselethez is. A márkától már megszokhattuk a letisztult és minimalista megjelenést, így nem meglepő, hogy ez a típus is ilyen, a számlapot is egyedül csak a dátum kijelzés dobja fel.

Esetleg meg is vásárolnád ezeket az órákat? Kattints ide.

Tetszett a cikk? Lájkolj minket Facebookon!

Szeretnél még többet olvasni tőlünk? Iratkozz fel hírlevelünkre!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://watchandfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr9812990756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása