Divatos női karórák a Guess-től

2017. november 26. 23:35 - Phone Fanatics

Azt gondoljuk, hogy senkinek sem kell bemutatni a Guess-t, hiszen a vállalat már hosszú ideje a divatvilág élvonalában található. Azt azonban már kevesebben tudják, hogy a márka bizony órákat is forgalmaz, méghozzá több, mint 30 éve! Az 1984-es kollekciójuk megjelenése óta persze sokat  változott a világ, ám a Guess óráira azóta is igaz, hogy stílust, divatot és minőséget adnak, a high-end márkáknál lényegesen kevesebbért. Nem meglepő, hogy napjainkban rengeteg hölgy dönt úgy, hogy Guess órát vesz magának. Ha te is szeretnéd jobban megismerni a Guess kínálatát, akkor tetszeni fog legújabb írásunk, amelyben 5 órát mutatunk be a márka portfóliójából:  

 

1. Guess Jet Setter W0289L1

ladies-watches-guess-w0289l1.jpg

Sportos és divatos a Guess Jet Setter nevű karórája, amely egyaránt jól illeszkedik egy hétvégi edzéshez, illetve egy állásinterjúhoz is. A Jet Setter számlapját kristályüveg védi, emellett a Guess-től már megszokott gyönyörű cirkónia kő díszítést láthatunk az óra lünettáján, gondosan és stílusosan elhelyezve. Az ezüstszínű minőségi tok mellé egy kék textil szíj csatlakozik, amely sportos jelleget kölcsönöz az alapvetően divatos terméknek. Természetesen cseppálló, így nem kell aggódnunk miatta, hogy a hétköznapi viselet során problémákat okozna, ha vízzel érintkezik. A rozsdamentes acél tokozású óra számlapján extra funkciókat is találunk, így a repertoár része a dátum,nap és 24 órás kijelzés is. A Jet Setter ráadásul nemcsak szép, de most akciós is, már 38500 Ft-ért a tiéd lehet.

2. Guess Catalina W0562L2

w0562l2_t.jpg

A Catalina kollekcióban olyan Guess női órákat ismerhetünk meg, amelyek követik a divatot, ugyanakkor megjelenésük mégis különleges és egyedi.  Nem kivétel ez alól a W0562L2-es modell sem, amelynek tokja és lünettája is arany színben pompázik, kellemes kontrasztot jelentve a sötétkék színű szíjnak. Az elegáns szín és a lehengerlően gyönyörű tok egy olyan lenyűgöző megjelenést produkál, amely mellett biztosan nem megy el senki szó nélkül. A minőség természetesen garantált, ehhez képest szintén egy megfizethető óramodellt birtokolhatunk, amennyiben a Catalina kollekció egy darabjára esne a választásunk. Már 47600 forintért megvásárolható ez a modell. 

 

3. Guess Soho W0638L2

w0638l2_t.jpg

A Soho egy kellemes megjelenésű divatóra, amely elegáns öltözék mellé is kiváló választás lehet. Az óra klasszikus, mégis divatos megjelenését emeli a letisztult számlap, amelyet a római számokon kívül semmilyen plusz funkció nem tesz zsúfolttá. Ezzel jó kontrasztot jelentenek a cirkónia kövek, látványos, mégis harmonikus megjelenést biztosítva ezzel az óra külsejének. Természetesen ebben az esetben is találkozhatunk cseppálló funkcióval, így túlságosan féltenünk sem kell ezt a típust. Jelenleg 55 ezer forintért vihető haza.

4. Guess Luna W0653L4

w0653l4_t.jpg

Ez a típus az előzőtől eltérően igazán feltűnő jelenség, így bátran ajánlott azoknak a hölgyeknek, akik megjelenésükkel szeretik elkápráztatni a környezetüket. Divatos és lenyűgöző, leginkább ez a két szó jellemzi a Guess Luna kollekciót. Ráadásul az óra funkcióiban is rendkívül gazdag, hiszen találatunk rajta dátum, nap és 24 órás kijelzést is. Természetesen a gyönyörű cirkónia kő díszítés sem maradhat le, amelyet a lünettán is megcsodálhatunk. Akárcsak a fentebb felsorolt modellek, úgy a Guess Luna is megfizethető áron vásárolható meg, jelenleg 45500 forintot kell a kasszánál hagyni.  

5. Guess High Line W0826L3

w0826l3.jpg

Ez az óramodell már kifejezetten a klasszikus órák stílusvilágát követi, modern formában. A számlapon elegáns római számokat találunk, amelyek még inkább erősítik a klasszikus formatervet, nem véletlen, hogy ezt az órát bátran párosíthatjuk az elegáns megjelenéssel. Tehát akár üzleti találkozókra is kiváló választás lehet a High Line sorozat tagjaként piacra került W0826L3, de munkahelyi viselet mellé is bátran ajánljuk. A tok nemesacélból készült és főként a rózsaarany dominál a kialakításában. A lünettán található meg a cirkónia kő díszítés, amely szerencsére nem vesz el az óra komoly és elegáns megjelenéséből. Most  ráadásul már 52 ezer forintért elérhető.

Esetleg meg is vásárolnád ezeket az órákat? Kattints ide.

Tetszett a cikk? Lájkolj minket Facebookon!

Ne maradj le akcióinkról! Értesülj első kézből az új ajánlatainkról és spórolj több tízezer forintot! Iratkozz fel hírlevelünkre!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://watchandfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr9213396521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása