Sikeres üzletember benyomását akarod kelteni? Ez az 5 óra pont neked való!

2018. május 27. 12:52 - Phone Fanatics

Az üzleti életben mindig fontos volt az elegáns megjelenés és a sikerünk mércéjének számító presztízs kiegészítők viselése is, mint mondjuk a karóra. Egy elegáns óra alkupozíciót is jelenthet egy tárgyaláson, hiszen azt tükrözheti, hogy sikeres üzletemberek vagyunk. Természetesen a megjelenés önmagában nem fog sikeres üzletemberré tenni senkit, de adhat egy olyan önbizalmat, amellyel határozottabban tudunk fellépni egy adott tárgyalás alkalmával. Nézzük is meg, mit viselj, ha sikeres üzletember benyomását akarod kelteni.

Legyél bár lezseren elegáns, vagy vérbeli öltönyös, a stílusodat hűen tükrözze a karórád is. A mostani cikkben komoly megjelenésű karórákat mutatunk be, amelyek kiváló kiegészítőként szolgálhatnak az üzleti öltözékünkhöz. Lássunk 5 profi modellt, amelyek közül négy százezer forint alatt van, tehát egy üzletembernek könnyen megfizethető és nagyon is megéri az árát!!

a09fca53c4203994590c754061b8352f--junkers-classic.jpg

1. Emporio Armani 

Ízig-vérig olasz stílus, tehát imádni fogod ezt a márkát, ha imádod a stílusos eleganciát. Az Emporio Armani óra maradandó benyomást kelt, hiszen a tervezői kiváló munkát végeztek. Azonnal megakad rajta a szem, pedig igazán egyszerű, ám pont ennyire nemes is. Elegáns fekete bőrszíj, ezüst tok, számok nélküli számlap, kristályüvegből készült üveglap. A márka annyira egybefolyt a stílusos és sikeres emberek eleganciájával, hogy ez a dicsfény vetül rád is, ha egy Emporio Armani órával a karodon mész tárgyalni. 

Az alábbi modell megvásárlásáért nem kell mélyen zsebedbe nyúlnod, hiszen már 67 900 Ft-ért megvásárolhatod a FashionWatch webáruházában.

ar1692-666x1000.jpg

2. Citizen Eco-Drive World Chronograph

A Citizen japán manufaktúrája, kétségtelenül az egyik legnagyobb népszerűségnek örvend a világon. Nem csak megjelenésben, hanem minőségben és technológiában is az élen járnak. Az úgynevezett „Eco drive” funkciónak köszönhetően, szintén napenergiával működik a szerkezet. Továbbá  rendkívül pontos naptár kijelzést és különböző időzónákat is kedvünkre állíthatunk az órán. Kiváló választás lehet azoknak az üzletembereknek, akik sokat utaznak külföldre és értékelik a japán precizitás pontosságát.  Az óra a funkciókhoz és a minőséghez képest, változatlanul nem esik a méregdrága kategóriába. Körülbelül 130 ezer forintos áron tudunk hozzájutni.

citizen-at8010-58e-1.jpg

3. Fossil Townsman

Tudjuk, hogy a Fossil elkötelezett a minőség és a divat irányában és igazi amerikai stílusú termékeket árulnak. Ebből adódóan a Towsman is egy félig sportos félig üzleti megjelenésű óra. A római számokkal díszített fejrész kialakításának köszönhetően, bármilyen tárgyaláson vagy rendezvényen megállja a helyét. A külleme az órának, ahogy már Fossiltól megszokhattuk divatosan elegáns. Körülbelül 71.900 Ft – os áron tudunk hozzájutni ehhez a termékhez a FashionWatch webáruházban. Nézz körül a FashionWatch webáruházában a több tucat Fossil óra között.

me3104_main.jpg4. Gant W71002

A Gant márka története 1949-ig nyúlik vissza, amikor Bernard Gantmacher ingeket kezdett készíteni az USA-beli New Heaven városában. Az ingek jellemzői a minőség és a design volt, amely jelzők hamar a Gant márka védjegyévé váltak. Nincs ez másként az óráik esetében sem, éppen ezért különleges üzleti megjelenést biztosítanak viselőjüknek. Az óra kristályüveg borítással ellátott fejrésze a minimalista és klasszikus design irányelveit követi. A bőrszíj csak hozzáad az igazán elegáns és üzleties megjelenéshez. Az egyetlen funkció, ami helyet foglal az alapvető elemeken túl, a stopper.  A termék ára bőven a megfizethető kategórián belül van, már 52.900 Ft – tól gyűjteményünket díszítheti. Ha megtetszett, azonnal be is szerezheted a FashionWatch webáruházából!

w71002-huntington-185eu-42mm-5atm.jpg5. Rolex Datejust

Igazi üzleti megjelenésű óráink sorából, természetesen nem maradhat ki a Rolex sem. Ez a darab már igencsak húzz a zsebet, de hát nem hagyhattuk ki az üzleti kategória legjobbját. A klasszikus design és a márka ismertető jelei már önmagukban komoly üzleti megjelenést nyújtanak.  Nem véletlen, hogy a Rolex a leginkább felismerhető és ikonikus óra a piacon. A római számok lenyűgöző eleganciát adnak a már így is remek kialakítású fejrésznek az órán. Ára hozzávetőlegesen kétmillió forint.

img59919407.jpg

Még több elegáns óráért nézz körül a FashionWatch webáruházában.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://watchandfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr6413999362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása