Merészek, stílusosak és színpompásak a tavasz slágerórái

2019. április 30. 00:12 - Phone Fanatics

Legyél akár szenvedélyes amazon, vidám lány, kifinomult nő vagy éppen vagány, bohém csaj, ebből az órafelhozatalból biztosan tudsz majd válogatni. Nézzük, mit viselnek a divatos nők tavasszal.

2018-01-23_liu-jo_metropolitan_14_083_2.jpg

Jean Paul Gaultier

A francia divattervező, Jean Paul Gaultier a formabontó kreációiról vált híressé. Ez az extravagáns stílus jelenik meg az órakollekciójában is, amely az egyik legnépszerűbb típus a FashionWatch webáruházában. A JPG órák nem mindennapiak, viselésük feltölt élettel, alkotó energiával, amelyek a tavasz hívószavai. Szokatlan formák, anyagok, textúrák és elhelyezések jellemzik a neves divattervező órakollekcióját, amelyek biztosan kiemelnek a tömegből.

Válogass bátran a tavaszi szettjeidhez ezekből a különleges kiegészítőkből!

orak.png

Rainbow 51.990 Ft | Strap 51.990 Ft

H2X

A H2X órák a tavasz és a nyár slágerei, hiszen színpompás választékában nemcsak a főbb színekkel, de megannyi árnyalattal is találkozhatsz.

A tavasz beköszöntével szívesen mozdulunk ki otthonról és nyakunkba vennénk akár az egész világot. Ehhez tökéletes választás egy európai városnézős hétvége, ahol a kellemes séta mellett élvezhetjük az adott kultúra szépségeit. Ebben a cikkben ajánlunk neked 5 hívogató úti célt, amelyet mindenképpen érdemes tavasszal felfedezni, és persze ne hagyd otthon a város miliőjéhez passzoló H2X órádat sem.

Az ébredező tavaszi természet egyszerűen elvarázsol bennünket, gondolj csak a nárciszra, jácintra, tulipánra vagy az orgonára. Te is szeretnéd ezekkel a színekkel kifejezni az egyre napfényesebb hangulatodat? Hozz színt az életedbe H2X órákkal! A színek erőteljesen fejezik ki az érzelmeinket és mutatják meg, kik és milyenek is vagyunk. Lelkesek, komolyak, vidámak, gondoskodóak, kemények vagy éppen nőiesek. A H2X órákkal bátran kifejezheted tavaszi hangulatod, vibráló személyiséged, hiszen óriási a színpaletta, és nagyon kedvezőek az áraik, hiszen 10.000 Ft alatt be tudod szerezni. Nézed meg ezeket a Tavaszi virágszínekben pompázó órákat. Te melyiket választanád?

 

Liu Jo

A temperamentumos olasz nők szeretik a stílusos megjelenést és a minőségi anyagokat. Éppen ezért készülnek az óráik a legprofibb összetevőkből, mint a nemesacél, bőr, ásványi üveg, ezüst mutatók. A nőiesség megtestesítőjeként gyakran találkozhatunk a számlapjaikon csillogó kristályokkal, masnikkal, különféle idomokkal, formás fontokkal, nőies színekkel és mintákkal, valamint karkötőre emlékeztető szíjakkal.

A Liu Jo karórák az időtálló elegancia, és kifinomultság megtestesítői, tehát minden olyan hölgy csuklóján pompásan mutat, aki nemcsak tavasszal szereti kihangsúlyozni ízig-vérig nőies, mégis lágy oldalát.

liujo1_1.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://watchandfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr6214784232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása