Tavaszi virágszínekben pompázó órák. Melyiket választanád?

2019. február 28. 17:29 - Phone Fanatics

Az ébredező tavaszi természet egyszerűen elvarázsol bennünket, gondolj csak a nárciszra, jácintra, tulipánra vagy az orgonára. Mi is szeretnék a komor tél után színekkel kifejezni az egyre napfényesebb hangulatunkat? Hozzunk színt az életünkbe H2X órákkal!

A színek erőteljesen fejezik ki az érzelmeinket és mutatják meg, kik és milyenek is vagyunk. Lelkesek, komolyak, vidámak, gondoskodóak, kemények vagy éppen nőiesek. A H2X órákkal bátran kifejezheted tavaszi hangulatod, vibráló személyiséged, hiszen óriási a színpaletta, és nagyon kedvezőek az áraik, hiszen 10.000 Ft alatt be tudod szerezni.

Te melyiket választanád?

Lila orgona

Az orgonáról nemcsak az anyák napja jut eszünkbe, hanem a napsütéses séták a természetben, a csodás illatok és kellemesen lágy színekbe öltöztetett tavaszi otthonok. Ha szereted ezt az virágot, és a lila szín érzelmes hangulatát, imádni fogod a hozzá passzoló H2X órát!

orgona.jpg

 

Rózsaszín jácint

A romantikus hölgyek igyekeznek lágy rózsaszín árnyalatokba öltöztetni életterüket tavasz derekán, így nemcsak virágként kerülnek a vázákba, kaspókba, de kiegészítőként is pompásan mutatnak. Mondjuk egy H2X óra személyében.

jacint.jpg

 

Sárga nárcisz

A napsugár színbe borult virágoskertek gyakori vendége a nárcisz, amellyel a boltok és a virágüzletek is megtöltik a polcokat tavasszal. Csempésszünk be mi is egy leheletnyi tavaszi életérzést a ruhatárunkba, ha mást nem, egy kiegészítő formájában.

narcisz.jpg

 

Piros tulipán

Akire heves érzelmek, szenvedély jellemző, és ízig-vérig nő, minden bizonnyal imádja a piros színt és a piros színben pompázó tulipánmezőt is. Ezzel az órával bátran hordhatod a csukódon a tüzes karaktered színét és a tavaszi szerelmes hangulat ígéretét.

tulipan.jpg

 

Fehér hóvirág

Az ártatlanság, letisztultság, finom elegancia virága a hóvirág, és a tavasz első érintése bújik meg a szirmai között. Ha rád is jellemző ez a kellemes hangulat, akkor mutasd meg, mondjuk ezzel a minimál stílusú, hófehér HX2 órával.

hovirag.jpg

Tavaszi mező

Ábrándoztál már arról, hogy könnyed lépétekkel szaladsz egy pipacsokkal és százszorszépekkel teli mezőn, a hajad lobog a szélben, arcodat simogatja a napfény, a levegőnek pedig frissen nyírt fű illata van? Mintha egy balzsamos tavaszi álomban lennél. Ezzel a fűszínű H2X órával megidézheted az álmod.

mezo.jpg

 

Te melyik színű H2X órát választanád? Ha ezek közül nem tudtál választani, akkor ne aggódj, mert több tucat színt böngészhetsz végig a Fashionwatch webáruházábanugyanis Magyarországon csak náluk szerezheted be ezt az olasz márkát!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://watchandfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr6814659901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása