Íme a kislányok karácsonyi álomajándéka

2018. december 13. 19:06 - Phone Fanatics

Vajon milyen karácsonyi ajándékban reménykedik minden nő? Mindegy, hogy kis dobozban érkezik, netán díszcsomagolásban, esetleg a díszek közé rejtve a fán, de persze beérjük utalvány formájában is. Tudod a megoldást?

Biztosan kitaláltad, hogy az ékszerről van szó. Legyünk bár 10,20 vagy éppen 60 évesek, az ékszernek minden nő örül. A La Petra ékszermárka most a kislányokhoz szól mesébe illő ékszer kollekciójával, amelyből minden lányos szülő bátran válogathat.

18814320_1116031298503418_6896280952164285237_n_1.jpg

A csivava és az ezüst kislányékszerek

A design, a stílus és az innováció a LA PETRA filozófiájának fő koncepciói, akik eredeti és kiváló minőségű termékeket gyártanak.

Fiatal és lelkes csapat vagyunk, nagy érzékenységgel a divatirányzatok felé, amelyet minden egyes kollekciónkba be is építünk.

Az alapítók 1999-ben kezdtek bele egy ezüst ékszerekkel foglalkozó vállalkozásba Spanyolországban és 2005-ben dobták piacra ezt a cuki márkát, amelyet szeretett csivavájukról La Petrának neveztek el. Nem is lehetne édesebb története egy olyan cégnek, amely kislányok számára gyárt arany és ezüst ékszereket. A logóállatkájuk pedig egy masnis kiscsibe. :)

Mit kell tudni a La Petra ékszerekről?

Minden egyes darab kézzel zomácozott, egyedi és trendi dizájnú ezüst ékszer (silver 925). Az ékszer kollekciók közül megtalálhatóak makramék, fülbevalók, gyűrűk, karkötők, nyakláncok, valamint ezek az ékszerek témákra is épülnek. A kislányok egyik kedvence például az unikornis és hercegnő kollekció, de megtalálhatóak náluk karácsonyt, halloweent vagy éppen húsvétot idéző ékszerek is.

"Hercegnő vagyok!"

Hányszor halljuk ezt kislányunktól, aki szívesen rajzol hercegnőt, öltözik hercegnőnek, vagy mi, szülők hívjuk hercegnőnek. Az eredmény ugyanaz, imádja a szőke hajú, kék szemű, csodaszép babákat, akik habos-babos ruhában pompáznak és szabadidejükben békákat csókolnak királyfivá. A La Petra márka jóvoltából már ékszerként is ékesíthetik kislányunkat ezek a mesés szereplők.

Unikornis őrület

Az unikornis mánia a La Petra ékszereit sem kerülhette el, külön kollekciójuk is van erre a fantáziavilágra építve. Ha a te kislányod is szereti ezt az űbercuki figurát - vagy éppen te magad - , akkor mindenképpen szerezzétek be a karácsonyfa alá. 

 

Hol találod meg ezeket az ékszereket? Magyarországon kizárólag a Fashionwatch boltjaiban.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://watchandfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr4114478476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása