A világ 5 pazar városa inspirálta ezeket az ékszer kollekciókat

2019. január 24. 13:06 - Phone Fanatics

Malibu exkluzív strandjai, Hollywood pazar villái, Koppenhága minimalista építészete, Páris bohém romantikája vagy éppen London arisztokratikus stílusa inspirálta a Rebecca ékszertervezőit néhány különleges kollekció megalkotására.

A Rebecca a stílusról, a divatról és a független női szépségről szól. Az olasz dizájn és a legmagasabb minőségű anyagok ötvözésével az eredmény egy elbűvölő ékszermárkában ölt testet, amely magas színvonalú, de megfizethető divatéletérzést kínál a hölgyeknek. Számos kollekcióval jött már ki a márka, amelyek közül is kiragyognak a világ néhány pazar városának dedikált ékszerek.

Koppenhága

A dán főváros modern építészete ihlette az új Rebecca kollekció ékszereit, amely miliő élénk, varázslatos nagyvárosi struktúrákból áll. Elbűvölően jelenik meg az ékszerben a dán építészi kultúrára is jellemző minimál stílus, amelyet elegáns ezüst egyenes vonalak és körök jeleznek, gyémántvágású gravírozásokkal gazdagítva.A Copenhagen kollekció ékszereihez sterling ezüstöt használtak.

scobao03.jpg

Hollywood

A szabadság inspirálta ékszerek a Bel Air környéki villák csillogását idézik fel bennünk. Kifinomultan ízléses és meseszép gyöngyök, illetve Swarovski kristályok díszítik ezeket az ékszereket. A Hollywood kollekció egy hordható álom, hiszenk viselésük közben a vörös szőnyeg rivaldafénye ránk irányul.

bhoboo06.jpg

London

Excentrikus és fenséges ékszerek a hagyományokért lelkesedő lázadóknak. Az új Rebecca kollekció feleleveníti az angol arisztokratikus megjelenést és vegyíti a modern megoldásokkal. A királyi ékszerek által ihletett ovális és rombusz alakú színes drágakövekkel díszített 925 sterling ezüst fülbevalóból, nyakláncból, karkötőből és gyűrűből áll a London kollekció. Az eredeti és egyedülálló stílus azoknak a nőknek szól, akik bátran vállalják a nem mindennapi megjelenésüket.

lond.PNG

Malibu

A lenyűgöző kollekció megszületését Malibu hófehér homokos exkluzív strandjai inspirálták, ahol az amerikai sztárok legszebb villái vannak. Az ékszerek formabontó stílusjegye a maxi gyöngyök használata, amelyeket ragyogó bronzláncokra helyeznek. Tökéletes kiegészítői egy fényűző tengerpari estélynek ugyanúgy, mint egy laza, de emlékezetes nyári bulinak. 

46209119_348780312581177_7912235457618056596_n.jpg

Párizs

A párizsi hidakon mindig kecses virágok bontják ki szirmaikat, megörvendeztetve az arra andalgó bohém francia fiatalokat. Az új Rebecca kollekció olyan, akár egy romantikus séta a Szajna partján. A fehér és fekete zománcozott szirmoknak köszönhetően tavaszi fényben pompáznak ezek az ékszervirágok, amelyek kis gyöngyöket tartalmaznak. Anyaguk sterling ezüst.

 par.PNG

Az ékszereket már megtalálod a FashionWatch üzleteiben.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://watchandfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr5614585954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása