Jó női karóra legfeljebb 40 ezer forintért? Ezeket nézd meg!

2017. október 29. 19:40 - Phone Fanatics

Nem is olyan régen mutattunk be nektek 5 olyan férfi karórát, amely szerintünk stílusos, minőségi darab és már kevesebb, mint 40 ezer forintból megvásárolható. Az írás nagy sikert aratott, ezért úgy döntöttünk, folytatjuk! Az árkategória ezúttal is 40 ezer forint, ám most nem férfi, hanem női darabokból válogattunk:

Fossil Jacqueline ES4096

es4096.jpg

Szükre bőr szíj, rózsaarany tokozással? Cseppet sem átlagos, ahogyan a Fossil ES4096-os órája sem az. Az egyedi színkombinációt ráadásul a tervezők különleges, cirkónia kövekkel díszített számlappal dobták fel. Plusz pont, hogy a Jacqueline sorozatba tartozó karóra bírja a vizet is, tehát kézmosás vagy zuhanyozás során sem kell levenned. Ráadásul a minimalista dizájnú óra még csak nem is kerül sokba hiszen 32 ezer forintért megvásárolható.

Skagen Leonora 456SRM

456srm-skagen-leonora-femszijas-noi-karora.jpg

A Fossil órájához hasonlóan ez a Skagen modell is a rózsaarany és az ezüst kombinációjára épít, a két óra mégis rendkívül távol áll egymástól. Míg a Fossil darabja egy látványosabb, igazán fiatalos modell, addig a Skagen Leonora úgy sikerült stílusosra, hogy közben visszafogott maradt. További érdekesség, hogy az elegáns, csepálló karóra számlapján nem számjegyeket, hanem cirkónia köveket találunk, ezek jelölik az órákat. Szerencsére ezért a típusért sem kell otthagynod egy havi fizetésed, hiszen már 39 ezer forintért haza tudod vinni ezt a csínos darabot.

DKNY NY2170

women-s-dkny-watch-ny2170-14_gif.jpeg

Akár két szerelmes, úgy karol egymásba a NY2170-es karóra fém szíjának két szára. Persze az óra nemcsak ezért szép, hanem azért is, mert egy igazi klasszikus darab, vagyis egyaránt ajánlható munkahelyi és alkalmi viselethez is. Az arany színben pompázó karóra hófehér számlapot kapott, így a könnyű láthatóságot sem érheti kritika. Ráadásul a fentebb említett Skagen illetve Fossil típustól eltérően 5 ATM víznyomásig vízálló, vagyis akár úszni is magaddal viheted, nincs szükség arra, hogy az öltözőben hagyd (bár azért nem árt..). Ez a szép darab sem drága, most 39 ezer forintért meg tudod vásárolni.

Gant W10862

w10862.jpg

A fehér színt sokan a frissességgel és a tisztasággal azonosítják, csakúgy, ahogy az egszerűség és a biztonság is megjelenik a szín jellemzése során. Nem meglepő, hogy a Gant modellje az eleganciát kedvelők számára egy igen biztonságos választás, hiszen a hófehér W10862-essel egy igazi, minden helyzetben bátran viselhető órát kapnak a pénzükért. A rozsdamentes acél tok, a hófehér számlap és az ehhez tökéletesen illeszkedő, elegáns bőrszíj rendkívül jó összhangot alkot, nem meglepő, hogy ezt a típust sokan is keresik. Extraként említhető, hogy a típus naptárfunkciót is kapott, illetve 10 ATM víznyomásig vízálló. Egy ilyen, hófehér Gant óra most 36 ezer forintért a tiéd lehet.

Slazenger SL.9.1969.3.03

slazenger-sl91969-2-86372-19-b.jpg

Az bizonyára számodra sem újdonság, hogy a kék és az arany jó viszonyt ápol egymással, a két szín jól kombinálható egymással. Ezt tették a Slazenger tervezői, akik az arany színű tokot kombinálták a kék bőr szíjjal és a kék-fehér számlappal. Mi tagadás, a végeredmény igen jól sikerült! Bónuszként naptárfunkciót is kapott a típus, illetve fontos tudni, hogy 3 ATM víznyomásig a víznek is ellenáll, tehát kézmosásnál nem igényel különösebb figyelmet. Egy ilyen óra már alig 33 ezer forintért megvásárolható.

Tetszett a cikk? Lájkolj minket Facebookon!

Szeretnél még többet olvasni tőlünk? Iratkozz fel hírlevelünkre!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://watchandfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr7013115410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása