Karácsonyi ajándékot keresel? Férfi karórák 50 ezer forint alatt!

2017. december 01. 21:42 - Phone Fanatics

Itt a karácsony és nem tudod mit vegyél ajándékba a párodnak/ismerősödnek? Szerintünk egy stílusos karóra jó ötlet! Ezért összegyűjtöttünk 6, minőségi karórát, amelyek legfeljebb 50 ezer forintba kerülnek és biztosak vagyunk benne, hogy az ajándékozott örül majd neki:

Fossil Cuff

ch2565.jpg

Egy igazi kortalan óra amely minden helyzetben jól mutat. Szerintünk ezért a Fossil Cuff a fentebb látható barna-fehér kivitelben egy igazi modern klasszikus, amely minden férfi számára igazán jó ajándék. A stopper funkcióval is ellátott Cuff kiváló minőségű bőr szíjast kapott, amely kényelmes viseletet biztosít. A Fossil ezen típusa 10 atomszféra víznyomásig bírja a strapát, azaz úszás közben is nyugodtan viselhető. A 44 mm-es, acél tokozású karóra most 48 ezer forintért vásárolható meg.

Bering Classic

11139-504_t-2.jpg

Minimalista órát keresel a párodnak/ismerősödnek? Mit szólnál a Bering 11139-504-es típusához, amely sötétbarna bőr szíja tökéletes párost alkot a hófehér, minimalista számlappal. A nemesacél tokban a Bering tervezői semmi felesleges extrát nem helyeztek el, egyedül a naptárfunkció kis ablaka, illetve a Bering felirat töri meg a minimalista számlapot. Emellett érdemes tudni, hogy ez a típus 3 ATM víznyomásig vízálló is, vagyis kézmosás alkalmával sem kell aggódnod, hogy baja lesz. Egy ilyen óra jelenleg 43 ezer forintba kerül.

Gant Denville

denville-gt039001.jpg

A klasszikus formájú, fekete óra kedvelőinek bizonyára tetszeni fog a Gant Denville sorozatába tartozó, GT039001 nevű típus, amely fekete bőr szíjat és számlapot kapott. Ehhez jó kontrasztot ad a rozsdamentes acél tok, amely 40 mm-es méretének köszönhetően még a vékonyabb csuklókon is jól mutat. Az 50 atmoszféra víznyomásig vízálló karórával bátran lehet úszni, illetve természetesen egy autómosás sem kell levenni. Jelenleg a Gant ezen típusa 38 ezer forintért vihető haza.

Skagen Signatur

skw6355_main_macys.jpg

A fentebb látható Bering órához hasonlóan a Skagen modelljét is a visszafogott stílusvilág jellemzi. Mindez nem véletlen, hiszen mint skandináv márka, a Skagen kínálatát eleve letisztult, minimalista órák alkotják. Nem kivétel ez alól az SKW6355-ös modellje sem, amely sötétbarna szíjat, rozsdamentes acél tokozást és  sötétkék számlapot kapott.  Ennél a modellnél is kristályüveg borítja a számlapot, ahogyan a vízállóságra sem lehet panasz, úszni vagy épp síelni is nyugodtan mehetsz az óráddal. Jelenleg ez a típus 50 ezer forintért vásárolható meg.

Slazenger DarkPanther

sl_9_1219_2_02.jpg

Esetleg inkább fém szíjas órát vásárolnál? Akkor ajánljuk például a Slazenger DarkPanther-t, az egészen pontosan SL.9.1219.2.02-nek keresztelt karóra ugyanis megfelel a kívánalmaidnak. A rozsdamentes acél tokozású férfi karóra az idő kijelzésén túl dátum funkciót is kapott, illetve természetesen vízálló is, így viselheted úszás vagy autómosás közben is. Jelenleg ez a modell 40 ezer forintba kerül.

Roamer Classic

709856415207.jpg

Rozsdamentes acél keret, fényes fekete bőrszíjjal: nem lehet azt mondani a Roamer Classic sorozatába tartózó órára, hogy avantgarde formatervű lenne. Igaz ami igaz, 709856415707 nevű modell nélkülözi a különleges formai elemeket, a tervezők egyértelműen a letisztultságot tartották szem előtt. Ezt jól mutatja, hogy számokat csak a naptár ablakban találunk, az órákat egyszerű vonalak jelképezik. A cseppálló, 40 mm-es tokkal rendelkező karóra jelenleg 50 ezer forintba kerül.

Esetleg meg is vásárolnád ezeket az órákat? Kattints ide.

Tetszett a cikk? Lájkolj minket Facebookon!

Ne maradj le akcióinkról! Értesülj első kézből az új ajánlatainkról és spórolj több tízezer forintot! Iratkozz fel hírlevelünkre!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://watchandfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr3513410081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása