5 szenzációs női karkötő 20 ezer forint alatt

2019. szeptember 12. 21:05 - Phone Fanatics

Ahogyan egy divatos óra, úgy egy stílusos karkötő is csodás kiegészítőként ékesíti a hölgyek csuklóját. Érdemes megnézned az alábbi 5 karkötőt, amelynek ára 20 ezer forint alatt marad, viszont ez egyáltalán nem látszik rajtuk.

a5a9fe8d67cb97b2d2a8035cd253402e.jpg

Skagen - finom

A skandináv stílusú Skagen tervezőinek nem kell kétszer bemutatni az eleganciát: akár az óráikat, akár az ékszereiket nézzük, minden esetben stílusos, akár különleges alkalmakkor is viselhető kreálmányok hagyják el a tervezőasztalukat. Nincs ez másként az SKJ0787791-es karkötőjüknél sem, amely véleményünk szerint egy igazán jól sikerült darab.

skagen_2.jpg

Skagen SKJ0787791 - 17 430 Ft

 

Fossil - trendi

Igazán egyedi kombinációt alkot a barna bőr és a bronz színű nemesacél kombinációja. Pontosan olyat, ami jól jellemzi az átlagostól eltérő Fossil ékszereket.A Fossil kétségtelenül olyan márka, amely régóta, és reméljük még sokáig megőrzi népszerűségét, hiszen kiváló árakon kínálnak divatos és minőségi karórákat, ékszereket. Könnyedén megtalálhatjuk a saját ízlésünkhöz (és ruhatárunkhoz) illeszkedő szépséget, legyünk akár bohémek, elegánsak, divatbolondok vagy éppen a lezser, sportos stílust kedvelői. 

fossil_1.jpg

FOSSIL JA5799791 - 12 900 Ft

 

Liu Jo - nőies

A temperamentumos, ízig-végig olasz nők szeretik a stílusos megjelenést és a minőségi anyagokat. Éppen ezért készülnek az óráik és ékszereik a legprofibb összetevőkből, mint a nemesacél, bőr, ásványi üveg, ezüst mutatók. A nőiesség megtestesítőjeként gyakran találkozhatunk a számlapjaikon csillogó kristályokkal, masnikkal, különféle idomokkal, formás fontokkal, nőies színekkel és mintákkal (rozé gold, pink, leopárd stb.) valamint karkötőre emlékeztető szíjakkal. A Liu Jo ékszerek és karórák az időtálló elegancia, valamint a tökéletes nőiesség megtestesítői. 

liu_3.jpg

LJ1045 BRACELET IN STAINLESS STEEL S  - 18 990 Ft

Engelsrufer - angyali

Az Engelsrufer charmok kézzel készült igazi kis műremekek 925-ös rhodiumozott ezüstből, illetve rozé aranyból készülnek, s háromféle - arany, ezüst és rozé arany - színben kapható. A bennük lévő színes kis gömböcskékben egy aprócska harang lapul, mely egyedi csilingelése az angyali jelenlét szimbóluma. Az Angyalhívók segítenek, hogy megtaláljuk a védelmezőnket és előhívjuk őt. Válassz hozzá egy csodaszép karkötőt is és kész a szett. Az általunk kiszemelt modell egyaránt illik egy estélyihez de akár egy divatos-elegáns munkahelyi viselethez is.

engels.jpg

ENGELSRUFER ERBWITHLOVE01 - 14 900 Ft

Chrysalis - spirituális karkötő

Ez a csodás karkötő nemcsak a lenge nyári szetteket koronázza meg, de lelkileg is feltölt. A Chrysalis karkötők medálokkal és spirituális szimbólumokkal díszítettek, amelyek mind különleges jelentést hordoznak. Ráadásul mindegyik ékszerhez jelentéskártya is jár, ami segíti a viselőt abban, hogy olyan egyedi kombinációt rakjon össze, amely számára fontos jelentést hordoz.

 ekszer5.jpg

 

Chrysalis - fehér karkötő 9520 Ft

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://watchandfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr7815069320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása