Olasz stílus, inspiráló nőiesség, luxus kivitel - ezt képviselik a Liu Jo órák

2018. október 31. 16:03 - Phone Fanatics

Az a nő, aki tetőtől talpig annak is érzi magát, körültekintően ad a megjelenésére. Ilyenek az olasz nők, és az ő kifogástalan ízlésük inspirálta a Liu Jo luxus márkát is, akik a számtalan termékkategória mellett (ruha, táska, cipő stb.) végre lenyűgöző karórákkal és ékszerekkel is jelen vannak a piacon. Így lesz teljes a női toalett.

A Liu Jo 50 országban van jelen Európa, Afrika és Ázsia szerte, összesen 350 márkabolttal és 5000 multi-brand koncepciójú értékesítési csatornával.

lj_shot_5.jpg

Mit érdemes tudni az olasz márkáról?

A Liu Jo 1995-ben alakult meg Capri-ban. A márkanevet egy aranyos love sztori ihlette, hiszen az alapító, Marco Marchi beceneve a "Jo", amelyet  diákkori szerelme, "Liu" nevével olvasztott egybe. Az alapításkor még csak gyapjúfeldogozással foglalkoztak, mára szinte az megjelenéssel kapcsolatos minden területen jelen vannak (ruházat, cipő, farmer, kiegészítők, ékszerek, fürdőruha, fehérnemű, lakberendezési kiegészítők és már az óra is).

Liu és Jo ihlető szerelme egy fantasztikus világmárkában forrt össze, amelynek gyümölcseit előszeretettel viseljük és imádjuk, mi, nőies nők.

Tudtad, hogy ők dobták elsőként piacra a "Bottom Up" farmereket, amelyek speciális varrásnak köszönhetően megemelik a popsit?

Divatos karórák

A temperamentumos, ízig-végig olasz nők szeretik a stílusos megjelenést és a minőségi anyagokat. Éppen ezért készülnek az óráik a legprofibb összetevőkből, mint a nemesacél, bőr, ásványi üveg, ezüst mutatók. Az óratok (és több esetben a szíjak anyaga is) nemesacél, amely nagyon ellenálló anyag, gyakorlatilag nem lehet tönkretenni. Kemény, megtartja színét, és korrózió elleni bevonattal rendelkezik.

A nőiesség megtestesítőjeként gyakran találkozhatunk a számlapjaikon csillogó kristályokkal, masnikkal, különféle idomokkal, formás fontokkal, nőies színekkel és mintákkal (rozé gold, pink, leopárd stb.) valamint karkötőre emlékeztető szíjakkal.

A Liu Jo karórák az időtálló elegancia, valamint a tökéletes nőiesség megtestesítői. Szerencsére pár nap, és hamarosan kaphatóak lesznek a Fashionwatch webáruházában is.

lj_shot_3.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://watchandfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr514336201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása