Top 10 exkluzív, de elérhető árú óra férfiaknak

2016. december 16. 17:11 - Phone Fanatics

Már régóta nem az a mérvadó egy óra esetében, hogy meg tudjuk nézni rajta az időt, hiszen erre a célra az okostelefonunk is tökéletesen megfelelő lenne. Azonban, az óra öltöztet és stílust kölcsönöz, ezért sokan a mai napig kedvelik ezeket az igényes és időtálló darabokat. Tény, hogy a prémium kategóriás órákat nem sokan engedhetik meg maguknak, vagy egyszerűen csak nem akarnak milliókat költeni egyetlen óradarabra. Cikkünkben olyan megfizethető, de minőségi órákat mutatunk be, amelyekben biztosan nem fogtok csalódni, legyen szó exkluzív megjelenésről vagy minőségről, amit elvárhatunk. Az óra kedvelők körében nem újdonság, ha súlyos összegeket költenek egy-egy különleges darabra. Jelenleg írásunkban viszont, olyan márkákat és termékeket mutatunk be, amelyekhez nem kell mélyen a zsebünkben nyúlni és mégsem okoznak nekünk csalódást. Lássuk a 10-es listát:

10-best-outdoor-watches-for-the-active-man1.jpg1. Vostok -Europe Gaz-14 Limouzine 5619133 férfi karóra

Biztosan kevesen hallottatok erről az óramárkáról , pedig meglepően nagy népszerűségnek örvend. 2003-ban Litvániában jött létre a Vostok márka. Láthatóan egy robosztus és modern designt ismerhetünk meg, amelyet kiváló minőséggel ötvöztek. Rendkívül mutatós darabról beszélünk, szinte biztosan nem megy el mellette senki szó nélkül.  Cseppálló, rozsdamentes acél borítással és egy elegáns bőrszíjjal érkezett hozzánk ez a nem mindennapi óramodell. Természetesen a dátum kijelzés és a stopper itt is alapértelmezett funkció, ahogy a kristályüveg is, amely az óra fejrészét takarja. Mivel egy kifejezetten reprezentatív típusról beszélünk, ( bár ez javarészt igaz a Vostok Europe kollekciójának többi darabjára is ) elegáns öltözékhez kiváló választás lehet ez a termék, de munkába vagy utcai viselethez is kiváló.

5619133trim.jpg2. Roamer Classic Line Gents 709856482507 férfi karóra

Menjünk is tovább a következő játékosunkra. Ez a remek óra egy ízig-vérig svájci gyártmány és elsősorban elegáns megjelenés mellé ajánljuk.  A Roamer karórák is az idősebb márkák közé sorolhatóak. Érdekes, hogy az egyik leggyorsabban és legdinamikusabban sikeressé vált cégről beszélünk. Ez a modell egy igazi klasszikus.  A tükröződésmentes Zafír üveg és az elegáns bőr szíj egy igazán kellemes megjelenésű órát alkot. A klasszikus barna és arany színkombinációknak köszönhetően kifejezetten üzleti vagy elegáns megjelenéshez ajánljuk ezt a darabot. A Roamer alapvetően egy prémium svájci márka, ennek ellenére a modell már 54.900 Ft – tól megkapható a legtöbb webshopban vagy óraboltban.

117687_v_14212315052.jpg3. Bering 10542-567 férfi karóra

Egy kifejezetten divatos és funkciókban gazdag terméket ismerhetünk meg ebben az órában. Stopper ésdátum kijelzés beállítási lehetőségünk is van ebben az exkluzív termékben. Az elegáns bőrszíjnak és a divatos fejrésznek köszönhetően szinte bármilyen öltözékhez ajánljuk ezt a terméket.  Víz és cseppálló ház és karmentes zafír üveg gondoskodik róla, hogy a minőség még sokáig minőség maradjon. Az óra már egy kicsit drágább kategóriába tartozik ( bár ez nyilván ezeknél a termékeknél relatív ), körülbelül 76.000 Ft – ért kaphatjuk meg. Alapértelmezetten három év garanciát ad a gyártó, de biztosak lehetünk benne, hogy nem lesznek problémáink az eszköz tartósságára vonatkozóan.

bering_time_classic_10542-567_chronograph_rose_3.jpg4. FS5237 - Fossil Grant Sport

A Fossil, egy azon márkák közül, amelyekről általában mindenki hallott már. Rendkívül közkedvelt termékeket árulnak a piacon, amelyek nem csak minőségben és stílusban, hanem az árban jelentkező következetességben is jeleskednek. A Grant Sport egy igényes és jó megjelenésű óradarab. Alapvetően, ahogy neve is mutatja sport óraként látott napvilágot. Ennek ellenére mind a  hétköznapi, mind pedig a munkahelyi megjelenésünkhöz is kiváló választás lehet a reprezentatív megjelenése miatt. Az egyébként nagyon népszerű kvarcóra tartalmaz stopper, dátum megjelenítési funkciót és természetesen cseppálló borítást is kapott. 2 éves gyári garanciát adnak nagy általánosságban erre a modellre, de nem kell félnünk tőle, hogy bármilyen minőség ügyi problémánk adódna. Érdekesség egyébként, hogy a Fossil cég tavalyi forgalma közel 850 millió dollár volt. A Grant sport modell ára, átlagosan 50.900 Ft.

433002970_zm_1.jpg5. Nautica NAI14518G

A Nauticát már régóta ismerhetik a hajózás szerelmesei, hiszen a professzionális órákon kívül sok más, a hajózással kapcsolatos hasznos és elegáns kiegészítőt kínál. A rozsdamentes acélból készült kvarcóra egy igazán egyedi megjelenést produkál. A Nautica elsősorban a sportos jellegű termékeket preferálja, ebből kifolyólag ez a modell is inkább ehhez az irányhoz igazodik. Mindazonáltal az elegancia, amely az óra küllemét tükrözi, alkalmassá teszi munkahelyi és általános viseletre is. Szintén jelen van a stopper és a dátum kijelző funkció. Két éves gyári garanciát kapunk a termék mellé és az ára megközelítőleg 50 ezer forint körül mozog. A sportos és elegáns megjelenés ötvözete rendkívül népszerűvé vált az amerikai óramárka kedvelőinek sorában. Kifejezetten ajánljuk.

nautica-nai14518g-original.jpg6. Michael Kors Lexington férfi karóra

Ahogy a ruházati termékeit, úgy a Michael Kors karóra-kollekciót is a stílus és a minőség megfizethető árral párosított kombinációja jellemzi. A Michael Kors óra kollekciója igen sokszínű. Egyaránt megtalálhatóak benne a sportos, de mégis elegáns darabok is, de nem maradnak ki az extravagáns, egyedi mintázatú órák sem. A jelenlegi óramodell leginkább az elegáns kategóriába esik, de szintén megállja a helyét a hétköznapi viselet során is. Az óra fejrésze egy igazán kellemes design-t sugároz felénk. A stopper órával és kristály üveglappal felszerelt modell, kétségtelenül egy prémium termék. A megjelenésre nem lehet semmilyen panasz és két éves gyári garancia jár mellé. Az ár körülbelül 90 ezer forinttól indul.

mk8456_main_1.jpg

7. GUESS Horizon

A GUESS horizon egy, azok közül az órák közül, amelyek egyértelműen minőségi és prémium megjelenést sugároznak, de ettől függetlenül még bőven az elérhető árkategóriába tartoznak. A minőséggel nincs és nem is volt baj soha. A rozsdamentes acél borítás gondoskodik az óra időtálló óra szerkezetről. Mind elegáns öltözékhez, mind pedig általános megjelenéshez jó választás lehet ez a termék. Ahogy korábban említettük az ára rendkívül barátságos, annak ellenére, hogy szintén minőségi anyagokból készült termékről beszélhetünk. Átlagosan 49.000 Ft – tól már kapható a Horizon. Stílus és Minőség. Ez két fogalom határozza meg a GUESS üzleti filozófiáját. Ez is, amit megtapasztalhatunk, ha kezünkbe vesszük a terméket.

maxresdefault.jpg
8. Gant W10895 férfi karóra

Ebben a modellben szintén egy elegáns órát köszönthetünk. A divatosan nagy fejrész és a hozzá tartozó valódi bőrszíj kiváló választás lehet üzleti megjelenéshez. Az amerikai márka jelmondata hűen tükrözi az óráik világát: „A márka legfőbb inspirációja és alapértéke az őszinteség, a kiválóság és az egyéniség megértése, és az optimizmus.” Az óra stílusa egyszerre modern és klasszikus benyomást közvetít a viselőjének, ezért egy igazán különleges darabról beszélhetünk. Két éves gyári garanciával tudjuk megrendelni a terméket, megközelítőleg 75 ezer forintért.

w10895.jpgSlazenger férfi karóra

A Slazenger karóra kollekciójába tartozó fiatalos és trendi modellek a mindennapi használat és a sportolás közben is megállják a helyüket. Kiváló partnerként szolgálnak a sport és a divat iránt elkötelezett, a megjelenésükre komoly figyelmet fordító fiatalok számára. Itthon még nem kifejezetten elterjedt ez a márka, a Slazenger 2007 óta gyárt órákat. Ezek nem a prémium kategóriás, de kifejezetten jó megjelenésű és minőségű óramodellek. A nemesacél termék, elsősorban sportoláshoz és fiatalos öltözködéshez ajánlott. Átlagosan két év garancia jár hozzá és körülbelül 50 ezer Ft-ért rendelhető meg.

sl_1_1166_2_02_t.jpg10. Roamer Superior Chrono

Végezetül egy prémium kategóriás órát mutatunk be, szintén a Roamer háza tájékáról. Nemesacél tok és tükröződésmentes zafír üveg gondoskodik a minőségről és az időtállóságról. Az óra mind az elegáns, mind pedig a hétköznapi viselethez kiváló választás. A kifejezetten egyedi design is árulkodik a luxus minőségről, ennek ellenére az óra már 125 ezer forintért megvásárolható. Dátum és stopper funkciókkal van felszerelve, és átlagosan két év gyári garanciát kapunk rá.

csm_roamer_superior_b2ddd2b2f2.jpg

Tetszett a cikk? Lájkolj minket Facebookon!

Rólunk

 

 

 

12 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://watchandfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr9712052227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Periodista. 2016.12.17. 14:56:49

Szinte megfizethetetlenek! Bár niylván kérdés: kinek mit jelent az "elérhető ár". Azért a többség 60 ezer alatt választ karórát magának. Ebbe az árfekvésbe pedig a következő jó márkák tartoznak:
Q&Q, Polica, Timex, Fossil, Casio, Lorus, Pulsar, Citizen. Ezek köztis én a Pulsart és a Casiot javaslom azoknak, akik 30-50 ezer "tájékán" szép, jó miunőségű, kifizethető karórát szeretnének!

szeme közé, laposan! 2016.12.17. 14:56:54

Hat, az első kettő kivételével ezek mind kacatok, tökéletesen értéktelen divattermékek.

Szalacsi_Dezső 2016.12.17. 14:56:59

Érdekes a Roamer órák, hogy feledésbe mentek. Nekem egy 1950-es gyártású aranyozott van. Nagyapámtól örököltem. Elegáns és ma is felveszi dizájnban a versenyt a modern órákkal.

speedimi 2016.12.17. 14:57:02

Betehettétek volna az Orientet,elég jó ki kütyük,automatában is van 35.000-ért és JAPÁN!!!

speedimi 2016.12.17. 14:57:05

Betehettétek volna az Orientet,elég jó ki kütyük,automatában is van 35.000-ért és JAPÁN!!!

DonTintoretto 2016.12.19. 09:49:14

@Intercessor: Többségében 100k alatti órákat megfizethetetlennek nevezni hasonló kategória, mint amikor a kedves kommentelők a közepes árszínvonalú éttermekről szóló posztok alatt szörnyülködnek, hogy mennyivel olcsóbb is egy jó kis parizeres szendó...

Mondom úgy, hogy egy órám ára sincs az itt felsoroltak átlagos árszintje felett...

Killary Fucking Clingon 2016.12.19. 09:49:55

Vagy vegyen órát az ember vagy ne vegyen. Ezekért egy fillért nem adnék.

degeco 2016.12.19. 09:50:30

A slazenger kifejezetten gagyin néz ki.
Szvsz A helyes megközelítés az lenne ha óra márkáról beszélnénk. Mindegyik fentebb említett márkának sok jó és megfizethető modellje van.
Kar, hogy seiko és Citizen kimaradt

Wildhunt 2016.12.21. 17:22:07

Lehet, hogy rossz helyen kérdezem, de a TIMEX órákkal mi a baj? Van belőlük minden említett árfekvésben, állítólag még működnek is (egy ismerősömnek van egy 18 éves (kvarc) darab, hibátlan, a szíjon kívül még megkopva sincs), a legtöbb fórumon mégis fanyalgással kezelik őket. És kb. ennyi, minőségi problémákat a 40000 körüli-feletti daraboknál sehol nem olvastam, csak fanyalgást. Van ennek valami oka?

speedimi 2016.12.21. 17:22:15

@Intercessor:Az általad felsoroltak közül a Casio és a Citizen ami használható,De nagyon jók az általam említett Orient is,kevesen ismerik,de a legjobb ár-érték arány.

Benoke2 2016.12.22. 20:32:35

Nem véletlenül nem 5k minden óra, nincs baj az olcsó órákkal sem, vannak szépek Bering, Májkel kross, Gant, Guess... stb órákat exkluzívnak kiemelni jajj. A Vostok nem 2003 -as. Az a Vostok Europe. A Vostok jóval öregebb :) Egyébként pedig egész jó órák. Ha valami exkluzív az nem olcsó. Mi a megfizethetően exkluzív óra? Szerintem a kettő nem ugyan az...

S=klogW 2016.12.29. 08:42:34

@DonTintoretto: jó tíz éve egy egy elegáns belépő szintű ffi tissot óra 25e volt. most nem látok tissot órát 90e alatt. na ne röhögtessenek kérem,h 400% drágulást bármi indokolja a kapzsiságon kívül.
süti beállítások módosítása