10 lenyűgöző óra a Michael Kors-tól!

2016. december 20. 07:37 - Phone Fanatics

1981-ben Michael Kors brand kialakulásának kezdetekor alapvetően még a luxus kivitelű amerikai sportfelszerelés volt az elsődleges célpiac. Onnantól kezdve annyira népszerűvé vált a márka, hogy mára már kibővült a termék paletta. Női és férfi ruhák, cipők, szemüvegek, ékszerek és órákon túl számos prémium minőségű termékek eladásával is foglalkozik a cég.  A márka stílusvilága elsősorban a modern, de ugyanakkor összetéveszthetetlenül egyedi vonalat ragadta meg, amellyel hamar az egyik legnépszerűbb brandek közé került. Hasonlóan az egyéb termékekhez a Michael Kors óra is kimagaslóan nagy népszerűségnek örvend.  Maga a stílus is folyamatosan megújul, ha körbe tekintünk a cég háza tájékán, ugyanakkor az órák is olyan örök és minőségi darabok, melyek soha nem mennek ki a divatból. Cikkünkben összegyűjtöttük a legjobb Michael Kors karórákat, amelyek az eladási listák élén szerepelnek. Lássuk, melyek ezek a termékek:

hook_3.jpg1. MK5038 – Női karóra

Egy igazán különleges óramodellt ismerhetünk meg a Ritz Tortoise-ben. A design egyszerre sportos és elegáns. Egy olyan remek kvarc óra, amely igazán egyedi stílust kölcsönöz a viselőjének. Az analóg fejrészben kristály órajelzők találhatóak és mind az aktuális dátumot, mind pedig a stoppert is megtalálhatjuk benne. Tehát az eszköz nem csak divatos és érdekes megjelenésű, de funkciókban gazdag is. Az óra 100 méterig vízálló és a legkedveltebb női óra modellek közé tartozik. Nem is lepődünk meg, hiszen igazi stílust kölcsönöz a viselőjének. A design bár nem a megszokottak közé tartozik, de mégis letisztult és gyönyörű. Annak, aki szeretne egy kicsit kitűnni a tömegből, nagyon jó választás lehet ez az óra.

mk5038_xl3.jpg2. MK5039 – Női karóra

Az érdekes színkombinációkkal és design tervvel a következő óránk minden női kézen kiválóan mutat. A fejrésze inkább a klasszikus stílus vonalait követi és egy karcmentes borítás fedi a pontos, kvarc szerkezetet.  A masszív vastag szíj kiváló harmóniában van a divatos óra fejrésszel. Mind hétköznapi, mind pedig munkahelyi viselethez tökéletes választás, de az elegáns öltözék mellett is megállja a helyét. Alapvetően, tipikusan egy olyan divatos női óra, amelyet bátran hordhatunk, bárhová is megyünk. Szintén 100 méterig teljesen vízálló a termék.

mk5039-side_15843_1466779609_1280_1280.jpg3. MK5191 – Női karóra

A fekete mindig divatos marad. Ebben az órában egy kifejezetten sportos modellt ismerhetünk meg. A fejrész klasszikus megjelenést kölcsönöz a szíj pedig tökéletesen illeszkedik az óra megjelenéséhez. Az arany óramutatók remekül harmonizálnak a  fekete design elemekkel, így válik az eszköz egyszerre sportossá és egyedivé és elegánssá.  Több különböző időzónát is tudunk mérni vele, tehát funkcióiban is sokrétű termékről beszélünk.  Egyszerre hasznos és reprezentatív a termék. A hétköznapi viselet mellett, természetesen sportos megjelenéshez ajánljuk főként ezt a gyönyörű óramodellt.

pol_pl_michael-kors-mk5191-1816_2.jpg4. MK5057 – Női karóra

Szintén a klasszikus fejrész és a mégis modern, trendi megjelenés tökéletes összhangját ismerhetjük meg ebben az órában.  Az arany és ezüst színek tökéletes harmóniája alkotja a modell gyönyörű és divatos megjelenését. Az óramutatók szintén arany színnel adják meg a design kontrasztos jellegét. Dátumot és stoppert is találunk a swarovsky kristályokkal díszített fejrészen. Elsősorban hétköznapi vagy munkahelyi viselethez ajánljuk az eszközt. Az óra ízléses és divatos jellege időtlenné teszi ezt a remek megjelenést. Biztosan még hosszú évekig nem megy ki a divatból ez a minőségi termék.

mk5057_1.jpg5. MK5055 – Női karóra

Az MK5055 elegáns és stílusos arany színű megjelenése főleg az alkalmi viselethez ajánlott.  A nagy fejrészen könnyen ellenőrizhetjük mind a dátumot, mind pedig az időt, egyaránt. Szintén egy rendkívül divatos óradarab, amely nem maradhat ki a márka kedvelőinek gyűjteményéből. 100 méterig vízálló az óramodell. Egyszerre találhatjuk meg az óra különleges design elemeiben a luxus és divat jellemzőit is. Szintén az egyik legkedveltebb óramodellek közé tartozik a Michael Kors brand kedvelői körében. Egy igazán prémium minőségi terméket ismerhetünk meg.

maxresdefault_1.jpg

6. MK5165 Silver – Női karóra

A klasszikus és már jól bevált ezüst design tökéletes mintapéldája annak, hogyan lehet egyszerű, de elegáns óramodellt készíteni. Dátum és stopper beállítási lehetőségünk is van az eszközön. Megjelenéséből adódóan, mind az elegáns, mind pedig a hétköznapi öltözék mellé kiváló kiegészítőként szolgál. Az óra fejrésze a már jól megszokott divatos, kövekkel körberakott gyönyörű megjelenést garantálja büszke viselőjének.Ráadásul az ezüst szinte mindennel harmonizál, tehát gyakorlatilag bármihez felvehetjük.

maxresdefault_2.jpg

7. MK8096 – Unisex óra

Határozott és vakmerő stílust képvisel a következő MK óra, amelyet bemutatunk. Mind férfiaknak, mind nőknek jó választás lehet az eszköz. A rózsa arany megjelenésű karcmentes acél óra, szinte minden viselethez remekül igazodik. A fejrésze az órának divatosan nagy, három különböző funkciót is láthatunk rajta a dátum kijelzésen kívül, amely 4 és 5 óra között helyezkedik el. Mellette három kronográf szerkezet is helyet kap az óra fejen, egy az óra, egy a perc és végül a másodpercek mutatására.  Az óra különlegessége mégis a klasszikus, de divatos megjelenésben rejlik, ez teszi kiváló kiegészítővé. Természetesen a minőségre itt sem lehet panaszunk.

michael-kors-runway-chronograph-rose-gold-tone-men_s-watch-mk8096_2_1.jpg

8. MK5550 – Unisex karóra

Következő óránk fejrésze szintén teljesen fekete megjelenést kapott. Ennél az óramodellnél nincsenek jelen az arany mutatók vagy design elemek, vélhetően az volt a cél, hogy egységes, masszív megjelenést kapjon a termék. Mind a mutatók, mind pedig a stílusos római számok is feketék. A kronográf órán a dátum kijelzés pontosan a 6-os óramutatónál helyezkedik el.  Szintén 100 méterig vízálló a termék. Leginkább sportos viselethez ajánljuk, de hétköznapi öltözékhez is kiváló lehet már csak az óra egyedisége miatt is. Természetesen itt is karcmentes kristály borítja az óra fejrészét és nyújt tökéletes védelmet a benne lévő kronográfnak.

michael-kors-relogio-d_nq_np_522101-mlb20269631470_032015-f.jpg

9. MK5661 –Női óra

Következő modellünk egy igazán gyönyörű női óra a Michael Kors-tól. A termék teljes egésze egy határozottan divatos stílust kölcsönöz viselőjének, nem mindennapi design elemekkel díszítve. A kövekkel kirakott fejrészen találkozhatunk az MK logóval, amely tökéletesen illeszkedik az óra stílusvilágába. Az igazi „glamúr” design a mindennapi viselethez és a különleges alkalmakhoz is kiváló választás lehet. Az óra tipikusan divatos hölgyeknek készült, nem tartalmaz felesleges plusz funkciókat, amelyek megzavarnák a megjelenés letisztultságát.

csc_0015.JPG

10. MK5145 – Női óra

A hölgyek által közkedvelt arany és fehér design egy felettébb tetszetős és divatos megjelenést ad ennek az órának. A kronográf funkciók mellett, természetesen itt is találunk dátum kijelzést. A két tónusú színvilág, minden divat iránt elkötelezett hölgy óra gyűjteményének kivételes darabját képezheti.Szinte tökéletes harmóniában jelennek meg a színek ezen a remek szerkezeten. Egy kifejezetten minőségi termék, amelyet különösen elegáns öltözék mellé ajánlunk, de ideális lehet munkahelyi viseletre is.

mk5145-2.jpg

Tetszett a cikk? Lájkolj minket Facebookon!

Rólunk

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://watchandfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr2512058247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása